Majaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Super że się udało tak szybko i transport zorganizowany! To jak to jest? Suczki już wszystkie mają domki? Czy się mylę? Quote
maryd Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mła Lady pojechała do Rudy Sląskiej, a gruba Kaska ma jechac do Poznania w przyszłym tygodniu - mam nadzieje, ze nie zrezygnuje z niej przyszła opiekunka. Quote
klusek04 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wielka radość. Oby pozostałe znalazły domki szybko. Quote
maryd Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Tak znowu szaleje na allegro!!! Quote
maryd Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Reszta rodzeństwa nadal szuka domków! Quote
BożenaG Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gdzie te domki??? Co to za dom bez zwierząt Quote
KasiaM Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BożenaG']Gdzie te domki??? Co to za dom bez zwierząt[/quote] No własnie nikt juz nie chce takich pieknych psinek??? Quote
pajunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BożenaG']Gdzie te domki??? Co to za dom bez zwierząt[/QUOTE] Spokojny, czysty, dywany nie owlosione, smieci w smietniku, cale poduszki, gazety i ksiazki w calosci, nie pogryzione buty. Ach, jak mi sie marzy dom bez psow :evil_lol: Quote
Majaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='pajunia']Spokojny, czysty, dywany nie owlosione, smieci w smietniku, cale poduszki, gazety i ksiazki w calosci, nie pogryzione buty. Ach, jak mi sie marzy dom bez psow :evil_lol:[/quote] Nikt Ci nie uwierzy Pajuniu :evil_lol: Ja też się wiecznie odgrażam :evil_lol: Bożena czy ten człowiek, z którym od wczoraj mamy kontakt przejawił jakieś zainteresowanie którymś z tych maluchów, bo wczoraj umówił się ze mną telefonicznie, że je bedzie chciał obejrzeć ..... Quote
alispo1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A sa jeszcze chlopaczki?I czy beda duze w przyszlosci?Na takiego mam"zamowienie"ewentualne.. Quote
maryd Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Witam, sa dwa cudne chłopaki "do wziecia'. Nie wiem jakie będa.Myslę, ze takie wieksze, ale nie olbrzymy. MATKA onkowata wys.do ok.45 cm w kłebie, ale nie wiemy, jaki jest ojciec.Czekamy na dobre wiesci w sprawie domku.:) Quote
alispo1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hmm..no to nie wiem,mam powiedziane,ze ma byc duzy cokolwiek to znaczy;):roll: A w razie czego jak z transportem do Wrocka/Wałbrzycha?Byloby cos pewnego?czy raczej trzeba by sie jeszcze rozgladac? nie obiecuje nic niestety..wiecie jak to jest,ludzie maja swoje wyobrazenie psa..duzego.. Quote
maryd Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Wałbrzych, nie słyszałam, aby ktos jz moich znajomych jeździł, ale Wrocek,chyba bym cos wykombinowała, choc nie z dnia na dzien. Wazne, aby to była dobra i pewna rodzina. [quote name='alispo1']hmm..no to nie wiem,mam powiedziane,ze ma byc duzy cokolwiek to znaczy;):roll: A w razie czego jak z transportem do Wrocka/Wałbrzycha?Byloby cos pewnego?czy raczej trzeba by sie jeszcze rozgladac? nie obiecuje nic niestety..wiecie jak to jest,ludzie maja swoje wyobrazenie psa..duzego..[/quote] Quote
alispo1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Walbrzych nie musi byc,jak najbardziej wystarczy Wroclaw.Gdyby byl jakis pewny transport to prosze o info,ja na razie sie rozgladam jeszcze w okolicy. Quote
klusek04 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 No to podnoszę, dwaj chłopce do wzięcia. Quote
maryd Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 mam awarie netu podnosze tylko "swoich " z komórki męza Quote
maryd Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No i spowrotem jest troje.:-( Mała Lady, która pojechała na Śląsk zostala oddana po 2 dniach i jest bez domu.Nadal jest na Slasku i chyba trafi do tamt. schroniska :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
maryd Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Pokazcie sie bezdomne niechciane dzieci! Quote
saga_86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kurcze a juz zaczynało iść tak pięknie:placz:Ale nieodpowiedzialni ludzie! Quote
Majaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='maryd']No i spowrotem jest troje.:-( Mała Lady, która pojechała na Śląsk zostala oddana po 2 dniach i jest bez domu.Nadal jest na Slasku i chyba trafi do tamt. schroniska :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] Koszmar ! Masz więcej szczegółów ? Quote
klusek04 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jak można, słów brak. Wiedząc że tyle zaangażowania ludzi i to maleństwo tak długo jechało po nowy domek ..... Quote
maryd Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 JESTEM ZAŁAMANA TA SPRAWA! [quote name='klusek04']Jak można, słów brak. Wiedząc że tyle zaangażowania ludzi i to maleństwo tak długo jechało po nowy domek .....[/quote] Quote
maryd Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Przypomnijcie Sie Dzieciaki!!! Quote
Majaa Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL] domki są sprawdzone. Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote] Justyna_wolontariat, proszę, mozesz nam bezpośrednio przybliżyć sprawę losów suńki Lady? Właściwie nie wiemy co z nią teraz się dzieje ! :-( Quote
Recommended Posts