_Tosia_ Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Lemoniada napisał(a):No wiesz? To ja do wątku Majki zaglądam, coś tam nawet czasem naskrobię, allegro jej zrobiłam, a Ty mnie nie zauważyłaś?:lol: _Tosiu_, jam kociara zaprzysięgła, psu lubię, ale koty uwielbiam;) o jezu... nie skojarzyłam, ze Lemoniada, to Lemoniada :oops: :oops::oops::modla::splat: Quote
_Tosia_ Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 madziamn napisał(a):Tosiu czy jest na koso sunia (najlepiej po sterylce) w typie sznaucerka miniaturki lub innej małej rasy? małych jest duzo, z tego, co pamietam, przyjechał tez jakis mały sznaucerek. zaraz jade na koso., zapytam Quote
doddy Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 _Tosia_ daj znać czy coś się zmieniło w bullowatych i czy są jakieś boksery. Quote
madziamn Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Zapytaj Tosiu jak dasz radę. mam domek dla wysterylizowanej suni (tyle ze rodzinka uparta na sunię) małej rasy lub w typie rasy(najchętniej sznupka miniaturki). Quote
_Tosia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='doddy']_Tosia_ daj znać czy coś się zmieniło w bullowatych i czy są jakieś boksery. mam chętnego na tego psa: w tym tygodniu będę mu załatwiała kastrację nie mam poki co żadnych bokserów, ale nie gwarantuję, ze nie ma na miejscu jakiegos Quote
_Tosia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 madziamn napisał(a):Zapytaj Tosiu jak dasz radę. mam domek dla wysterylizowanej suni (tyle ze rodzinka uparta na sunię) małej rasy lub w typie rasy(najchętniej sznupka miniaturki). pytałam, nie ma sznaucerka małych jest duzo. moze jamniczkę? nie jest jeszcze wysterylizowana, ale sądzę, ze dam radę to załatwic Quote
madziamn Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 zapytam. oni mieli własnie jamniczkę i odeszła niedawno ze starości. zakochali się w mojej Anduli (dlatego o sznaucerka pytali). a wiesz coś więcej o tej jamniczce? Quote
_Tosia_ Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='madziamn']zapytam. oni mieli własnie jamniczkę i odeszła niedawno ze starości. zakochali się w mojej Anduli (dlatego o sznaucerka pytali). a wiesz coś więcej o tej jamniczce? jest malutka, młoda i bardzo przestraszona miejscem. nerwowo reaguje na to, co się wokół niej dzieje, bardzo potrzebowała osobnego miejsca i została przeniesiona do boksu bez innych psów zapytaj madziumn, moze by ją chcieli, szkoda sunieczki Quote
madziamn Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 spytam Tosiu śliczna sunia ona musi znależc domek Quote
Lemoniada Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tosieńko, czy zakładałaś jamnisi wątek? Taka bida, serce się kraje:( Quote
madziamn Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Tosiu ci panstwo zdecydowali sie na sznupka też ze schroniska ale o sunie Agnieszka ma zapytac innych panstwa więc jeszcze sytuacja nie jest przesądzona. W razie co podałam im kontakt do przytuliska. Quote
_Tosia_ Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Lemoniada napisał(a):Tosieńko, czy zakładałaś jamnisi wątek? Taka bida, serce się kraje:( nie, nie ma jeszcze wątku. madziamn napisał(a):Tosiu ci panstwo zdecydowali sie na sznupka też ze schroniska ale o sunie Agnieszka ma zapytac innych panstwa więc jeszcze sytuacja nie jest przesądzona. W razie co podałam im kontakt do przytuliska. dziękuję madziu. mozesz też podac kontakt do mnie: 511 683 457 Quote
malagos Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Jak jamniczka reaguje na koty, jak na inne suczki? Quote
madziamn Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 no właśnie szczególnie na koty bo o ile dobrze kojarzę to córka tych państwa ma kota i psa samca i czasem musiałaby sie z nimi widywac a telefon podam do Ciebie w razie coś tez bo do przytuliska mogą się nie dodzwonic i byłaby lipa a poza tym tam jest cale mnóstwo psów i nie wiem czy będą wiedzieli o którą jamniczkę chodzi i bardzo ważna informacja czy ta sunia umnie załatwiac się na dworzu? Quote
_Tosia_ Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 malagos napisał(a):Jak jamniczka reaguje na koty, jak na inne suczki? madziamn napisał(a):no właśnie szczególnie na koty bo o ile dobrze kojarzę to córka tych państwa ma kota i psa samca i czasem musiałaby sie z nimi widywac a telefon podam do Ciebie w razie coś tez bo do przytuliska mogą się nie dodzwonic i byłaby lipa a poza tym tam jest cale mnóstwo psów i nie wiem czy będą wiedzieli o którą jamniczkę chodzi i bardzo ważna informacja czy ta sunia umnie załatwiac się na dworzu? dowiem się wszystkiego , dziękuję Quote
doddy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 _Tosiu_, tej suni już chyba nie w schronisku od dłuższego czasu: http://www.obraz.com.pl/schronisko/images/photoalbum/pies3_t2.jpg Quote
_Tosia_ Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='doddy']_Tosiu_, tej suni już chyba nie w schronisku od dłuższego czasu: http://www.obraz.com.pl/schronisko/images/photoalbum/pies3_t2.jpg pytałam ostatnio, powiedzieli mi, ze jest.. Nikon ma kastrację jutro rano Quote
_Tosia_ Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 info nt. jamniczki, cyt: "jest zastraszona, mało je, na inne zwierzęta nie reaguje jakos szczególnie, są jej obojętne. tylko jak bierze się ją na ręce, ma odruch gryzienia, ale sądzę, ze tylko dlatego, ze nie wie, co z nią zrobimy" to wypowiedź P. Agi, która na miejscu się nią zajmuje. zapytałam jeszcze o koty, dzis wieczorem będę miała odpowiedź. generalnie pies jest przerazony miejscem, została przeniesiona do osobnego boksu, widac, ze nie poradzi sobie w przytulisku. dom jest jej bardzo potrzebny Quote
_Tosia_ Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 wchodźcie proszę na wątek o zakatowanym szczeniaku husky http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119078 potrzebne poparcie i listy do sądu Quote
_Tosia_ Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 jamniczka nie reaguje na koty. coraz śmielej zachowuje się wobec ludzi - jest mniej zestresowana - dom bardzo potrzebny!!! Quote
madziamn Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wysłałam wszystkie dane o suni osobom zainteresowanym i teraz wszystko zalezy od nich aby zadzwonili Quote
_Tosia_ Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 madziamn napisał(a):wysłałam wszystkie dane o suni osobom zainteresowanym i teraz wszystko zalezy od nich aby zadzwonili to czekamy Quote
madziamn Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 czekamy a narazie w górę wszystkie pieski Quote
doddy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 _Tosiu_, daj znać jak Nikon trafi już do nowego domu. Zamieszka w Łodzi? Piękny jest ten nowy rudy pies, którego dałaś na pierwszą stronę. Asiu, podaj mi jeszcze raz swój nr tel. Aga która zajmuje sie amstaffami w Łodzi była 3 razy w schronisku ale niestety nie została miło przyjęta bo Pani Siemińskiej nie było. A warto mieć na oku bullowate i szukać im domów. Quote
Recommended Posts