szajbus Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Super, niech mu sie wiedzie. Jedna bida doczekała sie , czas na kolejne! Quote
Szyszka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 A ja nadal czekam na szczegóły tej adopcji :razz: Quote
bellatriks Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Szyszka napisał(a):Cioteczki a Kolo już w nowym domku Taaak? O, Matko, ale super!:multi::multi::multi::multi: "Mój" kochany Kolo ma domeczek!:loveu: Jej, jak się cieszęę!!!! PS. Czy jest jakas szansa na fotki? Albo chociaz drobną relację?:cool3: Quote
Szyszka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nic, nie wiem. Ani kto, ani kiedy, ani skad przybył.....Męczę bliźniaczki na gg, ale czuje że brat przebędził je z komputera.... Quote
agamika Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :pSzyszka przyszłam zobaczeyc kto to taki do domku trafił ;), oby teraz prawem serii Puchatkowi sie poszczęsciło;) Quote
Szyszka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Oj też bardzo bym chciała. Agamika dziękuje, że jesteś z nami.:) Quote
Szyszka Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 To już Wam szybciutko pisze! W skrócie bo mam nadzieję że nowi przyjaciele Kolo zalogują się i napiszą sami jakiego mają cudnego psa! Kolo jest w Łodzi, jest już wykąpany i jak słyszałam bawi się z szynszylkami!!!!! Quote
szajbus Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Widać trafił na cudownych ludzi. Szkoda, ze ich tak mało. Ukłony dla tych państwa za ich dobre serducha Quote
bellatriks Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to super. Kolo, bądź szczęśliwy, miśku:loveu: PS.Zmieńcie tytuł wątku;) Quote
Szyszka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Kolo trochę choruje. Ma biegunke i zwraca. Do tego kaszel. Trochę się martwię. Własciciele mają zabrac go do weta. Quote
Recommended Posts