Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ależ to się skomplikowane porobiło. To ja nie miałam pojecia, że ona jest w Szczecinie. Wieczorem wystawiam bazarek. Ciekawe czy będę umiała. Bianka, wielkie dzięki. :)

Posted

Hala , przecież wysłałam zdjęcia na maila . Patrzyłaś ? Imagic nie działa i nie potrafię wysłać inaczej . Weszłam na fotosik , to zdjęcie jest ogromne . Nie wiem , jak Ci je wysłać .

Posted

Dleklarowane 20 zł.
Na razie nie mam nikogo, kto by wybierał się w tamtym kierunku i mógł zabrać Sonię "przy okazji".
Moje auto jest w takiej rozsypce, że raczej nie zdecyduję się na dłuższą trasę.
Sonia ma się doskonale, ale niestety na dniach musi opuścić dom tymczasowy.

Posted

Hali nie ma , ale jak wróci to napewno napisze ile jest pieniędzy na transport .
Jako że ja rozsyłałam prośby o pomoc , to dostałam zapewnienia o przelewach . Hala powinna mieć niedługo prawie całą potrzebną sumę . Napewno jak tylko otrzyma przelewy , to napisze na wątku ile i od kogo dostała .

Posted

Właśnie sprawdzałam konto, jak narazie nic nie ma. Żadnego potwierdzenia przelewu. Ale powinno przyjść pewnie lada chwila, jeśli ktoś coś słał. Greven...a czy Ty część trasy mogłabyś podwieźć Sonię? Choćby do siebie? O Gorzowie to nie śmiem marzyć.... A może jednak?

Posted

Mam wpłaty na transport od Yoriji 70zł i od Amigi 30zł. Bardzo, bardzo wam dziękuję!! Zaczyna się wszystko układać dobrze. Cud miód i orzeszki...hiehie...