Guest Reyes Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cheritka napisał(a):Nikt nie zagląda :-( A ja znalazłam dziś czterolistną koniczynkę http://images34.fotosik.pl/240/c73b8046cc58ba5emed.jpg ]:-> a wtrynić 4listną to tak na szczęście XD Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witam :) My jesteśmy nikim :mad::evil_lol: fajne nowe zdjęcia :loveu: P.S sama strzygę moją Molinde ;) Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Doginka Oj Ewcia, ale miałaś mnustwo roboty z tym pudlisiem:crazyeye: A co do kleszczy, to i tak jest to tylko jedna odmiana z tych co znam, a znam ich kilkanaście rodzajów - mają różne kolory i różnią się nawet kształtem:razz: A koniczynce to ten czwarty listek chyba odpadł:hmmmm: Oj miałam, ale za to jakie ładne były :lol: do momentu wyjścia z samochodu, bo na wystawie padało :angryy: a to na trawce było :angryy::angryy: i nie było się gdzie schować :mad::mad::mad: Śnieżynka napisał(a):Ewcia czekam na wyniki z wystawy pudelków :) przepraszam że nie wróciłam się pożegnać ale tata sie spieszył bo coś jeszcze załatwili i jak od was poszłam zobaczyć co się dzieje u mnie to już pół namiotu było rozebrane :( i musiałam sie zbierać szybko... Zaraz wstawie troche zdjęć, bo nie mam czasu ich wgrać na fotosik :oops: Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Chcemy jakies foteczki obejrzec Już szykuje :eviltong: smallpati Witam :smile: My jesteśmy nikim :mad::evil_lol: fajne nowe zdjęcia :loveu: P.S sama strzygę moją Molinde ;-) No to ładnie strzyzesz :lol::lol: appleWpadłam was ucmokać:loveu: Fajowe, szczęściara:evil_lol: http://images34.fotosik.pl/240/c73b8046cc58ba5emed.jpg Witam wszystkich i wklejam już moje debiutujące dziecko:multi::multi::multi: Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dopiero początkująca jestem :) uczę się na Moli, żadnego innego kudłacza jeszcze nie ciachałam, ale umówiłam się na strzeżenie foksteriera, aż się boje co z tego wyjdzie (dobrze że to pies kuzyna, to może mnie nie udusi jakby co :evil_lol:) Strzygłaś może kiedyś foksa? masz jakieś pomysły na fryzure? ;) Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tu jeszcze w domku przed wystawą Aga od Pana Waldemarapo Cherisiu Na pierwszym planie nasza pół roczna córeczka to jej debiut a na dole Tatuś, obok Cioteczka Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):dopiero początkująca jestem :) uczę się na Moli, żadnego innego kudłacza jeszcze nie ciachałam, ale umówiłam się na strzeżenie foksteriera, aż się boje co z tego wyjdzie (dobrze że to pies kuzyna, to może mnie nie udusi jakby co :evil_lol:) Strzygłaś może kiedyś foksa? masz jakieś pomysły na fryzure? ;) Tak jutro Ci wstawie zdjęcia bo dziś wczorajsza wystawa :cool3: Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 aaaa :D Ewcia a nie miałaś ładniejszych :P tylko te paskudy co ja robiłam :D i Ty mi Ewcia powiedz czemu Aga i cioteczka miały wąsiki zostawione pod noskiem :P Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cheritka napisał(a):Tak jutro Ci wstawie zdjęcia bo dziś wczorajsza wystawa :cool3: będę czekać ;) ale śliczna ta córcia Cheritka :loveu: Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Pudel miniaturowy Aga od Pana Waldemara po Cherisiu na pierwszym planie i Mł. Cham. Pl. PRINCESS PENELOPE FROM AMBER QUEEN OF ROMANCE Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):aaaa :D Ewcia a nie miałaś ładniejszych :P tylko te paskudy co ja robiłam :D i Ty mi Ewcia powiedz czemu Aga i cioteczka miały wąsiki zostawione pod noskiem :P Widocznie dla zmyłki :eviltong:, ale to nie ja je strzygłam tylko dwie różne fryzjerki :lol: Mam jeszcze i inne rasy ale to potem (najpierw moje dziecko :eviltong:) A w Warszawie będziesz ? Bo tak naprawdę to nie pogadałyśmy :shake: Strasznie się bała :-( Dumna właścicielka :loveu: Debiut na ringu :crazyeye: Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Pudel miniaturowyAga od Pana Waldemara po moim Cherisiu :multi::multi::multi: przed wejściem na ring odpoczywa I moje marzenie królewski pudel apricot A teraz dla odmiany czarny średniaczek Marysi :multi::multi: Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 To starszy brat mojego CHEVALIER MON CHERI Adorea, Bu Bu MON CHERI Adorea Mała przerwa w sędziowaniu i duży czarny weteran z Łodzi Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 bleee są wąsiki dla bab i to jeszcze tak młodych i wystawowych... ale widać to tylko moja opinia :D Ewcia a masz Duży odpowiednik Twojego dzieciaka :D ?? na międzynarodówce Warszawskiej jak dobrze pójdzie to będę :D to na polku wystawa prawda ?? a Ty wpadaj z chłopakami w Championach do Krakowa albo nawet w weteranach :D zgarniesz z nimi wszystko :D Quote
Cheritka Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):bleee są wąsiki dla bab i to jeszcze tak młodych i wystawowych... ale widać to tylko moja opinia :D Ewcia a masz Duży odpowiednik Twojego dzieciaka :D ?? na międzynarodówce Warszawskiej jak dobrze pójdzie to będę :D to na polku wystawa prawda ?? a Ty wpadaj z chłopakami w Championach do Krakowa albo nawet w weteranach :D zgarniesz z nimi wszystko :D Wkleiłam Ci duży odpowiednik :eviltong: troszkę blady, ale jest :loveu: Ale może jeszcze duży czarny na dobranoc Reszta jutro. D O B R A N O C Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Widziałam Dziękuje :D i pożyczam fotke do domowej kolekcji :D już się nie mogę doczekać jutrzejszych fotek :D Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witanko JAkie sliczne pudle Czekam na kolejne fotki Quote
Tepes Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witam:) Ile ślicznych pudli:) Najbardziej podoba mi się ten duży czarny:) Quote
agaciaaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://images33.fotosik.pl/242/1471547eec93ab61med.jpg piękna jest! :loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 No to żeby nie bylo smutno wstawie też inne rasy :cool3: Lhasa apso To charciki naszej pudlowej koleżanki chyba im się ring nie podobał :roll: Quote
Cheritka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A to chihuahua (dzięki Śnieżynka ) Lablador Spanielki I gryfonik reszta później Quote
Recommended Posts