Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nosek w nosek coraz bliżej ...

To nie ja nasikałam pod fotelem ...

Zobacz jakie robie piękne oczka ... dostane coś ?

Ale nuda...

No dobra sama czegoś poszukam

Tam cos ładnie pachnie

No co , przecież nic nie robie

Posted

Pobaw sie ze mną ...

No nie , tylko sie nie kładź !!

A to mój profil

I rzut z góry

Ten obgryziony kapeć to nie ja...

Pozdrawiam wszystkie ciotki :eviltong: do zobaczenia !!

Zaglądajcie do mnie czasem :loveu:

Posted

aaaaa Owco dziekuje za te zdjecia, bardzo na nie czekalam :):):):)
Mala jest poprostu boska! misssss! pieknie zadbana, puszysta, no cud miod i orzeszki..... ahhhh ucaluj ja odemnie przy najblizszej okazji, i oczywiscie siostrze daj buziaka za wychowywanie szkraba :)
Jej to ma sens :) <3

no piekna jest.... !

Posted

Ja jestem strasznie ciekawa jaki bedzie jej efekt koncowy :evil_lol:
ona ma troche z Westika i chyba jakiegoś Shi-tzu ;) bo podszerstek robi jej sie szorstki i biały jak u Westika i taka ma juz bardziej masywna budowę ciała a ten puch jest taki mięciusi i robi sie dłuuugi i ten zakręcony ogon przypomina shit-tzu :loveu: no bomba jest , Jestem strasznie ciekawa z czym ona tak naprawde jest pomieszana :eviltong: Może w mleko wpadła i sie tak wybieliła a uszy jej kremowo- beżowe zostały :evil_lol: - jedno jej odstaje w bok a jedno jest klapniete :loveu:

Abi jest po prostu super !
Przychodzi na zawołanie nawet gdy sie bawi z psami , juz prawie załatwia się na zewnątrz :razz: uwilbia sie przytulac i podgryzac wszystko co sie da :evil_lol:
jak się zmęczy to przychodzi , zwija się w kłębuszek na kolanach i zasypia...

• 2 weeks later...
Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Nigdy nie zostawiajcie swoich psiaków pod sklepem. Już wiele takich kradzieży było. Tym bardziej gdy piesio jest tak śliczny jak nasza Abi.

Aniu-tygrysiczko ,
Abi nie została pod sklapem , tylko pod sklep poleciała za psem , a moja siostra zanim doczłapała się z wózkiem ( przez błoto ) to Abi już nie było :shake:,
jakoś inne psiaki tam biegały i nikt się nimi nie interesował
Ta baba chciała ewidentnie zwinąć psa... :angryy: ale na ogłoszeniach siostra napiasała dokładnie petycje do tej babki , byli świadkowie zdarzenia a do tego zgłoszone zostało na policje , więc się baba wystraszyła i tyle. Jakby chciała znaleźć właściciela zrobiłaby to w ciagu jednej doby - nawet nie. To małe osiedle. Ale jak przyszła do sklepu i wszystcy ją zaatakowali to zaraz zadzwoniła , że ma psa. :mad:
Normalnie bym ją ...wrrrr A teraz Abi jest chora ma straszna niestrawność , biegunkee i wymioty :-( Nie wiem czym ja karmiła ta baba ...:angryy:

W tym tygodniu ją zaczipuję :roll:

• 1 year later...
Posted

Baaardz , baaardzo długo mnie tu nie było ... Abiśki też :eviltong:

Czy może mnie ktoś nauczyć wstawiania fotek ?? Pokazałabym jak Abiśka się zmieniła i jak wyglądała po strzyżeniu i do czego ona w końcu podobna jest :cool3:

U Abiśki wszystko ok. Nie miałyśmy już żadnych przykrych przygód. Abi jest zachipowana, wysterylizowana i bardzo skrzętnie przeze mnie pilnowana. Nawet do sklepu spożywczego ze mną wchodzi :evil_lol: bo powiedziałam , że za żadne skarby świata jej pod sklepem nie zostawię, a że wszystkie panie ją bardzo lubią to mamy chody ;)

Abisia chodzi ze mną do pracy i jesteśmy razem prawie non-stop
Uwielbia jeździć samochodem i dzielnie wszystko i wszystkich obszczekuje jak tylko coś lub ktoś jest za blisko samochodu. :razz:

Pozdrawiamy wszystkie ciotki !! :lol: