tanitka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jejku, ale sie cieszę i trzymam bardzo mocno za malutka paróweczkę! a dokąd jedzie??:lol: Quote
Szyszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Nooo, taka z niej podóżniczka. :lol: Quote
eurydyka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a gdzie ja znalazl nowy domek? (w sensie gdzie znalazl o niej ogloszenie) Quote
Szyszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Zdaje się że na Dogo ..... Cioteczka już zalogowana tylko czeka na aktywację konta :cool3: Quote
Szyszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Śpiewaj dalej, spiewaj, ciotka! Quote
Szyszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Śpiewajcie cioteczki, im więcej nas spiewa tym lepiej. Dzięki Basiu, że się dołączyłaś :loveu: Quote
szajbus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Śpiewać każdy może trochę lepiej , lub gorzej........... Quote
Szyszka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Rudzia juz w drodze do Krakowa :multi::multi::multi::multi: Quote
szajbus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No dziewczyny oblewamy wyjazd ślicznej mordeczki ! chluśniem, bo uśniem - ja stawiam [ Quote
Szyszka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 A jak chluśniemy to pośpiewamy, jak u Iwanka. Folklor. Quote
basia0607 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja też oblewam drineczkiem ale tylko jednym. Quote
Szyszka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Ja nie moge, bo wzielam G....x na przeziębienie i boje sie ze mnie pokreci:evil_lol: Quote
tanitka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 a ja wino czerwone popijam za nowy dom Rudaski!!!:lol: Quote
szajbus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Rudzia, uszczęśliwiła nas ta twoja pani. Ciebie i nas. Nie będziesz już marzła w zimnym schronie. Quote
Szyszka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 A ja czekam na potwierdzenie, że Rudzia już w nowym domku. Ania pisała, że ma ją odebrać wieczorem, wczoraj. CO się dziś w nocy budziłam, a budziłam się często (wydmuchać nos) to myślałam o Rudzi. Czy już jest u swojej Pani. Wiem, że Ania już nie mogła doczekac się jej przybycia. Dawno już zakupiła wszystko co dla nowego czlonka rodziny jest niezbędne. Mam nadzieję, że teraz przyjdzie czas na domek dla Gabi i Puchatka. O Gabi boję się najbardziej, ma krótką sierść i zima to dla niej ciężki czas. Quote
Szyszka Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Jamnisia już w domku :multi::multi::multi::multi: Ściągamy ją z ogłoszeń. Chce wszystkim bardzo podziękować za pomoc, za ogłoszenia, za hopanie wątku, za to że jesteście ze mną.:buzi: Quote
Natussiaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Szyszka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Cioteczki mamy wiadomości od Ani: "Mała ma sie dobrze. Pojętna i karna z niej bestia. Ma swoje legowisko kocyk i wie że tam ma spać w nocy. W dzień wyleguje sie na sofie. :smile: Wcześniejsza jamnisia spała w łóżku ale łatwiej będzie jeśli ta będzie miała swoje legowisko... ..Właściwie pierwsze dni spędziłyśmy w Niepołomicach. Tam mój chłopak ma domek w puszczy. Ale już od wczoraj jest w krakowie. Boi się facetów i wysokości. Ktoś jej chyba krzywde zrobił. Ale mojego brata od razu polubiła :smile: Byliśmy w szoku bo innych obszczekiwała.Temperamencik to ona ma. Panią weterynarz to chciała zjeść. Włożyła jej termometr w pupę i się zaczęło.trzeba było kaganiec założyć. Miała strasznie pełne kanały przyodbytnicze. I maź była dość dziwna. Do sprawdzenia za tydzień. Właściwie dostała coś na sierść i na pasożyty bo ma łapki zdarte albo chore. Zobaczymy. No i moja mama stwierdziła, że mogła mieć jako szczeniaczek krzywice ale z tym sie nic nie dzieje. Problem może być na starość. Ale tak w ogóle to fajna sunka. Lubi chodzić do lasu. WYbrała już sobie Panią :smile: więc mi pozostaje przyjąć tą rolę :smile: .... " CUDOWNIE!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts