Dada Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Zaległości nadrobione. Uwielbiam Twoje pudelki :loveu: Gratuluje występu w telewizji Czyj to yorkshire? :razz: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Dada']Zaległości nadrobione. Uwielbiam Twoje pudelki :loveu: Gratuluje występu w telewizji Czyj to yorkshire? :razz:[/quote] W telewizji to juz któryś raz ten program powtarzają . [SIZE=3]Ten mały yorczek -to mój klient, nazywa się Stefanek[/SIZE] :cool3: [B][QUOTE] [B]Atkaaaa[/B] :cool3: Będę nawiedzać będę!!:lol: Kurcze..teraz żaluje, strasznie żałuję że Dżeki nie ma rodowodu...!:placz: [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red]No to w czym problem :razz: [SIZE=4][COLOR=blue]zostały nam jeszcze dwie suczki[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]do sprzedania[/COLOR][/SIZE][/FONT] !!:multi::multi: [/B] Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 1.Ale Dżeks to jest ten wyjątkowy hehe.:evil_lol::loveu: 2.Dżeki nie wykastrowany (mozna nadrobic :p ) 3.. ehh no i rodzice:placz:.... to jest największy problem... u nas zawsze były i są psy... ale zawsze JEDEN ;] Quote
Iza. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Obejrzałam wszystkie zdjęcia :loveu::loveu: CUDOWNE :loveu::loveu: szczególnie te cienie i foty z bassetem ;) Mikołajek też śliczny :loveu: uwielbiam małe dzieci ;) Ale chyba nie doczytałam:oops: kto to właściwie jest ? :oops::oops: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Atkaaaa']1.Ale Dżeks to jest ten wyjątkowy hehe.:evil_lol::loveu: 2.Dżeki nie wykastrowany (mozna nadrobic :p ) 3.. ehh no i rodzice:placz:.... to jest największy problem... u nas zawsze były i są psy... ale zawsze JEDEN ;][/quote] U mnie nie zawsze były psy, teraz mam dwa psy, ale zamierzam miec jeszcze suczkę, teraz mi się upiekło, (bo sprzedała się sunia którą wzięłabym gdyby się nie sprzedała), ale kto wie co będzie następnym razem.:cool3: ?? [QUOTE] [B]Iza13[/B]Obejrzałam wszystkie zdjęcia :loveu::loveu: CUDOWNE :loveu::loveu: szczególnie te cienie i foty z bassetem ;-) Mikołajek też śliczny :loveu: uwielbiam małe dzieci ;-) Ale chyba nie doczytałam:oops: kto to właściwie jest ? :oops::oops: [/QUOTE] Mikołaj to jest mój........kochany Mikołaj :oops::oops::oops: Quote
Iza. Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [QUOTE]Mikołaj to jest mój........kochany Mikołaj :oops::oops::oops:[/QUOTE] Rozumiem ;) Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Cheritka'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]Witam,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]oj Ty to jesteś [COLOR=darkred]niezawodna,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]postanowiłam, [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]że teraz odwiedzam galerie tylko tych, [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]co mnie nawiedzają :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Tzn. mnie odwiedzisz:p:multi: już wróciłam,nadrobiłam, i idę spać:hand::hand::hand: Quote
Marzena&Gusti Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Czyli mnie nie odwiedzisz?Oglądaliśmy pudelka w tv;) A Łukaszek powiedział "też chcę być pudelkiem":D Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witajcie pudelki :multi: nadrobiłam zaległości ;) filmiki z maluszkami słooodkie :loveu: [url]http://images11.fotosik.pl/64/425c22268fa60679med.jpg[/url] to bardzo fajnie wyszło :) Quote
Iza. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hej :) Co tam u Was? Jak pogoda? u nas nie ciekawa cały dzień pada i jakoś tak pochmurno :/ Quote
Rybka_39 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/126/7d11cb2379727bbdmed.jpg[/url] Super kuleczki!:loveu: Quote
Iza. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ewa gdzie się podziewacie ? Juz caly dzień was nie ma :PP Quote
Atkaaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Iza13']Ewa gdzie się podziewacie ? Juz caly dzień was nie ma :PP[/quote] No własnie! Fotek też nie ma!!:mad::lol: Quote
Cheritka Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='Iza13']Ewa gdzie się podziewacie ? Juz caly dzień was nie ma :PP[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Cześć kochaniutkie jestem,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]jestem.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=blue]Cały dzień kąpałam i strzygłam Cherisia[/COLOR][/SIZE], [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]ale i tak nie skończyłam bo po zimie strasznie zarósł, [/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]a teraz postanowiłam go ostrzyc tak jak na lato.[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Oczywiście robie fotki co jakiś czas, jutro wstawie, jak skończe go strzyć.[/SIZE][/FONT] [SIZE=4]Padam :-( oj :shake:[/SIZE] Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jak skończysz to dawaj foty:loveu: Ewa, może umówimy się któregoś słonecznego dnia na spacer??:razz: Quote
agaciaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Już sie nie moge doczekać fotek z efektem końcowym ;) Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Przyszlam z nadzieja na fotki a tu dalej nic:placz: Quote
Iza. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hej, niecierpliwie czekam na foteczki :lol: Cale szczęcie, że mi czesanie luniśki nie zajmuje całego dnia maksymalnie to 3 - 4 godziny ;) z przerwami oczywiście :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='kokapudel']Witam, Do oddania jest sunia, pudlel z rodowodem, 8 lat, została kupiona jako morelowa - morelowe uszy ale jej sie wybieliły z wiekiem. Sunia ma chore serduszko, musi brać leki. Sytuacja suni jest trudna z uwagi, że jej właścicielka jest chora psychicznie. Zakupiła psa 8 lat temu, bez wiedzy i zgody rodziny. Jej stan psychiczny bardzo sie pogorszył, i w związku z tym mąż ją zostawił z chorobą, synkiem i psem. W chwili obecnej stan psychiczny jest tragiczny, głodzi psa, okalecza, drapie, wciera w niego gencjanę i inne specyfiki pies od ciągłego szarpania szczotką ma aż stwardniałą skórę na karku, kąpie go 2-3 razy w tygodniu. czasem w lodowatej wodzie. Jej syn walczy ze szpitalami i prawem, żeby jąktoś wreszcie zabrać ją na siłę na leczenie, wtedy mógłby odebrac psa. W najbliższym czasie zamierza skierowac ją na przymusowe leczenie bez jej zgody. Jesli sie to uda wreszcie będzie mógł oddać psiaka w jakieś dobre ręce. Sam ma już 2 psy więc jej nie weźmie, poza tym lekarze zabraniają by mama widziała pudelkę bo to będzie koło zamkniete, bedzie chciała ją zabrać itp... pies musi zostać wydany do kogos obcego, gdzie nigdy już go nie zobaczy. Kto może nam pomóc w tej sytuacji i znaleść dom dla suni proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], pilne! chcielibyśmy mieć zaklepany domek, że jak karetka zabierze jego mamę to żebyśmy wiedzieli gdzie umieścić psiaka. acha, pudlica była kilka razy pogryziona (chora pani nie zabardzo umiała ją uchronić, tj dopuszczała do sytuacji zagrożenia podchodząc z sunią np. do groźnego psa) w związku z tym sunia ma traumę i boi się dużych psów.[/quote] Kurcze!! Suni trzeba pomóc!:mad::angryy: Cheritka?! Może zamiast szczeniaka?:cool3: Quote
Cheritka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Atkaaaa']Kurcze!! Suni trzeba pomóc!:mad::angryy: Cheritka?! Może zamiast szczeniaka?:cool3:[/quote] Ja mam dwa reproduktory, to pewnie przydalaby im się sunia.:cool3: Ale, ja owszem pod warunkiem że będzie miała 2 miesiące i sama ją wychowam i ukształtuje. Zaraz wrzuce foteczki :lol: Quote
Recommended Posts