Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale fajne zdjęcia:lol:jakie buziaki sobie dają:loveu: Mam wrażenie, że Cheriś na filmie mówi "kiedy mi pani rzuci w końcu tego patyczka":evil_lol: Quote
al'akir Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jak Czekoladkowi już włos odrósł:lol: Cheriś ma świetne te uszy:loveu: Quote
lilix4 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 piekne chłopaki Akira to by z nimi chetnie pobiegała :) Quote
Doginka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Fajne pudlisie, ale ja coraz bardziej zakochana w sznupkach:lol::loveu: Quote
Izabela124. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 http://i47.tinypic.com/6dy1r4.jpg jakie leniuchy :evil_lol: http://i46.tinypic.com/2mq9c7t.jpg super wygląda w biegu http://i50.tinypic.com/xqjc02.jpg miziu miziu :loveu: Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Energy napisał(a):Ale fajne zdjęcia:lol:jakie buziaki sobie dają:loveu: Mam wrażenie, że Cheriś na filmie mówi "kiedy mi pani rzuci w końcu tego patyczka":evil_lol: tak było :) szczekał bo chciał biegać za nim. GPooLCLD jak Czekoladkowi już włos odrósł Cheriś ma świetne te uszy Odrastają mu włoski na wystawę :D a Cheri zawsze miał długie uszy, czasem za długie lilix4 piekne chłopaki Akira to by z nimi chetnie pobiegała Oj cieszyli by się z takiej koleżanki :) Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Doginka napisał(a):Fajne pudlisie, ale ja coraz bardziej zakochana w sznupkach:lol::loveu: i ja też lubie snupki, ale w pudliszonach jestem zakochana. Witaj Izabela 124 Bobiś też zadowolony z zimy :) ? Quote
Włodek i Agunia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ewa jak bedzie z klubem pudla masz jakies informacje sa ludzie zainteresowani czy kazdy ma to g.... Pozdrawiam Quote
Włodek i Agunia Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ewa a te twoje pudliszony to sie caluja czy gryza bo jak caluja to cos z nimi nie tak Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):Ewa a te Twoje pudliszony to sie caluja czy gryzą, bo jak caluja to cos z nimi nie tak Dlaczego nie tak, oczywiście że się całują, bo się kochają. Włodek i Agunia napisał(a): Ewa jak bedzie z klubem pudla masz jakies informacje sa ludzie zainteresowani czy kazdy ma to g.... Pozdrawiam Już sama nic nie wiem, ja bym bardzo chciała, żeby Klub był i żeby pudlarze byli zgodni i dopingowali się na wzajem, i cieszyli ze swoich sukcesów ale....... to tylko moje marzenia :( Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ale fajna lampka:lol: Cheriś to chyba już też ma trochę dość tego mrozu:cool3:ale fajny zaśnieżony pysio:lol: U Was też taki zmarznięty deszcz jest na warstwie śniegu? Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Energy napisał(a):Ale fajna lampka:lol: Cheriś to chyba już też ma trochę dość tego mrozu:cool3:ale fajny zaśnieżony pysio:lol: U Was też taki zmarznięty deszcz jest na warstwie śniegu? Cheri lubi biegać po śniegu, nie lubi jak posypią solą, bo wtedy łapki pieką :( Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Zima zima zima pada, pada śnieg...... Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A te pudle na śniegu dostaliśmy kiedyś zamiast pucharu na Węgrzech, za Zwycięstwo Rasy czyli BOBa Quote
Equus Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Coś mało tam u Ciebie tego śniegu! U mnie zaspy, pudel w nich nurkuje;) Quote
Cheritka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Equus napisał(a):Coś mało tam u Ciebie tego śniegu! U mnie zaspy, pudel w nich nurkuje;) Bo to zdjęcia z grudnia, jutro wstawie aktualne :DD Quote
Bura Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Śliczna ta grafika!! I to chyba duże pudeliny :) Quote
Oleniek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nie lubi jak posypią solą, bo wtedy łapki pieką Bellunia też. To przykre że tyle tego dziadostwa sypią na ziemię Witaj. Quote
Izabela124. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Bobik nie bardzo zadowolony z zimy, bo mu w łapki zimno :-( http://i46.tinypic.com/2nu3gpw.jpg super :loveu: Quote
lilix4 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Mogły by być i u Nas takie nagrody za BOB-a.Cheris jak zawsze piekny:loveu: Quote
Cheritka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A teraz wstawimy kilka zeszłorocznych fotek Aguni dzieciaka Cheri'siowego aktualnie Championki Polski i z tatusiem Quote
Cheritka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Cheri z córunią Agunią :loveu: i Agunia ze mną Quote
Recommended Posts