Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy nie zal wam, ze taki słodziak spędza zycie za kratami? Zobaczcie jakie robi śmigło z ogonka na widok człowieka. On może się tak cieszyć na twój widok jak wracasz zmęczony po pracy do domu. Nikt cię tak nie powita. Pokochaj go!

Posted

A to sie zgubiłam, a robiłaś już ten z nowych zdjęć?:eviltong:
Z pysiem przy obiektywie?

Tamten jest piękny, ale pomyślałam, no wiesz....żeby wykorzystać te cudniutkie zdjecia pysiola:diabloti:

Posted

Szyszka napisał(a):
A to sie zgubiłam, a robiłaś już ten z nowych zdjęć?:eviltong:
Z pysiem przy obiektywie?

Tamten jest piękny, ale pomyślałam, no wiesz....żeby wykorzystać te cudniutkie zdjecia pysiola:diabloti:

Nie, znowych zdjęć nie robiłam.

Może uda mi się wieczorkiem;)

i jeszcze pytanie: czy mały buttonik 100x100 wystarczy, czy chcecie jeszcze duży banner (tzn. 500x100) ? ;)

Posted

Myśle że malutki wystarczy, bo nikt już nie ma miejsca w podpisie na duży.
Ale na pewno malusi będzie piękniutki, piękniusi piesio, zdolna banerkotwórczyni i wszystko gra:diabloti:

Posted

"Zdolna" banerkotwórczyni narobiła dla Kolo bannerków, także, cioteczki, decydujcie, który najbardziej Wam pasuje.

Pierwszego zdjęcia nie użyłam, bo Kolo ma na nim zamknięte ślepka.

Pozostałe mają po dwie wersje - z napisem pionowym i poziomym:evil_lol:

Zaraz je jeszcze podlinkuję do wątku, coby nikt nie miał trudności. ;)

Edit: wiecie co.. Schrzaniłam. Praktycznie tylko te z białym napisem są choć trochę czytelne..:/ W GIMPie wszystko wyglądało mi czytelniej... :angryy:

Edit2: Ale i tak podlinkowałam wszystkie. Możecie ich używać, żeby pokazywać innym jak nie powinno sie robić bannerków :evil_lol:

Posted

Szyszka napisał(a):
Mnie sie najbardziej podobaja te z niebieskim napisem i czerwonym. Odlot. Piękny ten Kolo.

Dziękuje :Rose:

Hmm... :hmmmm: Chyba wszystko zależy od ustawień monitora. Przesiadłam sie, i teraz ten czerwony wydaje się całkiem sensowny:eviltong: