Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikt nie może zaprzeczyć że jest wspaniała, ale jakoś nikt jej nie chce podarować swojego świata. I siedzi psinka w zimnym boksie i wyciąga łapki do ludzi.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Nikt nie może zaprzeczyć że jest wspaniała, ale jakoś nikt jej nie chce podarować swojego świata. I siedzi psinka w zimnym boksie i wyciąga łapki do ludzi.[/quote]

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Przestań, kobieto ..........!!! nie kop leżącego ....... :shake::shake::shake:

Posted

Ciotki, czy dobrze zrozumiałam-Saba jest wysterylizowana,tak? I kolejne pytanie czy jest możliwość zachipowania jej w schronisku? Wybieram się DO Saby w sobotę albo w niedzielę z dzieckami (nie wiem czy to dobre miejsce dla 2 i 4 latków). Spróbuję pogadać z TŻ o tymczasie dla niej, może chociaż tyle będę mogła zrobić (bo się psina zmarnuje), ale musimy cały czas jej szukać domku. Ja wśród swoich znajomych porozdawałam fotki a dzisiaj jadę na badanie krwi z kotem to wywieszę w lecznicy ogłoszenie.

Posted

[quote name='DIF']Ciotki, czy dobrze zrozumiałam-Saba jest wysterylizowana,tak? [/quote]

Tak Saba jest wysterylizowana.

[quote name='DIF']I kolejne pytanie czy jest możliwość zachipowania jej w schronisku?[/quote]

Niestety nie ma takiej możliwości.....wiem to na 1000%, że małej nie zachipują :shake:

Posted

[quote name='ziuta-23']Tak Saba jest wysterylizowana.

Niestety nie ma takiej możliwości.....wiem to na 1000%, że małej nie zachipują :shake:[/quote]

Już wiem. W Warsaw chipują na Poprzecznej. Koszt nieduży ok. 50 pln.
Sabciu leć na pierwszą po super chatkę :Dog_run:

Posted

[quote name='DIF']Już wiem. W Warsaw chipują na Poprzecznej. Koszt nieduży ok. 50 pln.
Sabciu leć na pierwszą po super chatkę :Dog_run:[/quote]

Na Poprzecznej chipują ale w Sochaczewie

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]Sabcia pojechała dzisiaj do nowego domku w Sochaczewie :multi: :multi: :multi: :multi:
Będzie miała domek z ogrodem.[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]
[SIZE=2]Narazie wiem tylko tyle......namiary na nowy domek dostane jutro i będę się kontaktowała.[/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='bumerang']:multi::multi::multi::multi: tak bardzo sie cieszę!!!!
:loveu::loveu::loveu: prosimy o konkrety - czy to domek staly???[/quote]

Tak....domek stały.
Właśnie co do konkretów to będę wiedziała więcej jutro bo wezmę namiary na domek. Wiem tylko tyle, że zamieszkała w Sochaczewie w domku z ogrodem.....:lol:

Posted

Może skoro Saba ma domek umieścić w to miejsce nową psinę Boni

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83191[/URL]

właśnie założyłam jej wątek

Posted

[quote name='kasiaprodex']super:multi:

kogo watek tego dzyndzelek.:eviltong: Jak ja lubie te dzyndzelki:lol:[/quote]

[B]Dla wyjasnienia nie wtajemniczonym........[COLOR=Magenta][COLOR=Black]ów dzyndzelek to numerek schroniskowy psiaka [/COLOR]:evil_lol:

[COLOR=Red]KASIA DZYNDZELEK TNIEMY NA PÓŁ :eviltong:

P.S. W przyszłą niedzielę jedziemy odwiedzić Sabcię :)))
[/COLOR] [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ziuta-23'][B]Dla wyjasnienia nie wtajemniczonym........[COLOR=magenta][COLOR=black]ów dzyndzelek to numerek schroniskowy psiaka [/COLOR]:evil_lol:[/COLOR][/B][COLOR=magenta]

[B][COLOR=red]KASIA DZYNDZELEK TNIEMY NA PÓŁ :eviltong:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]P.S. W przyszłą niedzielę jedziemy odwiedzić Sabcię :)))[/COLOR][/B]
[/COLOR][/quote]

a było zdradzac tajemnice teraz bedzie trza sie dzielic

Posted

[quote name='kasiaprodex']a było zdradzac tajemnice teraz bedzie trza sie dzielic[/quote]

U chulela......wybać plosiem :evil_lol: :modla: :modla: :modla:

Posted

[quote name='eurydyka']ale dotychczas schronisko numerkow nie oddawalo tylko szly na nowe psy, zmienilo sie?[/quote]

Tak zmieniło się.
Teraz numerki są robione nowe...jeżeli np. ostatni psiak ma numer 529....to robią nowe numerki z większymi numerami (530,531,532,533 itd)dla kolejnych nowych psiaków.
Inaczej mówiąc....numerują każdego psiaka, każdy pies ma swój numer....i żaden inny nie może go już mieć ponownie.....w ewidencji nie mogą istnieć dwa różne psiaki pod tym samym numerem.