gallegro Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Owieczka'] Śliczna dziewczynka... Quote
Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 I dla porównania Zobacz jak urosłam :loveu: A co to za mały karakan ? Quote
Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nosek w nosek coraz bliżej ... To nie ja nasikałam pod fotelem ... Zobacz jakie robie piękne oczka ... dostane coś ? Ale nuda... No dobra sama czegoś poszukam Tam cos ładnie pachnie No co , przecież nic nie robie Quote
Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pobaw sie ze mną ... No nie , tylko sie nie kładź !! A to mój profil I rzut z góry Ten obgryziony kapeć to nie ja... Pozdrawiam wszystkie ciotki :eviltong: do zobaczenia !! Zaglądajcie do mnie czasem :loveu: Quote
gallegro Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Owieczka']...Nosek w nosek coraz bliżej ... Obie dziewczynki są równie śliczne, choć raczej wątpię, żeby były blizniaczkami ;). Quote
Owieczka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tak , czy siak to siostry ... obie ze schroniska :eviltong: Quote
pani_stanislawa Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 aaaaa Owco dziekuje za te zdjecia, bardzo na nie czekalam :):):):) Mala jest poprostu boska! misssss! pieknie zadbana, puszysta, no cud miod i orzeszki..... ahhhh ucaluj ja odemnie przy najblizszej okazji, i oczywiscie siostrze daj buziaka za wychowywanie szkraba :) Jej to ma sens :) <3 no piekna jest.... ! Quote
Owieczka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ja jestem strasznie ciekawa jaki bedzie jej efekt koncowy :evil_lol: ona ma troche z Westika i chyba jakiegoś Shi-tzu ;) bo podszerstek robi jej sie szorstki i biały jak u Westika i taka ma juz bardziej masywna budowę ciała a ten puch jest taki mięciusi i robi sie dłuuugi i ten zakręcony ogon przypomina shit-tzu :loveu: no bomba jest , Jestem strasznie ciekawa z czym ona tak naprawde jest pomieszana :eviltong: Może w mleko wpadła i sie tak wybieliła a uszy jej kremowo- beżowe zostały :evil_lol: - jedno jej odstaje w bok a jedno jest klapniete :loveu: Abi jest po prostu super ! Przychodzi na zawołanie nawet gdy sie bawi z psami , juz prawie załatwia się na zewnątrz :razz: uwilbia sie przytulac i podgryzac wszystko co sie da :evil_lol: jak się zmęczy to przychodzi , zwija się w kłębuszek na kolanach i zasypia... Quote
Owieczka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Skradziono ABI spad sklepu !! pomóżcie mi poruszyć niebo i ziemię , żeby ja odnaleźć.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8948365#post8948365 Quote
pani_stanislawa Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 serducho mi stanelo! Abi sie znalazla ufffff :) Quote
Tigraa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nigdy nie zostawiajcie swoich psiaków pod sklepem. Już wiele takich kradzieży było. Tym bardziej gdy piesio jest tak śliczny jak nasza Abi. Quote
Owieczka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Nigdy nie zostawiajcie swoich psiaków pod sklepem. Już wiele takich kradzieży było. Tym bardziej gdy piesio jest tak śliczny jak nasza Abi. Aniu-tygrysiczko , Abi nie została pod sklapem , tylko pod sklep poleciała za psem , a moja siostra zanim doczłapała się z wózkiem ( przez błoto ) to Abi już nie było :shake:, jakoś inne psiaki tam biegały i nikt się nimi nie interesował Ta baba chciała ewidentnie zwinąć psa... :angryy: ale na ogłoszeniach siostra napiasała dokładnie petycje do tej babki , byli świadkowie zdarzenia a do tego zgłoszone zostało na policje , więc się baba wystraszyła i tyle. Jakby chciała znaleźć właściciela zrobiłaby to w ciagu jednej doby - nawet nie. To małe osiedle. Ale jak przyszła do sklepu i wszystcy ją zaatakowali to zaraz zadzwoniła , że ma psa. :mad: Normalnie bym ją ...wrrrr A teraz Abi jest chora ma straszna niestrawność , biegunkee i wymioty :-( Nie wiem czym ja karmiła ta baba ...:angryy: W tym tygodniu ją zaczipuję :roll: Quote
Owieczka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Baaardz , baaardzo długo mnie tu nie było ... Abiśki też :eviltong: Czy może mnie ktoś nauczyć wstawiania fotek ?? Pokazałabym jak Abiśka się zmieniła i jak wyglądała po strzyżeniu i do czego ona w końcu podobna jest :cool3: U Abiśki wszystko ok. Nie miałyśmy już żadnych przykrych przygód. Abi jest zachipowana, wysterylizowana i bardzo skrzętnie przeze mnie pilnowana. Nawet do sklepu spożywczego ze mną wchodzi :evil_lol: bo powiedziałam , że za żadne skarby świata jej pod sklepem nie zostawię, a że wszystkie panie ją bardzo lubią to mamy chody ;) Abisia chodzi ze mną do pracy i jesteśmy razem prawie non-stop Uwielbia jeździć samochodem i dzielnie wszystko i wszystkich obszczekuje jak tylko coś lub ktoś jest za blisko samochodu. :razz: Pozdrawiamy wszystkie ciotki !! :lol: Quote
Recommended Posts