Jump to content
Dogomania

Moja ukochana banda ;) Bullowata,kot i dwa szczury ;) str 34 nowe foty!!

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tak zabawiala gosci na Sylwestra ;) ( ogolnie bylam w szoku, bo zupelnie obcy ludzie, Pani jedna nie lubiaca psow potem juz siedziala razem z nia na kanapie :shock: )

Posted

Na nastepny dzien byla z tym panstwem na spacerze a pozniej wizytowala u nich w domku gdzie poznala dziwne zwierza :lol:

Ale tesknic teskniła też.. ;)

Posted

Dziekuje Asiu!
Wybacz za nie wpadanie do twoich bandziorków, ale ciagle bez neta jestem :( raczej bez kompa i jak wpadam to tylko zagladam do Abi mojej podopiecznej.. Zreszta widac kiedy ostatnio tutaj dawalam foty :shake:

Pozdrawiam CIe serdecznie i szczesliwego nowego roku!! :loveu:

Posted

Widze ze dziewczyny kwitnące są :)
Arisa zyj pełną piersią dopiero- doceniana przez kochajacych ją ludzi :loveu:

Teraz jak sie rozkrecila ,dopiero bedzie zaskakiwac.

Dharma jak zwylke śliczna :loveu:

angel- foty wykwintne :loveu:

I szczesliwego Nowego kobitki!! :diabloti:

Posted

Violu kochana :loveu: Brakuje mi kompa strasznie, bo kurna brakuje mi tych naszych nocnych pogaduszek :diabloti:

Dzieki za mile slowa o moim bialym brzydkim i bloblo pieknym :loveu: :D

Arina to ma takiego pałera w sobie, ze ja nie moge sie nadziwic za kazdym razem jak ja widze! Na tym spacerze, to mialam ochote ludzi zaczepiac i pytac "Jak pani uwaza, ktora z tych suk ma 10 lat?" :cool3: :lol:
Dharma ciagnie i sie miota, ale Arina az cala chodzi z emocji i radosci, ze jest na adventure :lol: Kocham ja niesamowicie :loveu:

Posted

Alllllle piękne piesuńki wprost świetne no i reszta gromadki również:cool3::cool3::cool3:i fotki pierwsza klasa:crazyeye::crazyeye::crazyeye:pozrawiam buziaki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Georgia]Mam Was :)

Witam :multi::multi:

widzę że tutaj także łańcuch pokarmowy...i to taki sam jak u mnie :loveu::loveu: z tą małą różnicą że u mnie dwa szczury :)

za to kurcze zazdraszczam takiego pięknego niebieskiego szczurka :loveu::loveu:
i rudo białego kiciusia :loveu::loveu: no i oczywiście tech "groźnych" też :loveu::loveu:

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :)

jeszcze tu wrócę !! ;):evil_lol:
[/FONT]

Posted

Angel_ napisał(a):
Arina to ma takiego pałera w sobie, ze ja nie moge sie nadziwic za kazdym razem jak ja widze! Na tym spacerze, to mialam ochote ludzi zaczepiac i pytac "Jak pani uwaza, ktora z tych suk ma 10 lat?" :cool3: :lol:

Serducho się raduje jak się widzi psiaka w takim wieku pełnego sił i radości.:loveu: Oby tak dalej Arinka!:multi:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Angel_']Dharma- wiek prawie 17 miesięcy, waga ok 25 kg, wzrost 55 cm.

...siła uciągu: 3 t. :lol:;)

Łał, latająca Dharma!:loveu::lol:
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=9537921

Lasencja jak się patrzy!

OMG!!!:crazyeye::cool2::loveu:Niesamowita!

A Ariska tutaj taka malutka.:loveu:I słodziutka, TZ z resztą też!:lol:

• 3 weeks later...