eska87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wiesz, mnie to się wydaje, że to jest tak jak z witaminami dla ludzi - w końcu w marketach <nawet w biedronce> też sprzedają witaminy. Ale czym one się różnią oprócz tego, że jest ich mniej w danej porcji? Pewnie gorszą trwałością, może przyswajalnością. Dlatego pewnie takie witaminy w zoologu to też witaminy ;) [quote]To po co kupować jak można przerobić z TZta :diabloti:[/quote] Hmm, nie chciałabym się wdawać w takie dyskusje, ale ten z TZta wydaje się być użyteczny :diabloti: Szkoda by było go tak szybko zużyć.. Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='eska87'] Hmm, nie chciałabym się wdawać w takie dyskusje, ale ten z TZta wydaje się być użyteczny :diabloti:[/quote] E tam ja bym wolała psa uszczęśliwić :evil_lol: Sama poszukuję ale w zolo nigdzie nie ma a na internecie nie będę na razie zamawiać bo żeby się opłaciło to trzeba więcej :roll: Quote
darunia-puma Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 słuchajcie u nas tylko w jednym sklepie zoolo są ale takie ponad metrowe...hihihihi jak to wygląda.... jak bylismy we wrocku to kupilam takie opakowanie ale pocietych takich małych peniskow a tutaj no moje panie szczeka mi w dół opadła jak je zobaczyłam Quote
marmara_19 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 hehe ja wole dlugie kupwoac, lepiej sie oplaca;p mozne je powykrecac w 2 osoby zeby rozdzielic.. albo mozna wsadzic w imadlo i pila pociac:D-ja tak robie;p Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='monita']Nie ma kutasków :crazyeye:[/quote] No właśnie nie ma :placz: Pani w zolo mówiła że kiedyś na próbę wzięła ale jej zapleśniały bo w środku mają akwaria i wilgoć w powietrzu duża :roll: Quote
darunia-puma Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ojojjoj zapleśniały jej kutaski w sklepie ...?nie no przepraszam ale w tej chwili mnie głupawka wzieła Quote
eska87 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='darunia-puma']ojojjoj zapleśniały jej kutaski w sklepie ...?nie no przepraszam ale w tej chwili mnie głupawka wzieła[/quote] Biedni ci panowie co tam w tym sklepie pracują, prawda? :lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ludzie, o czym wy tu gadacie??? :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='eska87']Biedni ci panowie co tam w tym sklepie pracują, prawda? :lol::evil_lol:[/quote] A tam kij z nimi gorzej żony :diabloti: Ale przestańmy bo nam się off robi :evil_lol: Wracając do tematu :eviltong: Które te dropsy lepsze mleczne czy czekoladowe :cool3: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ja jogurtowe już miałam właśnie a teraz chcę spróbować jakieś inne :cool3: :evil_lol: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='monita']To kupuj czeko :razz:[/quote] Ok mam nadzieje że smaczne ale to dopiero jutro :diabloti: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Oj spróbuję spróbuję :evil_lol: A wtedy zdam relację :diabloti: Quote
eska87 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Oj spróbuję spróbuję :evil_lol: A wtedy zdam relację :diabloti:[/quote] Czekamy z niecierpliwością :diabloti: A ja tak z innej beczki - widziałam w karusku te specjalne mazidła do konga.. Myślicie, że to naprawdę lepsze od takiego "normalnego" nadzienia? Do zakupu konga dopiero się przymierzamy, ale zastanawiam się czy warto kupić komplet, czy gra nie jest warta świeczki <czytaj: czy to zwykła strata kasy> Quote
monita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Podaj link, bo nie wiem o czym piszesz ;) Quote
darunia-puma Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 moje psiurki najbardziej lubią chyba ciasteczka-kuleczki z pasztetowej które im sama robię... specjalnie robie im małe kuleczki żebym mogła brać je do kieszeni na spacery i dawać im jako nagrody szaleją za nimi Quote
Magot Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Wracając do tematu :eviltong: Które te dropsy lepsze mleczne czy czekoladowe :cool3:[/quote] Polecam czekoladowe. Drakkar za nimi szaleje. Raz kupiłam mleczne, ale psinie jakoś nie smakują:lol: A poza tym Drakuś bardzo lubi kocią suchą karmę, zawartość kociej kuwety, wątróbkę z kurczaka i marchewkę:lol: Quote
monita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 A ja zamówię te czekoladowe dropsy :razz: Quote
Asia & Ginger Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Magda:)']Polecam czekoladowe. Drakkar za nimi szaleje. Raz kupiłam mleczne, ale psinie jakoś nie smakują:lol:[/quote] A moja uwielbia mleczne. Zresztą czekoladowe też wcina i jogurtowe również. Wszystkie jej smakują. Za takiego dropsika zrobi wszystko. :p Ja kupuję w Lidlu te psie dropsy. ;) Quote
aisak102 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 W te święta mój Kajtuś oszalał na punkcie keksa - nawet na widok okruszków (jak dla wróbelków) toczy ślinę i dostaje wytrzeszczu :lol: Quote
Recommended Posts