maryd Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Super!!!Fotki sa bardzo potrzebne!!!! Zycze zdrówka! Moja córcia tez jest przeziebiona :( Quote
maryd Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:( Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:( Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:(( Quote
saga_86 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!! Czy maluchy są gdzies oprócz dogo? Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd Quote
Majaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='saga_86']Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!! Czy maluchy są gdzies oprócz dogo? Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd[/quote] Są na allegro podobno Odpowiedziałam szcrzej na temat dogo, choć pewnie nie wszystko, co powinnam, na głównym wątku Maryd - my pamiętamy o tych psach .... W tym tygodniu mają przyjechać ludzie z Ostrowca. Rajmund (tel. jest u Niego teraz) się umawiał z jakimiś ludźmi z ogłoszenia z Ostrowca najpierw o jednego psiaka, po czym zadzwonił brat tego człowieka że jest zainteresowany kolejnym psiakiem, a może nawet dwoma. Czekamy na ten tydzień i napewno pokażemy tym ludziom także te psiaki Quote
maryd Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Tak, jeden znalazł domek w Krakowie poprzez allegro, ale jeszcze nie przyjechał do Krakowa, drugi ma osobe chętną z Poznania.Ale te odległosci! No i jeszcze trzeba w miare możliwosci sprawdzic osobe chetna na psiaka. Quote
klusek04 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Trzymamy kciuki za domki nowe dla psiaczków. [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7434/all2th4.jpg[/IMG] Quote
Justyna_wolontariat Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/url] domki są sprawdzone. Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała??? Quote
maryd Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Tata powiadomiony,prosze dzwonić. Czekamy na nowe domki i pozdrawiamy!!! Quote
maryd Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Reszta rodzenstwa hopsia do góry! Quote
andzia69 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL] domki są sprawdzone. Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote] Super Justynko!!!!:loveu: - ps. chcialam spytać jak tam "nasza" bida z chorą lapką???? Quote
maryd Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 HURRAA!!! Mała Lady będzie miała domek!!!! Quote
KamaG Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL] domki są sprawdzone. Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote] czy to oznacza, że dla dwóch maluchów z tego wątku uśmiechnęło się szczęście? i transportu szukamy? Quote
maryd Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dzisiaj wieczorem będziew wszystko wiadomo, chyba tylko mała sunia ma domek. Quote
maryd Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Lady i Okar wyjechali ze Starachowic na Ślask do nowych domków! Quote
saga_86 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Oby sie im szczęściło w nowych domkach:multi: Teraz została tylko 4 tak? Quote
KamaG Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No to super!!! to ile szczeniaczków jeszcze szuka domku? Quote
maryd Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Odezwał sie dzisiaj człowiek z allegro, w zależności od rozmowy z nim 3 lub 2 zostaną (dwa zostaja na stałe u taty) i mama- sunia, no i szczeniaczek sunia Kaska zamówiona jest do Poznania, kłopot z transportem, ale robie co mogę. Quote
maryd Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jak wydamy szczeniaki chce się wziąc z znalezienie domku dla Hugo Bossa ze St-ic, bo strasznie mi zal, ze taki piekny pies nie ma domku, ale potrzebne sa jego ładniejsze/wesesze fotki. Quote
Recommended Posts