_Tosia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 doddy napisał(a):O suni już wiemy. Natomiast zaaktualizowałbyś wszystkie bullowate. ;) bylam dziś , ale nie było osoby, która wyprowadza psy. nie miałam z kim porozmawiac, p. Sieminska jest chora.. zostawiałm zdjęcia wszystkich psów do adopcji, które mam na stronie, porozmawiam z panią wet. , ona wchodzi codziennie do psów i najlepiej się orientuje. dzis niestety jej nie spotkałam Karilka napisał(a):W takim razie czy mogę odwiedzić dobka? Karlika, tam nie ma w zasadzie czegos takiego jak odwiedziny. ostatnio w ogole ze wszystkim jest problem w zw. z chorobą właścicielki. nie bedziesz mogla wejsc na boksy i np. go wyprowadzic, czy pogłaskac. ja juz byłam kilka razy ostatnio i nie udało mi się zrobić zadnego nowego zdjęcia psu. Quote
_Tosia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 LALUNA napisał(a):Tosiu mogłabyś zrobić jeszcze jakieś zdjęcie tej borderce Ali? No chyba ze juz adoptowana. niestety - jak wyzej.. Quote
LALUNA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 niestety - jak wyzej.. A masz te zdjecia? Quote
_Tosia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='LALUNA']A masz te zdjecia? mam tylko te, ktore robilam jej wiosną Quote
LALUNA Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dzięki Tosiu. Poprosiłam aby ja umiescic na allegro. Jaki dac telefon ? Quote
_Tosia_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='LALUNA']Dzięki Tosiu. Poprosiłam aby ja umiescic na allegro. Jaki dac telefon ? mozna do mnie: 511 683 457, [email protected] dzięki wielkie Quote
Karilka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tosiu rozumiem. Prywatne to prywatne.. Szkoda, ze nie można nawet pomóc.. Quote
Fundacja Medor Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 dowiedziałam sie ze na kosodrzewiny jest starszy bokser czy ktoś mógłby zrobić zdjęcia będę wdzięczna Quote
AgaiTheta Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Fundacja Medor napisał(a):dowiedziałam sie ze na kosodrzewiny jest starszy bokser czy ktoś mógłby zrobić zdjęcia będę wdzięczna i ja też będę bardzo wdzięczna, proszę proszę! Dzięki Medorkowa za czujne oko :* Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 tak, jest bokserek na pewno, postaram się zrobić fotki jak najszybciej Quote
LALUNA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Tosiu powstawiałam Ale borderke do ogłoszeń. Chyba w jednym dałam Twój mail do aktywacji ogłoszenia. Jakby cos Ci przyszło, to aktywuj. Ogłoszenie jest darmowe. Z petsy.pl Quote
Fundacja Medor Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zdjecia boksia bede miała w niedziele i zaraz dam ;) Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 LALUNA napisał(a):Tosiu powstawiałam Ale borderke do ogłoszeń. Chyba w jednym dałam Twój mail do aktywacji ogłoszenia. Jakby cos Ci przyszło, to aktywuj. Ogłoszenie jest darmowe. Z petsy.pl super , dzięki Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Fundacja Medor napisał(a):zdjecia boksia bede miała w niedziele i zaraz dam ;) dzieki!!!! Quote
Fundacja Medor Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 lada dzien fotki boksia beda Asia musi mi wysłać od kolezanki Quote
Fundacja Medor Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 cholera dostałam smsa ze bokser pojechał do Wojtyszek i tam bedzie z innymi staruszkami dozywał starosci.. ehh nie mam zdjec jestem zła co on bedzie tam miał buuuuu trzeba go jakos zabrac :placz: Quote
Fundacja Medor Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 BOKSER Z KOSODRZEWINY TERAZ JEST W WOJTYSZKACH TAKA BIDA :placz: AGNIESZKA POMÓZ BŁAGAM Bokser ok 8 lat i w górę, po przejsciach, spokojny i posłuszny żywy i > chetny pomimo swego wieku do zabawy. Ostrożny i zadziorny w stosunku do > innych psów, w stosunku do ludzi ufny. Quote
_Tosia_ Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 dam zdjęcie na pierwszą stronę Quote
Fundacja Medor Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dziekuje ja juz tez pisałam do fundacji boksery w potrzebie w sprawie boksia Quote
_Tosia_ Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 zapraszam na odświeżoną stronę www.przytulisko.info zapraszam również na wątek Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/najpiekniejsza-lwia-czyli-psia-grzywa-maksio-lodz-127447/#post11455391 pierwsza strona zaktualizowana Quote
_Tosia_ Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Zapraszam na bazar dla Białaska. BIałasek jedzie niedługo do płatnego hotelu u mosii http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczyki-recznie-robione-bazarek-na-hotel-dla-bono-127582/#post11468363 Quote
AgaiTheta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Fundacja Medor'] BOKSER Z KOSODRZEWINY TERAZ JEST W WOJTYSZKACH TAKA BIDA :placz: AGNIESZKA POMÓZ BŁAGAM Bokser ok 8 lat i w górę, po przejsciach, spokojny i posłuszny żywy i > chetny pomimo swego wieku do zabawy. Ostrożny i zadziorny w stosunku do > innych psów, w stosunku do ludzi ufny. Do kogo mamy podać namiary do adopcji? Quote
Recommended Posts