Jump to content
Dogomania

8-letnia husky z błękitnymi oczami. Miała być uśpiona. Ma dom u Hali w Poznaniu :)))

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']Sońka, chodźmy spać. ;)[/quote]

Do łóżka? No to ja już wiem dlaczego te psy takie rozpieszczone i wyją jak im pańcia z doma wyjdzie.
Do łóżka phiii!!!

Posted

[quote name='MonikaP']Yona, mówisz,że Hala w ramach lojalności też tak będzie? :diabloti:[/quote]

Mówię i wiem :)
Hala przecież też taka ciekawa świata :evil_lol:

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/5470/obraz20kd.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Mam jeszcze pytanie, czy ktoś wie co dzieje się z [COLOR=magenta][B]Lupe[/B][/COLOR]? Zaczynam się o nią martwić. Tak długo się nie odzywa.

Posted

[quote name='Hala']Mam jeszcze pytanie, czy ktoś wie co dzieje się z [COLOR=magenta][B]Lupe[/B][/COLOR]? Zaczynam się o nią martwić. Tak długo się nie odzywa.[/quote]

A mnie coś Bianka ostatnio zaniknęła :-o.

Posted

Zaraz idę z Sonią na spacer wieczorny. Corteza zostawimy w domku, bo z Sonieczkąchcemy spróbować pobiegać. Noga zaczyna być sprawna, więc jąwypróbujemy.

Posted

Ale mi w tej chwili dobrze....zdjełam skarpetki a pod biurkiem lezy przy moich stopach Sonia..oj...jakie ona ma miękkie futerko. :diabloti: Miziam niby ją stopami..jednak nie wiem komu jest lepiej. :evil_lol:

Posted

Witam wszystkich...wielbicieli huśki... :mad: Wlasnie wróciłam do domu...
Jak jechałam tramwajem do domu..to sobie myślę...powiem dziś TZtowi, że chcę huśkę zostawić sobie już na zawsze... tak bardzo jąpokochałam...
Ale chyba mi przeszło.... :angryy: :mad: :angryy:

Posted

Ojej, poczytać sobie trochę chciała :diabloti:

A może to Cortez?...
Tak, to na pewno on... :lol:

Nawet na tym zdjęciu widać, że Sonia taka trochę... jakby zdziwiona :lol:

Posted

Chciałam jeszcze dodać, że Sonia nie wytrzymuje moczu jak mnie nie ma i sika na swoje posłanie. :oops:
A teraz jest aniołkiem i zwonięta w klębuszek lezy przy moich stopach.

Posted

[quote name='Hala']To teraz bedzie na mnie. :placz:[/quote]
No ................albo Danka zrobiła taki bałagan :shake:
Chyba że TZ zaczytywał się babskimi gazetami :lol:

Posted

dobra dobra...Hala nie wsytd ci zwalac na psy...:diabloti:

albo ty narobilas balaganu, albo Sonia jest madrala i wlasnie rozpoczela kurs nauki czytania...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wychodząc na wiecorne siku, wpadłam na sasiada.... Zmierzył mnie znaczaco. Więc się go zapytałam czy moje psy mu przeszkadzają? Udał zaskoczonego.. Więc się pytam, czy np wyją? Odpowiedział mi że wycia nijakiego nie usłyszał, Jednak walą głowami w drzwi jak mnie nie ma. :cool1:.