Jump to content
Dogomania

Starachowice! Pilnie! poszukiwany dom dla szczeniaków!- juz w nowym domku!

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisze tu z psiakami od ponad 2 tygodni.I powoli trace nadzieję na dom dla nich:(
Pies z kulawa noga nie zainteresował sie nimi.:(
Zaczynam myśc, ze na forum sa sami dogomaniacy i ani jednej ooby, która chce przygarnąć psa.:((

Posted

Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!!
Czy maluchy są gdzies oprócz dogo?
Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd

Posted

[quote name='saga_86']Maryd juz trochę tu siedzę i wiem ,że mało który psiak znalazł dom z dogo:roll:Kluczem do sukcesu są ogłoszenia na różnych portalach!!!
Czy maluchy są gdzies oprócz dogo?
Np allegro, ale.gratka. kupsprzedaj, eoferty.com, gumtree, itd[/quote]
Są na allegro podobno

Odpowiedziałam szcrzej na temat dogo, choć pewnie nie wszystko, co powinnam, na głównym wątku

Maryd - my pamiętamy o tych psach .... W tym tygodniu mają przyjechać ludzie z Ostrowca. Rajmund (tel. jest u Niego teraz) się umawiał z jakimiś ludźmi z ogłoszenia z Ostrowca najpierw o jednego psiaka, po czym zadzwonił brat tego człowieka że jest zainteresowany kolejnym psiakiem, a może nawet dwoma.
Czekamy na ten tydzień i napewno pokażemy tym ludziom także te psiaki

Posted

Tak,
jeden znalazł domek w Krakowie poprzez allegro, ale jeszcze nie przyjechał do Krakowa, drugi ma osobe chętną z Poznania.Ale te odległosci! No i jeszcze trzeba w miare możliwosci sprawdzic osobe chetna na psiaka.

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL]

domki są sprawdzone.

Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote]

Super Justynko!!!!:loveu: - ps. chcialam spytać jak tam "nasza" bida z chorą lapką????

Posted

[quote name='Justyna_wolontariat']mam domki dla dwóch takich psiaczków dla 1 suczki i 1 pieska

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81806[/URL]

domki są sprawdzone.

Czy jest możliwy dowóz dwóch szczeniaczków do Rudy Ślaskiej badź katowic stamtąd bym je odebrała???[/quote]
czy to oznacza, że dla dwóch maluchów z tego wątku uśmiechnęło się szczęście? i transportu szukamy?

Posted

Odezwał sie dzisiaj człowiek z allegro, w zależności od rozmowy z nim 3 lub 2 zostaną (dwa zostaja na stałe u taty) i mama- sunia, no i szczeniaczek sunia Kaska zamówiona jest do Poznania, kłopot z transportem, ale robie co mogę.

Posted

Jak wydamy szczeniaki chce się wziąc z znalezienie domku dla Hugo Bossa ze St-ic, bo strasznie mi zal, ze taki piekny pies nie ma domku, ale potrzebne sa jego ładniejsze/wesesze fotki.