rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Atos wcale nie ma dużo zdjęć :roll: W tym wątku na dopiero 2967, fotki z ostatnich zawodów agility nie są liczone. Ma jeszcze trochę fotek na innych wątkach. W sumie to nawet nie wychodzi jedno zdjątko na post. Ale jeszcze dorobimy. Może nawet dzisiaj. Pozdrawiamy wszystkich :bye::bye: Quote
AMIŚKA Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 rwpb napisał(a):Atos wcale nie ma dużo zdjęć :roll: W tym wątku na dopiero 2967, fotki z ostatnich zawodów agility nie są liczone. Ma jeszcze trochę fotek na innych wątkach. W sumie to nawet nie wychodzi jedno zdjątko na post. Ale jeszcze dorobimy. Może nawet dzisiaj. Pozdrawiamy wszystkich :bye::bye: Nadrabiajcie ,nadrabiajcie;):multi::multi: bedzie co ogladać wieczorkiem:multi::multi: Quote
taxelina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nadrabiajcie :D chetnie poogladam fotki :D Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 W sumie te 3 tys. zdjęć Atoska to rzeczywiście nie tak dużo :) Białaski mają z 15 tys. ;) Na oko, bo na pewniaka nie mogę powiedzieć ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :mdleje: tylko nie każcie mi liczyć Ozzulkowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi: u nas dziś pada deszczycho :angryy: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Alicja napisał(a)::mdleje: tylko nie każcie mi liczyć Ozzulkowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko :multi::multi::multi: u nas dziś pada deszczycho :angryy: Wolałaś śnieg? Quote
Dynamique Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 rwpb napisał(a):Atos wcale nie ma dużo zdjęć :roll: W tym wątku na dopiero 2967, fotki z ostatnich zawodów agility nie są liczone. Ma jeszcze trochę fotek na innych wątkach. W sumie to nawet nie wychodzi jedno zdjątko na post. Ale jeszcze dorobimy. Może nawet dzisiaj. Pozdrawiamy wszystkich :bye::bye: O ile sie nie myle to mój ma odziwo mniej :lol: No cóż... aparat nigdy nie był moim urządzeniem podręcznym :lol: Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Poprzestawiana kolejność, niech żyje dogo :multi: Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Dominika, jak pokręcisz się trochę z nami, to też będziesz miała dużo fotek. A do nas dzisiaj dojszło deszczydło Ali i nastała pora deszczowa. Ale to pod koniec stycznia chyba normalne? Poszliśmy sobie do lasu. Quote
maciaszek Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 O! A jednak jakiś śnieg tam macie ;). Quote
taxelina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ale ladna on ma obroze!! u nas ciezko policzyc ile psy maja zdjec bo zdjecia psow sa czesto z innymi w katalogu na dany miesiac ;) Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :multi::multi:ale supcio drzewkowa fotka http://www.rwpb.pl/atos/atos2903.jpg taaaa pora deszczowa nastała :diabloti: wcale się mnie to nie podobje :mad: Quote
rwpb Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Obroża kupiona na allegro. Musiałem zmienić, bo ta z Warszawy zrobiła się trochę za mała. W sklepach były tylko takie, że ozdobne nity przechodziły na drugą stronę paska. W sumie to nie przeszkadza, ale Atos miał wtedy chorą skórę i nie chciałem jej drażnić. Ta ma od środka dodatkowe pokrycie filcem. A takie drzewko znaleźliśmy u nas, wcale nie trzeba było jechać do Krzywego Lasu :lol: Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Witamy dzisiaj :loveu: Dzisiaj tylko parę fotek, bo szykujemy się na wyjazd gdzieś. Wrócimy dopiero w niedzielę wieczorem. Quote
SZPiLKA23 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Atos wyglada jakby cały czas sie nad czyms zastanawiał Quote
maciaszek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A gdzież to na TAK DŁUGO jedziecie? ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 :razz::razz:coś czytałam o Trójmieście ;) Quote
rwpb Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A jedziemy sobie odwiedzić Ciocię VV i jeszcze parę osób. Kumpelki i kumpli Atosowych też. Quote
Alicja Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rwpb napisał(a):A jedziemy sobie odwiedzić Ciocię VV i jeszcze parę osób. Kumpelki i kumpli Atosowych też. :multi::multi:to supcio się macie Życzymy z Ozzulkiem super zabawy ;) Quote
maciaszek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rwpb napisał(a):A jedziemy sobie odwiedzić Ciocię VVO! To pozdrówcie Vitis ode mnie i ucałujcie :loveu:. Quote
Recommended Posts