Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='carolinascotties']KOPUJE Z WATKU -
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78448

"Otrzymałam telefon z północnej Wielkopolski od właścicielki szczeniąt teriera rosyjskiego. Mama szczeniaczków odeszła za tęczowy most i osierociła ośmiodniowe dzieciaczki. Potrzebna jest pilnie sunia która ma mleko(straciła swoje dzieci) i wykarmiła oraz odchowała maluszki. W zamian za to poświęcenie sunia ma gwarancję zamieszkania w domu z ogrodem do końca swych dni u psiarzy:smile: Jeżeli w jakimś schronie jest taka bieda to proszę o szybki odzew.
Mój tel 507 07 88 49.

Zapomniałam dodać że nie ma znaczenia z jakiego rejonu bedzie trzeba odebrać sunię"

Kochani - dzwoncie jak najszybciej - moze to jeszcze aktualne....

Dziewczyny, czy wy myślicie, że ona po 3 tygodniach ma jeszcze mleko? W ekstremalnych warunkach można je stracić o wiele szybciej, a ona cycków już dużych nie ma, więc uważam, że to nie ma sensu :shake:

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Puchatek']Banerek dla Tollerki. Jakieś imię chyba by się przydało.

Puchatku, niezmordowany człowieku- dziękuję Ci ! Tolerrka nazywa się Tollerka. Niezbyt ambitne imię, ale przy tylu bidach umysł mi wysiada...

Posted

Zgłaszam się do podnoszenia- dziś postaram się w końcu ją wrzucić do mnie
I jeszcze jedno - na pewno nie ma tatuażu? Ciężko mi dojrzeć na zdjęciach, ale jest BARDZO w typie.
Uproś może kogoś żeby zrobił zdjęcie na spacerze- psiaki chyba wychodzą od czasu do czasu na spacerek??

Posted

Toller-Fox napisał(a):

Uproś może kogoś żeby zrobił zdjęcie na spacerze- psiaki chyba wychodzą od czasu do czasu na spacerek??

Haha, chciałabym! :roll:
Psy nie wychodzą na spacery. W naszym schronisku nie ma wolontariatu. Oprócz tego teraz tylko ja tam jeżdżę i tylko ja dysponuję aparatem.
Suczka na pewno nie ma rodowodu, bo właściciele nie oddaliby jej, a zahandlowali... Jest trochę mniejsza i drobniejsza niż prawdziwy Toller. Proszę o wstawianie bannerka z Tollerką do siebie. Dzięki za pomoc.

Posted

Gucio napisał(a):
podnoszę, ruda przesliczna jest!!!

A nie może kierownictwo sprawdzić czy jednak nie ma tatuażu już i takie rzeczy się zdażały ,że rodowodowe zwierzaki oddawano , na dogo jest dziewczyna która ma papierwego nagiego grzywacza bo się znudził i wywalili go na ulicę i trafił do schronu więc nigdy nic nie wiadomo....

Posted

Dziewczyny, ja się na rasach trochę znam, uwierzcie mi. To mix tollera, a kierownictwo nie będzie niczego sprawdzać, bo AŻ TAK to z nimi nie współpracuję...

Basia, Mudik, Gucio- może wstawicie sobie banner z Rudą?

Posted

Szkoda, że nie da rady sprawdzić :( Suczka naprawdę cudowna! Aż żal myśleć, że rudzielec jest w schronisku, sama jestem posiadaczką tollera, i schronisko NA PEWNO nie jest dobrym miejscem dla takiego psa :(

Posted

Wiesz Rybciu - ja to chyba jestem "starej daty", bo nie bardzo sobie radzę z bannerkami w podpisie. A tej suczynki tak bardzo mi żal (nie mogę jej wziąć- jestem sama, pracuję od rana do nocy i mam 2 koty - w tym 1 rudzielca ze schroniska, który wczoraj zrzucil mi telewizor) Ale myślę, że takie śliczności nie powinny długo czekać na domek! I trzymać kciuki za Rudziastą!

Posted

Już znalazłem.

Zaznaczasz banerek poprzez przeciągnięcie nad nim myszką z wciśniętym lewym klawiszem (tak jak zaznaczasz tekst). Następnie najeżdżasz myszką na banerek, wciskasz prawy klawisz myszy i z menu kontekstowego które się ukaże wybierasz "kopiuj" lub "copy" (zależnie od wersji Windows).
Następnie przechodzisz do "Panelu użytkownika" gdzie wybierasz "Edytuj podpis". Tam wchodzisz w pole edycji (ma tam pojawić się kursor) i wciskasz prawy klawisz myszki. Pojawia się menu kontekstowe. Wybierasz "Wklej" lub "Paste". Pojawi się wklejony banerek. Naciskasz "Zapisz" i gotowe.

Prościej wytłumaczyć chyba się nie da ;-)

Posted

Jakby kto znalazł miejsce- proponuję, a wręcz proszę o umieszczenia bannerów psów z Elbląga. Na ich wątki nie zagląda nikt, oprócz mnie, Madzi i Gonitwy. Same robimy ogłoszenia i same nagłaśniamy psy...

Posted

Rybc!a napisał(a):
Jakby kto znalazł miejsce- proponuję, a wręcz proszę o umieszczenia bannerów psów z Elbląga. Na ich wątki nie zagląda nikt, oprócz mnie, Madzi i Gonitwy. Same robimy ogłoszenia i same nagłaśniamy psy...

A ja, a ja :placz:
Też zaglądam. Ostatnio.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Haha, chciałabym! :roll:
Psy nie wychodzą na spacery. W naszym schronisku nie ma wolontariatu. Oprócz tego teraz tylko ja tam jeżdżę i tylko ja dysponuję aparatem.
Suczka na pewno nie ma rodowodu, bo właściciele nie oddaliby jej, a zahandlowali... Jest trochę mniejsza i drobniejsza niż prawdziwy Toller. Proszę o wstawianie bannerka z Tollerką do siebie. Dzięki za pomoc.

Rybciu - pytalas moze kogos ze schronu o pokarm?