Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atos wcale nie ma dużo zdjęć :roll:
W tym wątku na dopiero 2967, fotki z ostatnich zawodów agility nie są liczone. Ma jeszcze trochę fotek na innych wątkach. W sumie to nawet nie wychodzi jedno zdjątko na post. Ale jeszcze dorobimy. Może nawet dzisiaj.
Pozdrawiamy wszystkich :bye::bye:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

rwpb napisał(a):
W tym wątku na dopiero 2967, fotki z ostatnich zawodów agility nie są liczone. Ma jeszcze trochę fotek na innych wątkach. W sumie to nawet nie wychodzi jedno zdjątko na post. Ale jeszcze dorobimy. Może nawet dzisiaj.

Nadrabiajcie ,nadrabiajcie;):multi::multi:
bedzie co ogladać wieczorkiem:multi::multi:

Posted

W sumie te 3 tys. zdjęć Atoska to rzeczywiście nie tak dużo :) Białaski mają z 15 tys. ;) Na oko, bo na pewniaka nie mogę powiedzieć ;)

Posted

Alicja napisał(a):
:mdleje: tylko nie każcie mi liczyć Ozzulkowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko :multi::multi::multi: u nas dziś pada deszczycho :angryy:

Wolałaś śnieg?

Posted

rwpb napisał(a):

O ile sie nie myle to mój ma odziwo mniej :lol: No cóż... aparat nigdy nie był moim urządzeniem podręcznym :lol:

Posted

Dominika, jak pokręcisz się trochę z nami, to też będziesz miała dużo fotek.
A do nas dzisiaj dojszło deszczydło Ali i nastała pora deszczowa. Ale to pod koniec stycznia chyba normalne?
Poszliśmy sobie do lasu.

Posted

Obroża kupiona na allegro. Musiałem zmienić, bo ta z Warszawy zrobiła się trochę za mała. W sklepach były tylko takie, że ozdobne nity przechodziły na drugą stronę paska. W sumie to nie przeszkadza, ale Atos miał wtedy chorą skórę i nie chciałem jej drażnić. Ta ma od środka dodatkowe pokrycie filcem.
A takie drzewko znaleźliśmy u nas, wcale nie trzeba było jechać do Krzywego Lasu :lol:

Posted

rwpb napisał(a):
A jedziemy sobie odwiedzić Ciocię VV i jeszcze parę osób. Kumpelki i kumpli Atosowych też.

:multi::multi:to supcio się macie

Życzymy z Ozzulkiem super zabawy ;)