Jump to content
Dogomania

Starachowice! 7 wyrzuconych, zachudzonych, 4ro tygodniowych maluchów!mają domki!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja już wiem, mały pojechał do Włoszczowy, czyli został jeszcze jeden chłopaszek, mam fotki, ale baterie w aparacie umarły..., może jutro wstawię...

i bo zapomniałam, pan zostawił 20zł, wpłacić na AFN czy może bezpośrednio do weta?

są fotki:
ten jeszcze czeka, ten z jaśniejszymi łapkami, drugi zarezerwowany:

Posted

Aż wstyd, znowu ja. Właśnie rozmawiałam z panem, który wziął szczeniorka. Wczorajsza podróż przebiegła bez większych zakłóceń, poza korkami, psinka był trochę umęczony i przestraszony nową sytuacją, ale już powoli wraca do normy. Noc minęła ok, córka pana w psiaku zakochana. Psiak szczególnie nie rozrabia, ciekawe czy taki grzeczny czy tylko potrzebuje czasu;). Wszystko chyba w porządku. Trzymajmy kciuki, żeby tak zostało!

Posted

[quote name='Kamkam']Aż wstyd, znowu ja. Właśnie rozmawiałam z panem, który wziął szczeniorka. Wczorajsza podróż przebiegła bez większych zakłóceń, poza korkami, psinka był trochę umęczony i przestraszony nową sytuacją, ale już powoli wraca do normy. Noc minęła ok, córka pana w psiaku zakochana. Psiak szczególnie nie rozrabia, ciekawe czy taki grzeczny czy tylko potrzebuje czasu;). Wszystko chyba w porządku. Trzymajmy kciuki, żeby tak zostało![/quote]
w takim razie, ja się bardzo cieszę :loveu:
kciuki zaciśnięte, baardzo mocno,ale najmocniej za ostatniego malucha

Posted

Kamkam Super wieści, extra zdjęcia !
I bardzo dziękuję za wybawienie mnie z opresji w stosunku do tego Pana z Włoszczowy - naprawdę bym się nie wyrobiła :oops:

Posted

ja pierwszy raz przejrzałam ten wątek i zdjęcia,i coś wam powiem.Dwa lata temu ktoś wyrzucił dokładnie takie same szczeniaki 4 lub 5 ,były też w takim złym stanie,wiem to na pewno bo jeden trafił do mnie,także mam nawet jego zdjęcia z pierwszych chwil po podrzuceniu IDENTYCZNY!!! nawet Maji ostatnio pokazywałam,to był Kilerek,jak miał rok wpadł mi pod samochód,rozpacz straszna,ale znajomi jak się dowiedzieli to mi wskazali gdzie jest jego siostra ,też wyrzucona i bardzo zmaltretowana przez kogoś.Jest już ponad rok u mnie ,szczęśliwa ale ufa tylko mnie,Maje troche obszczekała,no dobra rozpisałam się ale o moich psach mogę bez konca.Chodzi o to że to chyba ta sama suka sie szczeni iten sam sk... pozbywa się szczeniaków w tak okrutny sposób. Trzeba coś wymyślić