anuska25 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Mam 5 letniego pudla miniaturkę(psa). Właściwie co noc załatwia się pod drzwiami (kupa na 100% a siku od czasu do czasu). Jest wyprowadzany późnio wieczorem ok 22, 23 , ale o 4 nad ranem już zawsze jest "niespodzianka" pod drzwiami. To nie jest kwestia niemożliwości dotrzymania do rana, bo czasem, kiedy jestem w domu, nie wychodze z nim 7-8 godzin i nigdy nie narobi. Do tego jeśli zostanie zostawioony w domu sam od pewnego czasu zaczął sikać i robić kupę na sofę! Mój mąż nerwowo nie wytrzymuje. Zaczęliśmy pilnować psa i sprawdzamy 10 min po wyjściu czy jest narobione i ...jest, czyli znów to nie jest kwestia "nietrzymania". Nie wiem co robić. Pomóżcie, bo mój mąz powiedział, że jescze raz będzie musiał spać po psa sikach, to go odda:( Quote
Gosierra Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 proponuję zrobić porządek z mężem :) i to raczej go oddać, najlepiej mamusi :))) a nie tu będzie Cie straszyć, być może pies ma chory pęcherz, mnie tam nie przeszkadza jedno siusiu czy kupka w nocy. Quote
Guest monia3a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A może jest to próba zwrócenia na siebie uwagi ?? Aby wykluczyć chore zwieracze, przejdź się do weta i przebadaj go. Quote
Figa Bez Maku Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czy zawsze tak było? bo piszesz ,że pies ma 5 lat? czy jest u Ciebie od niedawna , czy od jakiegoś czsu ten problem się pojawił? Quote
Martens Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77308[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77561[/url] Quote
anuska25 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='monia3a']A może jest to próba zwrócenia na siebie uwagi ?? Aby wykluczyć chore zwieracze, przejdź się do weta i przebadaj go.[/quote] Byłam u weta, pytałam a on powiedział, że na pewno to nie jest robione na złość, ani nie jest spowodowane chorbą. Pies zawsze (no, może raz na 2-3 dni) robił siku albo kupe w domu, ale zawsze pod drzwiami. Tymczasem od roku, albo dwóch zaczął robić na dywanik (pozbylam sie wszystkich) a potem na sofę. Co do oddania męza mamusi, to nie wchodzi w grę, bo on chyba nie chciałby do niej wrócić:) Quote
Marta i Wika Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='anuska25']Co do oddania męza mamusi, to nie wchodzi w grę, bo on chyba nie chciałby do niej wrócić:)[/quote] Pies też nie chce być nigdzie oddany :-) A co robicie jak narobi? Quote
basia bonnie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A o której godzinie piesek dostaje ostatni posiłek? Quote
LALUNA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Napisz czym go karmisz i o jakich porach dostaje jedzenie, czy ma cały czas dostep do jedzenia czy nie. NApisz menu z 2-3 dni Quote
Recommended Posts