luka1 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Nikt nie może zaprzeczyć że jest wspaniała, ale jakoś nikt jej nie chce podarować swojego świata. I siedzi psinka w zimnym boksie i wyciąga łapki do ludzi. Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='luka1']Nikt nie może zaprzeczyć że jest wspaniała, ale jakoś nikt jej nie chce podarować swojego świata. I siedzi psinka w zimnym boksie i wyciąga łapki do ludzi.[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Przestań, kobieto ..........!!! nie kop leżącego ....... :shake::shake::shake: Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ciotki, czy dobrze zrozumiałam-Saba jest wysterylizowana,tak? I kolejne pytanie czy jest możliwość zachipowania jej w schronisku? Wybieram się DO Saby w sobotę albo w niedzielę z dzieckami (nie wiem czy to dobre miejsce dla 2 i 4 latków). Spróbuję pogadać z TŻ o tymczasie dla niej, może chociaż tyle będę mogła zrobić (bo się psina zmarnuje), ale musimy cały czas jej szukać domku. Ja wśród swoich znajomych porozdawałam fotki a dzisiaj jadę na badanie krwi z kotem to wywieszę w lecznicy ogłoszenie. Quote
luka1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 W schronisku chyba nie czipują ale robi to wet na Poprzecznej w Sochaczewie. Szukajcie domku dla małej bo zima w schronisku dla niej będzie trudna. Quote
Ziutka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='DIF']Ciotki, czy dobrze zrozumiałam-Saba jest wysterylizowana,tak? [/quote] Tak Saba jest wysterylizowana. [quote name='DIF']I kolejne pytanie czy jest możliwość zachipowania jej w schronisku?[/quote] Niestety nie ma takiej możliwości.....wiem to na 1000%, że małej nie zachipują :shake: Quote
bumerang Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 śliczna Saba prosi o domek:placz::placz: Quote
Hotel KADIF Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='ziuta-23']Tak Saba jest wysterylizowana. Niestety nie ma takiej możliwości.....wiem to na 1000%, że małej nie zachipują :shake:[/quote] Już wiem. W Warsaw chipują na Poprzecznej. Koszt nieduży ok. 50 pln. Sabciu leć na pierwszą po super chatkę :Dog_run: Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='DIF']Już wiem. W Warsaw chipują na Poprzecznej. Koszt nieduży ok. 50 pln. Sabciu leć na pierwszą po super chatkę :Dog_run:[/quote] Na Poprzecznej chipują ale w Sochaczewie Quote
Hotel KADIF Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='luka1']Na Poprzecznej chipują ale w Sochaczewie[/quote] Oj :crazyeye:!!! Zbieżność ulic? Ja tam nawet dzwoniłam, stąd znam koszt... Quote
Ania-Sonia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ale Poprzeczna, a tego co wiem, do końca tygodnia "jest" na urlopie. Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [SIZE=5][B][COLOR=Red]Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domku w Sochaczewie :multi: :multi: :multi: :multi: Będzie miała domek z ogrodem.[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black] [SIZE=2]Narazie wiem tylko tyle......namiary na nowy domek dostane jutro i będę się kontaktowała.[/SIZE] [/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
bumerang Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :multi::multi::multi::multi: tak bardzo sie cieszę!!!! :loveu::loveu::loveu: prosimy o konkrety - czy to domek staly??? Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='bumerang']:multi::multi::multi::multi: tak bardzo sie cieszę!!!! :loveu::loveu::loveu: prosimy o konkrety - czy to domek staly???[/quote] Tak....domek stały. Właśnie co do konkretów to będę wiedziała więcej jutro bo wezmę namiary na domek. Wiem tylko tyle, że zamieszkała w Sochaczewie w domku z ogrodem.....:lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ale super wieści!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao:Sabuś, moje niespełnione marzenie, mam nadzieję, że będziesz miała tam dobre życie!!:lol::lol::lol: Quote
tanitka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 bardzo się cieszę, zdejmowac z allegro?:razz: Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Może skoro Saba ma domek umieścić w to miejsce nową psinę Boni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83191[/URL] właśnie założyłam jej wątek Quote
kasiaprodex Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 super:multi: kogo watek tego dzyndzelek.:eviltong: Jak ja lubie te dzyndzelki:lol: Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='kasiaprodex']super:multi: kogo watek tego dzyndzelek.:eviltong: Jak ja lubie te dzyndzelki:lol:[/quote] [B]Dla wyjasnienia nie wtajemniczonym........[COLOR=Magenta][COLOR=Black]ów dzyndzelek to numerek schroniskowy psiaka [/COLOR]:evil_lol: [COLOR=Red]KASIA DZYNDZELEK TNIEMY NA PÓŁ :eviltong: P.S. W przyszłą niedzielę jedziemy odwiedzić Sabcię :))) [/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
kasiaprodex Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='ziuta-23'][B]Dla wyjasnienia nie wtajemniczonym........[COLOR=magenta][COLOR=black]ów dzyndzelek to numerek schroniskowy psiaka [/COLOR]:evil_lol:[/COLOR][/B][COLOR=magenta] [B][COLOR=red]KASIA DZYNDZELEK TNIEMY NA PÓŁ :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]P.S. W przyszłą niedzielę jedziemy odwiedzić Sabcię :)))[/COLOR][/B] [/COLOR][/quote] a było zdradzac tajemnice teraz bedzie trza sie dzielic Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='kasiaprodex']a było zdradzac tajemnice teraz bedzie trza sie dzielic[/quote] U chulela......wybać plosiem :evil_lol: :modla: :modla: :modla: Quote
eurydyka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ale dotychczas schronisko numerkow nie oddawalo tylko szly na nowe psy, zmienilo sie? Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='eurydyka']ale dotychczas schronisko numerkow nie oddawalo tylko szly na nowe psy, zmienilo sie?[/quote] Tak zmieniło się. Teraz numerki są robione nowe...jeżeli np. ostatni psiak ma numer 529....to robią nowe numerki z większymi numerami (530,531,532,533 itd)dla kolejnych nowych psiaków. Inaczej mówiąc....numerują każdego psiaka, każdy pies ma swój numer....i żaden inny nie może go już mieć ponownie.....w ewidencji nie mogą istnieć dwa różne psiaki pod tym samym numerem. Quote
Recommended Posts