Jump to content
Dogomania

Ch.GOLD BOY średni, SUNNY BOY mini pudel i niezapomniany CHEVALIER i DIAMOND za TM.

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']No to dziecko spac wTy do kompa :D

Poszła na imprezkę
to ja do kompa :multi:

To teraz kilka zdjęć naszego dziecka z wystawy w Poznaniu
na tej renomowanej wystawie zdobyła 3 rac CACa i Championat :multi::multi:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudeńko

A to cudeńko dzisiaj sobie z Belką pobiegało:loveu: a potem ją Belka olala bo znalazła dzikie jabłko do rzucania i już jak zahipnotyzowana gapiła się w jabłko zamiast biegać z Agą:mad:

Posted

Oleniek napisał(a):
Cudeńko

A to cudeńko dzisiaj sobie z Belką pobiegało:loveu: a potem ją Belka olala bo znalazła dzikie jabłko do rzucania i już jak zahipnotyzowana gapiła się w jabłko zamiast biegać z Agą:mad:

Szkoda, że mnie nie było,
a zdjęcia są ???:shake:

Posted

Oleniek napisał(a):
Cudeńko

Oleniek ty masz za zadnie zabierać Włodka z Aga pod szkołę i kazać dzieciakom ja macać :D wszędzie szczególnie po tyłku.... i ty z dzieciakami też macie ja męczyć głaskaniem :D

Posted

Oleniek ty masz za zadnie zabierać Włodka z Aga pod szkołę i kazać dzieciakom ja macać wszędzie szczególnie po tyłku.... i ty z dzieciakami też macie ja męczyć głaskaniem

ha ha tylko ją złap:lol::lol::lol: Czasem mi się uda. A dzieciarnia (4 lata i 5,5) ma własnego psa i cudzych nie chce obłapiać, tym bardziej jak się nie dają. Na zasadzie "łaski bez, pomacam se Belkę":diabloti:

Posted

Oleniek napisał(a):
ha ha tylko ją złap:lol::lol::lol: Czasem mi się uda. A dzieciarnia (4 lata i 5,5) ma własnego psa i cudzych nie chce obłapiać, tym bardziej jak się nie dają. Na zasadzie "łaski bez, pomacam se Belkę":diabloti:

Oleniek to ty ja łap i macaj nawet jak ucieka :diabloti: bo jak nie to Włodek na następnej wystawie :mad: