Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!
Śliczne psiaki i kociaki:loveu::loveu::loveu::loveu:Abi jakpiekniejsza:loveu::loveu::loveu:
Ja pamietam jak dla Szarika u mnie stala karma od ludzi co psa z obornik adopotowali.

Posted

Witaj KaRa! :drink1:
Dziękujemy :multi:

Oj dawno z ta karmą to było... czas leci. :lol:

I jeszcze była akcja pt. transporter który miałam odebrac dla kotków tymczasowych ale w końcu supergoga z TZtem ja odebrali. (kociaki już dawno sa w nowym domku - znalazł się super domek co dwupak braciszków przygarnął :loveu:)
Ty masz hodowlę szczurów rasowych?? :o
Chętnie bym zobaczyła te cuda - ale Twój blog ma ponad 600 stron! :shock: ja to będę przeglądać 2 lata... :shake:

Posted

[quote name='caroolcia']a my sie witamy i o zdjęcia pytamy :eviltong:

[SIZE=1]a co ze spacerkiem w niedziele :cool3:???[/SIZE][/QUOTE]
Zdjęcia... jakies wygrzebię z czeluści kompa - nowe zrobimy... w niedzielę :lol:
Bo niedzielny spacerek już zaklepany, ja jestem cały dzien dyspozycyjna, podjadę w Twoje okolice.

Posted

[quote name='PaulinaT']Zdjęcia... jakies wygrzebię z czeluści kompa - nowe zrobimy... w niedzielę :lol:
Bo niedzielny spacerek już zaklepany, ja jestem cały dzien dyspozycyjna, podjadę w Twoje okolice.[/quote]

Super :multi::multi::multi:
Jak beda zdjęcia to musze sobie koszule odprasowac i świrze gatki wyciagnąć... :evil_lol:

Posted

Tym transporterem to zawsze było tak,że ktoś dzwonił po niego itp, a jak przyjechali to sie nie miescil do samochodu:evil_lol: Bo to gigant był:evil_lol:

No byś musiała troszke poszukac na galerii bo zdjecia były dawno wstawiane chyba na początku września maluszków sczurków u mnie w galeri:evil_lol:i

Posted

[quote name='caroolcia']Super :multi::multi::multi:
Jak beda zdjęcia to musze sobie koszule odprasowac i świrze gatki wyciagnąć... :evil_lol:[/quote]
To my będziemy po lasach w samych gatkach latać?? :scared:
Nie żeby ja wstydliwa była czy cuś - ale zimno...

:evil_lol:

[B]KaRa[/B] - poszperam ;-)
Coś się mnie ostatnio scury widzieć zaczęły... a to wszystko przez ciotkę supergogę :lmaa:

Posted

[quote name='PaulinaT']
[B]KaRa[/B] - poszperam ;-)
Coś się mnie ostatnio scury widzieć zaczęły... a to wszystko przez ciotkę supergogę :lmaa:[/quote]

A bo szczury sa śliczne i wspaniałe:loveu:

Posted

[quote name='PaulinaT']To my będziemy po lasach w samych gatkach latać?? :scared:
Nie żeby ja wstydliwa była czy cuś - ale zimno...
[/quote]

ale za to jaki dynamiczny spacer :cool3:
:evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']ale za to jaki dynamiczny spacer :cool3:
:evil_lol:[/QUOTE]
Oj... z moją szarpej i tak będzie dynamicznie... :roll:
Nawet w ciuchach ;-)
Się caroolcia nic nie boi! :evil_lol:

Posted

ale szczury chyba nie mają szans żyć w symbiozie pod jednym dachem z kotami?????

to znaczy, koty ze szczurami???

pewnych spraw chyba nie da się przeskoczyć:diabloti: czy może się mylę? :roll:

Posted

[quote name='swan']ale szczury chyba nie mają szans żyć w symbiozie pod jednym dachem z kotami?????

to znaczy, koty ze szczurami???

pewnych spraw chyba nie da się przeskoczyć:diabloti: czy może się mylę? :roll:[/quote]

Ja mam w domu 3 koty i 18szczurów i żyją wszytkie i do tego 6 psów i papuga nimfa:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja mam w domu 3 koty i 18szczurów i żyją wszytkie i do tego 6 psów i papuga nimfa:eviltong:[/QUOTE]
:mdleje:
rety...

[B]swan[/B] - z moją szarpej oraz z Teodorem i Kropką chyba marne byłoby życie szczura... :shake: Psychicznie by sie wykończył :placz:

Posted

[quote name='caroolcia']a my sie witamy i o zdjęcia pytamy :eviltong:
[/quote]
mówisz-masz :razz:
kilka fotek z wyjazdu nadmorskiego z weekendu majowego:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/85/7e3783017d5bb115.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/101/050585f46a511fd4.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/101/867a05d49e3afce3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/85/ff538ed9844635c2.jpg[/IMG][/URL]

[SIZE=1]A specerek to o której??[/SIZE]

Posted

[quote name='furciaczek']Zakochalam sie:loveu:
[url]http://images13.fotosik.pl/101/050585f46a511fd4.jpg[/url][/QUOTE]
Hihiii

to jeszcze jedna wersja Abiśki:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/86/d92c55b7bf3741ca.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='furciaczek']hehe troche za duzo skory ma ten Twoj pies:evil_lol:
Ale jest przynajmniej za co zlapac:loveu:[/QUOTE]
Skóry ma na 2 Abisie :evil_lol:
To plus wielkość - to są jej eksterierowe wady. Bu.

Posted

[quote name='PaulinaT']Skóry ma na 2 Abisie :evil_lol:
To plus wielkość - to są jej eksterierowe wady. Bu.[/quote]

A z jakiej hodowli jest Abisia?? Chyba nie doczytalam:oops:
moja tez za duza...ale mi to nie przeszkadza, wiecej cialka do kochania mamy po prostu:loveu:

Posted

Bosko! To sie umówiły! :multi:
Ja trafię pod las. Jak z ronda z choinką prosto pojadęi potem na lewo się droga bita zaczyna, tam będę - ok??

Szczeniarę masz boską!
Jestem w szoku jak Burbon ładnie ją zaakceptował... z Lalunią by tak łatwo nie poszło... :shake: Ona nie uznaje taryfy ulgowej dla szczeniaczków... :shake:

Posted

[quote name='furciaczek']A z jakiej hodowli jest Abisia?? Chyba nie doczytalam:oops:
moja tez za duza...ale mi to nie przeszkadza, wiecej cialka do kochania mamy po prostu:loveu:[/QUOTE]
Dokładnie tak!!! :multi:

Abi to wg rodowodu Abigail z Gawroniego Ogrodu.
Jej tatą jest Tuono (niestety już za TM :sad: ) a mamą Black Lady Satysfakcja.