_Tosia_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='ha_dwa_o']Tosia a ja poproszę o troszkę więcej informacji o hasiu ze zdjęcia jeśli byś mogła. Umieszczę go na BS, Stake-out'cie i w kilku innych miejscach.[/quote] na razie wiem niewiele.. wiem, ze jest łagodny i spokojny, że ma około 5 lat i jak mi powiedziano w hoteliku - 'lubi chodzić po płotach'... może dowiem się czegoś więcej o nim jutro, postaram się zrobić też więcej zdjęć. jego nr chip: 14807. Quote
_Tosia_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='mulinka']ja poproszę też o zdjęcia psiaków i kotów w grupie, żeby można było zrobić następne wersje bannerków[/quote] dobra, będą!!:loveu: Quote
_Tosia_ Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='mOnKeY16'] Tak mamy aparat z funkcią kamery ale wydaje mi sie ,że film jest zbędny bo kto chce to może wpaść i obejżeć pieski lub kotki . [/quote] no, ja uważam, że to fajny pomysł, zawsze jedna mozliwość więcej do wstępnego zapoznania się ze zwierzakiem. mnie zawsze ciekawi, jak dany pies, czy kot się zachwuje przy człowieku itd. ;) Quote
Reno2001 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tosiu, ten doberman jechałby z innymi dobkami min.z łódzkiego i pabianickiego schroniska. Wyjazd organizuje niemiecka fundacja współpracująca od jakiegoś juz czasu z naszymi schroniskami. Podeślę link dotyczący najblizszego transportu. Quote
Reno2001 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Oto on: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81991 Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Reno2001']Tosiu, ten doberman jechałby z innymi dobkami min.z łódzkiego i pabianickiego schroniska. Wyjazd organizuje niemiecka fundacja współpracująca od jakiegoś juz czasu z naszymi schroniskami. Podeślę link dotyczący najblizszego transportu.[/quote] ok, czekam na link. Quote
katya Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ten wyjazd to wielka szansza dla tego dobeczka. Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 widze, za na tym wątku wyjazdowym odezwał się monkey16, to super, bo ja przeciez nie mogę zdecydować, czy dobermanek pojedzie, czy też nie. dziś będziemy w hoteliku, dopytamy się, co i jak. :lol: Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 rozumiem, ze juz organizowaliście wyjazdy dla dobermanów do tej fundacji? kto je odbiera, jak to w ogóle technicznie wygląda?... jest pozniej z nimi jakis kontakt? troche sie martwie...:oops: napiszcie proszę coś więcej... Quote
mulinka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jeśli zwierzaki nie mają nr schroniskowych tylko chipy to proponuję, żeby wpisywać nr chipa obok zdjęć na wątku i na stronie przytuliska Tosiu, może dopisz w pierwszym poście, że będziesz systematycznie dodawać zdjęcia kolejnych zwierzaków i że zapraszasz do częstego zaglądania na wątek :) a filmiki psiaków są np.na stronie schroniska na Marmurowej wtedy każdy może się na spokojnie zastanowić w domu wspólnie z rodziną może dopisz jeszcze, że przed wizytą w przytulisku prosimy o kontakt telefoniczny Quote
mulinka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wszystkie kociaki są cudne ale najszybciej znajdują domy koty rude, 3-kolorowe i szylkretki, jeśli takie są w przytulisku to też trzeba im porobić fotki dla zachęty Quote
aisaK Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='_Tosia_']rozumiem, ze juz organizowaliście wyjazdy dla dobermanów do tej fundacji? kto je odbiera, jak to w ogóle technicznie wygląda?... jest pozniej z nimi jakis kontakt? troche sie martwie...:oops: napiszcie proszę coś więcej...[/quote] Tak, wspólpracujemy z fundacja od ponad roku. Odbieraja je osobiście. Jest kontakt-dostajemy zdjęcia oarz informacje jak sie pies miewa. Quote
mulinka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='_Tosia_'] koty też czekają są piękne i bezdomne :( czekają w przytulisku na prawdziwy dom Quote
malagos Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 "koty zza krat"... Czy są na miau, czy ktoś je z wolontariuszy odwiedza? Quote
karoluch Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 w którym dokładnie miejscu jest przytulisko? ile jest na oko kotów? czy są jakieś potrzebujące dt na cito? i czy jest jakiś kocurek, najlepiej czarny, możliwie jak najmłodszy? znajoma szuka takiego :) Quote
katya Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Przytulisko jest dokładnie za OBI, ul. Kosodrzewiny jest równoległa do ul. Rokicińskiej. Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Hala']Ty mi tu Tośka oczy nie mydlij..tylko zdjecia husia daj. ;) proszę bardzo: :cool3: Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Hala']a co on ma z tym uchem?[/quote] takie klapnięte ma... Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 zapraszam na pierwszą stronę, są nowe fotki psów i kotów Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='malagos']"koty zza krat"... Czy są na miau, czy ktoś je z wolontariuszy odwiedza?[/quote] już niedługo umieszczę je na miau i podam link do wątku Quote
_Tosia_ Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='karoluch']w którym dokładnie miejscu jest przytulisko? ile jest na oko kotów? czy są jakieś potrzebujące dt na cito? i czy jest jakiś kocurek, najlepiej czarny, możliwie jak najmłodszy? znajoma szuka takiego :)[/quote] tak, jak napisała Katya, przytulisko jest na Kosodrzewiny 56. dziś widziałam się z samymi koteczkami, ale widzialam czarnego kocurka . podjedź ze znajomą tam - może jakiś skradnie jej serce... Quote
katya Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ten mi wygląda na teriera walijskiego. Mogłabym mu załatwić fryzjera za darmo. A to mix collie. :( Quote
Recommended Posts