Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

Posted

Bardzo Wam dziękuje za odwiedzinki napisze coś o nich i powstawiam zdjęcia, tylko troszkę cierpliwości, bo mam chorą mamę :roll:, jest po operacji, i teraz myślę tylko o niej. ale jest mi milo że byłyście , dzieki.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio widac ze prawdziwe gwiazdy:loveu:
takie puchate sa nio:loveu: i jak sie fajnie bawia:loveu::lol:
To w PL jest snieg:crazyeye: czy to stare zdiecia:oops:

Ewaa napisał(a):
Bardzo Wam dziękuje za odwiedzinki napisze coś o nich i powstawiam zdjęcia, tylko troszkę cierpliwości, bo mam chorą mamę :roll:, jest po operacji, i teraz myślę tylko o niej. ale jest mi milo że byłyście , dzieki.

Trzymam kciuki za mame, mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie po operacji:)

Posted

Dziendoberek:loveu:

ja kupilam niedawno ksiazke "The stone guide to dog grooming for all breeds" Bena i Pearl Stone i za pare stron dojde do rozdzialu o Pudlach (najdluzszy jest:evil_lol:) wiec sie dowiem co nieco:cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dziendoberek:loveu:

ja kupilam niedawno ksiazke "The stone guide to dog grooming for all breeds" Bena i Pearl Stone i za pare stron dojde do rozdzialu o Pudlach (najdluzszy jest:evil_lol:) wiec sie dowiem co nieco:cool3:

A jest może jakiś polski odpowiednik, albo przełożono ją na polski,
bo ja z języków obcych to.......niestety w piśmie i mowie rosyjski :oops:

Posted

Ewaa napisał(a):
A jest może jakiś polski odpowiednik, albo przełożono ją na polski,
bo ja z języków obcych to.......niestety w piśmie i mowie rosyjski :oops:

Hmmm szczerze mowiac to nie wiem:oops: ktos na dogo zamawial ta ksiazke ale tez w jezyku ang.

jesli nie ma odpowiednika to po powrocie z Pl jak bede miala chwilke moge przetlumaczyc , fotki zkserowac i podeslac na maila;)

Psiaki sie cudownie prezentuja:loveu:

Ale cale piekno niszczy ten biedy lisek (czy co to tam jest:oops:) wiszacy na szyji tej Pani:angryy: Wybacz ale strasznie mnie to razi....

Znikam na 2 tygodnie, wiec do zobaczenia juz w listopadzie :)