Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:cool1:Własnie wróciłam z domu, gdzie byliśmy z Ivanem odwiedzić mamę:). Zabrze na śląsku. Tam totalnie to był inny pies. Ivan biegał bez smyczy na spacerkach i był bardzo happy. Oczywiście po spacerze od razu hop do łózka.W nocy spał ze mną i zbój jeden się tak rozwala, że o mało nie spadam z łozka. Mama spasła chyba Ivana,bo przez 4 dni dostawał kopy jedzenia..no ale jadł z apetytem. Był u weta, zaszepiłam go na nosówkę, zapalenie jelit i coś jeszcze.Mam tez tabsy na odrobaczenie. Pani ucięła pazurek,nie paluszek,bo powiedziała ze do tego trzeba by go uśpić..W podrózy Ivanek był grzeczny i bardzo sie zdziwił idąc w Krakowie plantami ze nagle wyrósł mu przed nosem jego dom!:)Teraz spi sobie na łózku, wyciągnięty..Jak zjem zobacze co z umową, pozdrawiam:)

Posted

Umowy nadal nie ma, byłam właśnie popatrzeć w skrzynce..nie wiem, jeśli nie dojdzie za kilka dni to moze coś pomoże jesli wydrukuję tą co mam już na kompie , i ją prześlę Tobie???to moze być jakieś wyjście. Musze jeszcze oddać akcesoria typu smycz i obroże i kaganiec pewnej dziewczynie ...Kiwi dała mi adres, ale zgubiłam numer domu, także jeżeli była by możliwośc to prosiłabym Cię Kiwi o podanie tego jeszcze raz. Nie przdały się te akcesoria, bo Ivan miał ten kaganiec na oczach i wogóle. ..A z Ivankiem coraz chyba lepiej, bo juz na plantach biega bez smyczy i bawi się z oczywiście "wybranymi" psimi kolegami. Ma już jedengo ulubionego do wspólnych gonitw. Jutro moze porobie jakieś zdjęcia Ivanka na spacerze, biega jak opętany..i o dziwo nie biegnie w stronę ulicy, chociaż i tak wszystko jest ogrodzone, ładnie przybiega na zawołanie, ma niebiański apetyt i chyba już sie tak nie boi. Nawet podjęłam się oduczania go spać w łóżku, i na dobre mu to wyszło, bo jak nie śpi już ze mną zrobił się bardziej interaktywny. Chodzi po domu, jest zainteresowany i zaczyna się bawić. Odgryzł oczy i nos swojej pluszowej zabawce, miętoli ją i uderza łapką. Jak ją rzucam to idzie po nią,ale mnie jej nie przynosi tylko sobie pod biurko.Mysle ze narazie nie można zbyt wiele oczekiwać, ale cieszę sie bo widze ze są postępy. Narazie tyle i pozdrawiam. Proszę Kiwi o adres dziewczyny z ulicy Halszki czy coś takiego:)

• 2 weeks later...
Posted

Śliczny i radosny pies z tego Iwana:loveu:
A jak pięknie prezentuje uzębienie:crazyeye:, mamy się bać, czy tylko
się chwali?:evil_lol:
No i nie ulega wątpliwości, że dynia jest jego:loveu:
Widać, że to szczęśliwy pies:loveu:

• 1 month later...
  • 1 year later...