Jump to content
Dogomania

Starachowice! Pilnie! poszukiwany dom dla szczeniaków!- juz w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mła Lady pojechała do Rudy Sląskiej, a gruba Kaska ma jechac do Poznania w przyszłym tygodniu - mam nadzieje, ze nie zrezygnuje z niej przyszła opiekunka.

Posted

[quote name='BożenaG']Gdzie te domki??? Co to za dom bez zwierząt[/QUOTE]

Spokojny, czysty, dywany nie owlosione, smieci w smietniku, cale poduszki, gazety i ksiazki w calosci, nie pogryzione buty. Ach, jak mi sie marzy dom bez psow :evil_lol:

Posted

[quote name='pajunia']Spokojny, czysty, dywany nie owlosione, smieci w smietniku, cale poduszki, gazety i ksiazki w calosci, nie pogryzione buty. Ach, jak mi sie marzy dom bez psow :evil_lol:[/quote]
Nikt Ci nie uwierzy Pajuniu :evil_lol: Ja też się wiecznie odgrażam :evil_lol:

Bożena czy ten człowiek, z którym od wczoraj mamy kontakt przejawił jakieś zainteresowanie którymś z tych maluchów, bo wczoraj umówił się ze mną telefonicznie, że je bedzie chciał obejrzeć .....

Posted

Witam,
sa dwa cudne chłopaki "do wziecia'. Nie wiem jakie będa.Myslę, ze takie wieksze, ale nie olbrzymy. MATKA onkowata wys.do ok.45 cm w kłebie, ale nie wiemy, jaki jest ojciec.Czekamy na dobre wiesci w sprawie domku.:)

Posted

hmm..no to nie wiem,mam powiedziane,ze ma byc duzy cokolwiek to znaczy;):roll: A w razie czego jak z transportem do Wrocka/Wałbrzycha?Byloby cos pewnego?czy raczej trzeba by sie jeszcze rozgladac?
nie obiecuje nic niestety..wiecie jak to jest,ludzie maja swoje wyobrazenie psa..duzego..

Posted

Wałbrzych, nie słyszałam, aby ktos jz moich znajomych jeździł, ale Wrocek,chyba bym cos wykombinowała, choc nie z dnia na dzien.
Wazne, aby to była dobra i pewna rodzina.

[quote name='alispo1']hmm..no to nie wiem,mam powiedziane,ze ma byc duzy cokolwiek to znaczy;):roll: A w razie czego jak z transportem do Wrocka/Wałbrzycha?Byloby cos pewnego?czy raczej trzeba by sie jeszcze rozgladac?
nie obiecuje nic niestety..wiecie jak to jest,ludzie maja swoje wyobrazenie psa..duzego..[/quote]

Posted

No i spowrotem jest troje.:-(
Mała Lady, która pojechała na Śląsk zostala oddana po 2 dniach i jest bez domu.Nadal jest na Slasku i chyba trafi do tamt. schroniska :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='maryd']No i spowrotem jest troje.:-(
Mała Lady, która pojechała na Śląsk zostala oddana po 2 dniach i jest bez domu.Nadal jest na Slasku i chyba trafi do tamt. schroniska :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]
Koszmar !
Masz więcej szczegółów ?

Posted

JESTEM ZAŁAMANA TA SPRAWA!
[quote name='klusek04']Jak można, słów brak. Wiedząc że tyle zaangażowania ludzi i to maleństwo tak długo jechało po nowy domek .....[/quote]

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL]

domki są sprawdzone.

Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote]
Justyna_wolontariat, proszę, mozesz nam bezpośrednio przybliżyć sprawę losów suńki Lady? Właściwie nie wiemy co z nią teraz się dzieje ! :-(