Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chcecie pozbyć się starego szczura? Swojego ukochanego? A nie wiecie jak? Podpowiem wam... bo to przeciez takie proste... tak łatwo pozbyć się przyjaciela.
Koleżanka z pracy, niestety za póxno o jeden dzień...powiedziała mi co widziała jak wyszła ze swojej kamienicy.
Ktoś postawił na deszczu klatkę ze szczurkiem. Wg niej starym już. Po prostu tuż przed drzwiami kamienicy. Ona się nie zlitowała.. biegła do pracy, poza tym ma kota w domu. Kiedy wracała już go nie było. Można mieć tylko nadziej, że ktoś dobry go zabrał. :shake:

Posted

Dziewczyny, pilnie szukam domu dla pitbullowej ofiary rozmnażacza z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10994702&posted=1#post10994702"]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10994702&posted=1#post10994702[/URL]

Proszę, zajrzyjcie chociaż, podnieście wątek. Może ktoś będzie umiał pomóc...

Posted

Dwie wieści z dziś....
Jak byliśmy dziś u moich rodziców, to sonia zwiała z podwórka, choć nie wiem czy do końca to była ucieczka. Ja siedziaam w pokoju i piłam kawę z mamą. A TZ wsiadł w auto i pojchał do miasta. Za chwilę wpada do pokoju mój tata i mówi, że sonia uciekła ale TZ ją złapał już.
Jak się okazało...sonia jak zobaczyła odjeżdżającego Tzta, jakimś cudem wydostałam sie z podwórka i za nim pognała. Prosto za autkiem, asfaltem... Na szczęście TZ się zatrzymał i ją złapał. :shake: Szalone psisko.

Posted

[quote name='Hala']Wczoraj minąl rok jak Sonieczka do nas przyjechała. :Rose:
Dziękuję wam za nią. :)[/quote]

To w ramach podziękowań prosze z nią objazd zrobić do wszystkich które choćby na ten wątek raz weszły i jej dzielnie kibicują.

Posted

A ja mam psa, co waży 2 kilooooo... I czuję się, jak pani z yorkiem :diabloti:

Buziaczki dla Halinki za przygarnięcie Sonieczki.
Ja nie gotuję obiadów, ale z tej okazji mogę zalać zupkę chińską...

Posted

[quote name='Greven']A ja mam psa, co waży 2 kilooooo... I czuję się, jak pani z yorkiem :diabloti:

Buziaczki dla Halinki za przygarnięcie Sonieczki.
Ja nie gotuję obiadów, ale z tej okazji mogę zalać zupkę chińską...[/quote]
Czytałam , gratuluję :lol:

Posted

Wróciliśmy własnie z Karpacza. Było cudownie pod każdym wzgledem. Nie mam sił dziś opisywać, wstawie tylko kilka fot na zachetę. ;) Sonia jest wspaniała!

w drodze na Śnieżkę...

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/9479/dscf3041fd7.jpg[/IMG][/URL]