Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam!
16.09.2007 roku do radomskiego schroniska trafila snieżnobiala suczka, wiek ok 6-7 tyg. Póki co ciezko okreslic jakiej wielkosci bedzie jak dorosnie, ale mysle ze raczej niewielkim pieskiem, jest dość drobnej postury :).Maleństwo jest bardzo energiczne ,żwawe,ciekawskie i jak to szczenię urocze :).Przebywa u mnie na tymczasie, z tym ze ten "tymczas" jest dosc ograniczony :/. Suczke postanowilam zabrac ze schroniska , bo w tym wieku w takim miejscu jej egzystencja moze nie przekraczac kilku dni. Jak wiadomo maluchy szybko podlapuja jakies obrzydliwe wirusy , z ktorych nieliczne wychodzą:(.
Suczka bardzo mądra jak na swoj wiek! zrobilam jej taki domek z kartonu by w razie zmeczneia miala taki swoj kacik na odpoczynek. Raz ja tam wsadzilam, i teraz jak tylko moja Sunia zacznie ja meczyc, a Mała zrobi sie senna wsmiguje do swojego katroniku i zasypia:)<ponizej zdjecie:)>a ,gdy tylko ma ochote sie pobawic, wychodzi i zaczepia moja starowinke:)

Jesli ktos jest zainteresowany psinka prosze o kontakt.
O pomoc prosze rowniez dogomaniakow, ktorzy moga zareklamowac profil Snieguli. Maluszek z gory dziekuje za zyczliwosc i pomoc!

e-mail: [email protected]
kom: 501-120-766
gg: 2797591

KULA ŚNIEGULA :

Posted

No kochana do góry juz juz
Człowieki nie ma co sie zastanawiać klusia śniegusia szuka domku jest naprawde kochana wiem co mówie bo ciężko było mi ja zostawic wczoraj jak swojego jamniora odbierałm
jest naprawde przeurocza i slodka jak na malca nawet malo marudna, jak zostaje sama to troszke popłakuje wiec nie zostawiajmy jej samej

Posted

Tu mama DusHki ciapuniek jest przeuroczy widziałam i przyznaje ze nie wziełam jej na ręce a to dlatego ze i tak serce mnie bolało i nie mogłam żadnemu psu w oczy patrzeć bo jako człowiek mi było wstyd za wszystko zło jakie ludzie zwierzętom uczynili . Czułam że jakbym tą śnieguliczke na ręce wzieła to bym jej już nie wypuściła ,a przecież po Kościmira pojechałam . Kościmir jest super jamnioreczkiem był już nawet w gościach i gosci też przyjmował - wstydu nie przyniósł Z Bohuniskiem zgadzaja się.

Posted

jesku jesku.... co za piękności malenkie dzisiaj nam się tu pokazują! Jaka urocza kruszyna!!! No maleńka, śpij, jedz, brykaj a my Ci domek znajdziemy :)

Posted

Wystawię maleńką na Allegro. Mam zamiar posiłkować się pierwszym wpisem z wątku. Na ew. sprzeciw autorki czekam 3 sekundy... O.K. w takim razie biorę się do roboty ;).

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam wszystkich baaaaardzo za brak informacji ale nie mogłam znaleźć zdjęć małej Kuli śnieguli.

Teraz jak znalazłam to imageshack nie działa :shake: ...

Ale narazie w skócie cosik napisze.

Kula śniegula nazywa się Abi , pieknie rośnie ( uszy jej sie podnoszą ) :razz:
rozwija się super i szybko się uczy. Wyjada kotu wszystko co tylko w misce kota się znajdzie ( nawet psia karma ) w końcu kot na pewno ma lepsze niż ja :evil_lol:, bawi się ślicznie z dzieciakami , śpi sobie w kontenerku ( zamiast kartonu) i ogólnie jest super :loveu:
:lol: Jest już po pierwszym szczepieniu

Sierść robi jej się beżowa - z białego już niewiele zostało ;)

zdjęcia na pewno będą ;)

Posted

To zdjęcia jeszcze u mnie w domku :loveu:

Maleńka kula rozrabia liedy tylko może :loveu:

rozdaje buziaczki

Jest najpiekniejszym psem świata :loveu:

Jak mis pluszowy

A tu z moja kumpela babcia Belą :evil_lol: ale jestem wielka :loveu:

Przepraszam za słaba jakośc tych zdjęć , ale były robione telefonem

Posted

taaa... :evil_lol:
niewinna , nie nie zrobiłam ;)
rozrabia jak szalona , gryzie rajstopy mojej mamy , łapie za palce u nóg , gania , wścieka się i w ogóle jest przeurocza :loveu: Kradnie skarpetki :evil_lol: i gania z nimi po całym domu ...:cool3:

• 1 month later...
Posted

No to popatrzcie jak Kula - Abi teraz wygląda ;)

Ona tak naprawdę jest o połowe mniejsza tylko ma takie futro :eviltong:

Hej , pobawimy się ??

Co tam jest ?

Chyba trzeba się podrapać...