Jump to content
Dogomania

Starachowice! Pilnie! poszukiwany dom dla szczeniaków!- juz w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cóz... bez komentarza, podobno Lady bardzo uczula.

BożenaG napisał(a):
Nie to się w głowie nie mieści:shake:Wzięli sunie i teraz chcą ją oddać do schronu .Co za s......e.to jacyś debile Zabaweczka tak sybko sie znudziła

Posted

Właśnie tu zajrzałam po dłuższej przerwie i co widzę :angryy::angryy::angryy:. A umowa adopcyjna. Tam jest napisane, że jeśli nie właściela nie będą chcieli psiaka, mają do odwieźć do osoby, która psa wydała. Jest też napisane, że nigdy pies nie trafi do schronu. Czy ci ludzie podpisali umowę adopcyjną? Jeśli tak, to może ich postraszyć konsekwencjami i może odwiozą sunię z powrotem do domku tymczasowego. Zawsze to lepsze niż schron. :angryy:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Właśnie tu zajrzałam po dłuższej przerwie i co widzę :angryy::angryy::angryy:. A umowa adopcyjna. Tam jest napisane, że jeśli nie właściela nie będą chcieli psiaka, mają do odwieźć do osoby, która psa wydała. Jest też napisane, że nigdy pies nie trafi do schronu. Czy ci ludzie podpisali umowę adopcyjną? Jeśli tak, to może ich postraszyć konsekwencjami i może odwiozą sunię z powrotem do domku tymczasowego. Zawsze to lepsze niż schron. :angryy:

Obawiam się, ze Maryd nie dopełniła tej formalności Zwłaszcza że koordynuje sprawę z odległości, ale w tym zakresie musimy poczekać na odp Maryd

Posted

Nie dopełniłam tej formalnosci,jestem w Krakowie,
psy w Starachowicach.
Psiaka wydali moi rodzice i to nie tej nieszczesnej rodzinie, tylko wolontariuszowi ze schronu w Rudzie Śl., który twierdził, ze ma dom dla 2 psiaków.
Ale pocieszmy sie druga suczka Kaska, ta czarna ze zdjecia dojechala dzisiaj na 6 rano do Poznania, mimo olbrzymiego oporu osoby wiozacej.
Jest u nowej włascicielki, ktora jest zachwycona. wzięła urlop, aby odebrac psiaka i zapowiada się bardzo dobrze.
czekam na nowe zdjecia juz Zary, a nie Kaski.
Jeden sukces. Hurrraa:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

maryd napisał(a):
No i spowrotem jest troje.:-(
Mała Lady, która pojechała na Śląsk zostala oddana po 2 dniach i jest bez domu.Nadal jest na Slasku i chyba trafi do tamt. schroniska :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Co z tą sunią???

Posted

Kolejne dobre wieści dzisiaj.
Odezwal sie dzisiaj gośc, który dla siostry wyszukał Kropka. Kropek znalazl dom- tu w Krakowie.
Kropek- juz Niko ma sie całkiem dobrze na 90 m2 mieszkania i spaceruje po parku. Nabrał pewnosci siebie, nie odstepuje nowej pani na krok i obszczekuje nawet wieksze psy! Tak mu słuzy krakowski klimat!
:multi::multi::multi::multi::multi:

Zostały jeszcze 2 chlopaki i ta nieszczesna Lady.POMOCY!!!!

Posted

Wydawala ją do adopcji Justyna_wolontariat z tego forum. Ponoc psiak jest u niej i szuka nowego domu. Jest to wiadomośc sprzed paru dni. Majaa pytała ja osobiscie o dalsze losy sunki, ale nie mamy odpowiedzi. Ci nieodpowiedzialni luzie, o ile dobrze pamiętam, byli z Mikołowa.

Posted

Lady jest na fotce-bezowy pyszczek.
Jezeli by była w schronie, to rozumiem, ze w Rudzie Śl.
Domek pilnie dla niej potrzebny.

foto Ladusi i Kaski vel.Zary- od dzisiaj poznanianki !

Posted

MOje dziecko teraz ogladało to zdjecie jak wklejalam i mówi, ze Lady miała strasznego pecha i ma smutny pyszczek, jakby wiedziała, ze taki los ją czeka.:placz::placz::placz::placz:

Posted

Przypominam tragiczną historię tego maleństwa

Lady - 8 TYG. wzięto ją na Ślask i po dwóch dniach sie znudziła rodzinie!!!!
Grozi jej schron!:placz::placz::placz::placz::placz:

POMOCY!!!!!!! Potrzeba domku!!!!

Jej brat Maksiu - na fotce też szuka domku!!!

Posted

Czy wiadomo już gdzie jest sunia. Wprawdzie ja z Poznania, ale jeśli pojawią sie domki na sunie - a my mamy zzceniorki i one chyba są już zarezerwowane - to kolejne, na suczki możemy podsyłać. Ale to Poznań.

I najlepiej w ogłoszenia w net wstawić.
Tylko trzeba ustalić, gdzie mała jest. Żeby nic jej sie nie stało.

Posted

supergoga napisał(a):
Czy wiadomo już gdzie jest sunia. Wprawdzie ja z Poznania, ale jeśli pojawią sie domki na sunie - a my mamy zzceniorki i one chyba są już zarezerwowane - to kolejne, na suczki możemy podsyłać. Ale to Poznań.

I najlepiej w ogłoszenia w net wstawić.
Tylko trzeba ustalić, gdzie mała jest. Żeby nic jej sie nie stało.

Czyli gdyby sunia się znalazła to masz dla niej domek,tak? Bo ja mogłabym wziąść ją na tymczas,żeby słonko nie czekało na domek w schronie. Tylko gdzie ona jest??

Posted

Oprócz Ladusi jeszcze dobrych domków szukaja jej dwaj bracia!!!!

POMOCY!!!!

Tata nie daje rady z psami, a one ciagle wychodza na ulice.
Zaraz bedzie, albo wypadek, albo porwanie na smalec!