Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lemoniada napisał(a):
No wiesz? To ja do wątku Majki zaglądam, coś tam nawet czasem naskrobię, allegro jej zrobiłam, a Ty mnie nie zauważyłaś?:lol: _Tosiu_, jam kociara zaprzysięgła, psu lubię, ale koty uwielbiam;)

o jezu... nie skojarzyłam, ze Lemoniada, to Lemoniada :oops:
:oops::oops::modla::splat:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziamn napisał(a):
Tosiu czy jest na koso sunia (najlepiej po sterylce) w typie sznaucerka miniaturki lub innej małej rasy?

małych jest duzo, z tego, co pamietam, przyjechał tez jakis mały sznaucerek. zaraz jade na koso., zapytam

Posted

[quote name='doddy']_Tosia_ daj znać czy coś się zmieniło w bullowatych i czy są jakieś boksery.
mam chętnego na tego psa:

w tym tygodniu będę mu załatwiała kastrację

nie mam poki co żadnych bokserów, ale nie gwarantuję, ze nie ma na miejscu jakiegos

Posted

madziamn napisał(a):
Zapytaj Tosiu jak dasz radę. mam domek dla wysterylizowanej suni (tyle ze rodzinka uparta na sunię) małej rasy lub w typie rasy(najchętniej sznupka miniaturki).

pytałam, nie ma sznaucerka
małych jest duzo. moze jamniczkę? nie jest jeszcze wysterylizowana, ale sądzę, ze dam radę to załatwic

Posted

zapytam. oni mieli własnie jamniczkę i odeszła niedawno ze starości. zakochali się w mojej Anduli (dlatego o sznaucerka pytali). a wiesz coś więcej o tej jamniczce?

Posted

[quote name='madziamn']zapytam. oni mieli własnie jamniczkę i odeszła niedawno ze starości. zakochali się w mojej Anduli (dlatego o sznaucerka pytali). a wiesz coś więcej o tej jamniczce?
jest malutka, młoda i bardzo przestraszona miejscem. nerwowo reaguje na to, co się wokół niej dzieje, bardzo potrzebowała osobnego miejsca i została przeniesiona do boksu bez innych psów

zapytaj madziumn, moze by ją chcieli, szkoda sunieczki

Posted

Tosiu ci panstwo zdecydowali sie na sznupka też ze schroniska ale o sunie Agnieszka ma zapytac innych panstwa więc jeszcze sytuacja nie jest przesądzona. W razie co podałam im kontakt do przytuliska.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Tosieńko, czy zakładałaś jamnisi wątek? Taka bida, serce się kraje:(

nie, nie ma jeszcze wątku.

madziamn napisał(a):
Tosiu ci panstwo zdecydowali sie na sznupka też ze schroniska ale o sunie Agnieszka ma zapytac innych panstwa więc jeszcze sytuacja nie jest przesądzona. W razie co podałam im kontakt do przytuliska.

dziękuję madziu. mozesz też podac kontakt do mnie: 511 683 457

Posted

no właśnie szczególnie na koty bo o ile dobrze kojarzę to córka tych państwa ma kota i psa samca i czasem musiałaby sie z nimi widywac a telefon podam do Ciebie w razie coś tez bo do przytuliska mogą się nie dodzwonic i byłaby lipa a poza tym tam jest cale mnóstwo psów i nie wiem czy będą wiedzieli o którą jamniczkę chodzi i bardzo ważna informacja czy ta sunia umnie załatwiac się na dworzu?

Posted

malagos napisał(a):
Jak jamniczka reaguje na koty, jak na inne suczki?

madziamn napisał(a):
no właśnie szczególnie na koty bo o ile dobrze kojarzę to córka tych państwa ma kota i psa samca i czasem musiałaby sie z nimi widywac a telefon podam do Ciebie w razie coś tez bo do przytuliska mogą się nie dodzwonic i byłaby lipa a poza tym tam jest cale mnóstwo psów i nie wiem czy będą wiedzieli o którą jamniczkę chodzi i bardzo ważna informacja czy ta sunia umnie załatwiac się na dworzu?

dowiem się wszystkiego , dziękuję

Posted

info nt. jamniczki, cyt:
"jest zastraszona, mało je, na inne zwierzęta nie reaguje jakos szczególnie, są jej obojętne. tylko jak bierze się ją na ręce, ma odruch gryzienia, ale sądzę, ze tylko dlatego, ze nie wie, co z nią zrobimy"
to wypowiedź P. Agi, która na miejscu się nią zajmuje. zapytałam jeszcze o koty, dzis wieczorem będę miała odpowiedź.
generalnie pies jest przerazony miejscem, została przeniesiona do osobnego boksu, widac, ze nie poradzi sobie w przytulisku. dom jest jej bardzo potrzebny

Posted

_Tosiu_, daj znać jak Nikon trafi już do nowego domu. Zamieszka w Łodzi?
Piękny jest ten nowy rudy pies, którego dałaś na pierwszą stronę.
Asiu, podaj mi jeszcze raz swój nr tel. Aga która zajmuje sie amstaffami w Łodzi była 3 razy w schronisku ale niestety nie została miło przyjęta bo Pani Siemińskiej nie było. A warto mieć na oku bullowate i szukać im domów.