Jump to content
Dogomania

Moja ukochana banda ;) Bullowata,kot i dwa szczury ;) str 34 nowe foty!!

Recommended Posts

Posted

Nie wyjasniło, bo to kawał drogi odemnie i czekam na dyliżans :cool3: (czyt. TŻta :cool3: ) :loveu:
jak ten czas leci.. już kolejny tydzień minął :shake: Zaraz robie porądki i obiadek, moze dzis wczesniej wroci ( czyli ok 18.. ) :loveu: Jest dopiero w Kielcach ;)
U nas wporzasiu :loveu: W piatek musze obskoczyc jeszcze po uczeli (kilka wpisow mi brakuje ) i juz zdaje indeks z podaniem o powtórkę ;) Potem trzeba się bedzie rozejrzeć za czyms ... :shake: Ale mówiąc szczerze cholipka taaaak mi się nie chce :evil_lol: ja bym sobie najchetniej w domku siedziala ze zwierzakami, przed kompem lub tv :evil_lol: Wstretny, smierdzacy leń! :shake: :evil_lol:

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej aNiOlEcEk!!!:p

Wiesz co, te nasze zbiegi okoliczności...:shake: Ja mam właśnie sprzęt AGD do reklamacji.:diabloti:I oczywiście wciskają mi kit, że zwrocić nie mogę.:diabloti:

aNiOlEcEk napisał(a):

Potem trzeba się bedzie rozejrzeć za czyms ... :shake: Ale mówiąc szczerze cholipka taaaak mi się nie chce :evil_lol: ja bym sobie najchetniej w domku siedziala ze zwierzakami, przed kompem lub tv :evil_lol: Wstretny, smierdzacy leń! :shake: :evil_lol:

Hehehe, poszukaj sobie czegoś "letkiego" :lol: Ja na dziekance opiekowałam się 3x w tyg. 5-letnim chłopczykiem, całkiem fajnie było, dzieciaczek se bajki oglądał a ja mogłam w tym czasie np.coś poczytać.:p

Aniolecek, a gdzie są nowe fotki?!:mad::lol:Ktoś tu mówił że aparatu z rączek nie wypuści!:lol:A teraz co..?:evil_lol:

Posted

Hej Marta wkońcu nas znalazłaś :)

Dziewuchy, spokojna wasza :cool3:
Fotek sie uzbierało w ten weekend co nie miara tylko czasu ni ma by powklejać ;) Jak znowu TŻ pojedzie w poniedzialek to bede miala czas zeby wam pokazac moje cudenka ;) :loveu:

Buziaki :loveu:

Posted

Hej Aniolecek!!!:loveu:
Ile fotkufff!:multi:
Śliiiiczne!!!
A to najpikniejsze!:lol:

Fajną masz fryz.:cool3::loveu:

A to...mistrzostwo, piękne zdjęcie.

I w ogóle Rudy jest super, ma różowy nosek jak gumka na końcu ołówka.:loveu:

Posted

jak gumka na końcu ołówka :D :D :D Padłam Asiu :D
Ano bez przechwalek to zdjątko ez mi się podoba :cool3: :loveu:
Ogólnie aparacik jest superaśny :loveu:

Posted

pieknie skacza dzieczynka - sprezynka:D
ciotka foty robisz eleganckie:)
Kont jaki fajowy a Mietka tez kiedys takiego miałam tyle ze był samicą a imie nosił - Kazio ;)

Ze jest samica dowiedziałam se dosc pozno ;) - taka byłam obcykana kiedys;)

Posted

Skoczna bestia jest strasznie!! :D
Uwielbia to!
trzeba pomyslec o jakims Arthroflexie czy cuś :razz:
Bo besia by tylko hycała jakby mogła :cool3:
A co do foteczek to dziekuje :loveu:
uwielbiam je robic :loveu:

Posted

śmiech to zdrowie dgora fur :D
jak Ci sie fotaski podobaja moich bandziorów? :D Rudy to jest dupa wszystkie fotki w formie leżącej :/ Tego złapac jak siedzi, a nie daj Boże chodzi to jest cud! :D

Ale mnie zmuliło ide chyba do mojej Białaski się ululać zaraz :loveu: