Cheritka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Doginka']Ewa, moja Dominika mnie molestuje, żebyśmy do Ciebie przyszły w odwiedzinki:diabloti: Chce poznać osobiście Twojego Niuńka:evil_lol: Zauroczyłaś mi dziecko:mad::diabloti: Nawet jutro możecie wpaść, nie ma sprawy, tylko co do godzinki to musimy się umówić i już :lol: Już zamówiłam Wam taxi ;) Chyba czas na zmianę banerka na zimowy, który wsyawić ? 1 2 3 i jeszcze jeden nie zimowy ,ale go lubie Quote
Cheritka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 deer_1987 ja glosuje na 3! Doginka Cześć:p Wstaw 3;-) Hm, poczekam jeszcze, mnie się podoba też ...:cool3: Quote
katik Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mnie tez najbardziej podoba się 3 :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hej pudelki ;) Mnie równiez najbardziej podoba sie 3 :loveu: Quote
Cheritka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej pudelki ;) Mnie równiez najbardziej podoba sie 3 :loveu: katik mnie tez najbardziej podoba się 3 :loveu: gordonowa ja jestem za nr 3 :razz: Mnie się pooba1 i 2, ale niech będzie :roll: tylko ja :shake: umiem podlinkować tak, żeby z jednej strony było www.cheri.webpark.pl; czyli adres naszej stronki, a z drugiej adres forum (tak jak na obecnym banerku) :-( kto mi zrobi ? Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ale to musisz miec dwa oddzielne co sie w jeen skladaja, z jednego nie zrobisz 2 podlinkowan.. Quote
Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Spróbuję coś Ci zrobić, ale dopiero późnym wieczorkiem, bo Miśka kradnie mi teraz kompa:mad::mad::mad: :diabloti: Quote
Cheritka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wgrałam już ale nie otwiera mi się stronka www.cheri.webpark.pl :-( Dzięki za podlinkowanie ;) Quote
Doginka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ewa podlinkowałam, teraz tylko skopiój każdy osobno i wklej w miejsce starego banerka jeden za drugim bez spacji w panelu użytkownika;)(pierwszy jest z www) Quote
taxelina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ale ten co ja podlinkowalam uwazam ze jest duzo ladniejszy :P tylko trzeba zmienic adres www - na gg podalam ci Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale ten co ja podlinkowalam uwazam ze jest duzo ladniejszy :P tylko trzeba zmienic adres www - na gg podalam ci Dzięki Ci jest teraz dobrze, narazie niech będzie ten, a przed mikołajem wkleje ten drugi ze Świętami od Doginki :lol: Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Doginka napisał(a):Ewa podlinkowałam, teraz tylko skopiój każdy osobno i wklej w miejsce starego banerka jeden za drugim bez spacji w panelu użytkownika;)(pierwszy jest z www) Śmieszne :evil_lol:, wstawie je przed Świętami Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 M I K O Ł A J K I D I A M O N D w roli Mikołaja roznoszącego prezenty Quote
Doginka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Świetny Mikołaj, brakuje mu tylko brody:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Świetny Mikołaj, brakuje mu tylko brody:evil_lol: i prezentu dla mnie :diabloti: jaki ładny nowy banerek macie ;) Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Doginka']Świetny Mikołaj, brakuje mu tylko brody:evil_lol: Jak to brakuje mu brody, ma i to długą :cool3: (zdjęcie zeszłoroczne ) Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='smallpati']i prezentu dla mnie :diabloti: jaki ładny nowy banerek macie ;) A prezent dla Ciebie będzie pod choinką :lol: Quote
Cheritka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mam jeszcze jednego, reszty poszukam jutro (zdjęcie z przed 3 lat) Quote
Doginka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ano sypnęła...całe 3 foty:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts