Jump to content
Dogomania

Starachowice! Pilnie! poszukiwany dom dla szczeniaków!- juz w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:(
Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:(
Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:((

Posted

Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!!
Czy maluchy są gdzies oprócz dogo?
Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd

Posted

saga_86 napisał(a):
Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!!
Czy maluchy są gdzies oprócz dogo?
Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd

Są na allegro podobno

Odpowiedziałam szcrzej na temat dogo, choć pewnie nie wszystko, co powinnam, na głównym wątku

Maryd - my pamiętamy o tych psach .... W tym tygodniu mają przyjechać ludzie z Ostrowca. Rajmund (tel. jest u Niego teraz) się umawiał z jakimiś ludźmi z ogłoszenia z Ostrowca najpierw o jednego psiaka, po czym zadzwonił brat tego człowieka że jest zainteresowany kolejnym psiakiem, a może nawet dwoma.
Czekamy na ten tydzień i napewno pokażemy tym ludziom także te psiaki

Posted

Tak,
jeden znalazł domek w Krakowie poprzez allegro, ale jeszcze nie przyjechał do Krakowa, drugi ma osobe chętną z Poznania.Ale te odległosci! No i jeszcze trzeba w miare możliwosci sprawdzic osobe chetna na psiaka.

Posted

Odezwał sie dzisiaj człowiek z allegro, w zależności od rozmowy z nim 3 lub 2 zostaną (dwa zostaja na stałe u taty) i mama- sunia, no i szczeniaczek sunia Kaska zamówiona jest do Poznania, kłopot z transportem, ale robie co mogę.

Posted

Jak wydamy szczeniaki chce się wziąc z znalezienie domku dla Hugo Bossa ze St-ic, bo strasznie mi zal, ze taki piekny pies nie ma domku, ale potrzebne sa jego ładniejsze/wesesze fotki.