Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='carolinascotties']KOPUJE Z WATKU - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78448 "Otrzymałam telefon z północnej Wielkopolski od właścicielki szczeniąt teriera rosyjskiego. Mama szczeniaczków odeszła za tęczowy most i osierociła ośmiodniowe dzieciaczki. Potrzebna jest pilnie sunia która ma mleko(straciła swoje dzieci) i wykarmiła oraz odchowała maluszki. W zamian za to poświęcenie sunia ma gwarancję zamieszkania w domu z ogrodem do końca swych dni u psiarzy:smile: Jeżeli w jakimś schronie jest taka bieda to proszę o szybki odzew. Mój tel 507 07 88 49. Zapomniałam dodać że nie ma znaczenia z jakiego rejonu bedzie trzeba odebrać sunię" Kochani - dzwoncie jak najszybciej - moze to jeszcze aktualne.... Dziewczyny, czy wy myślicie, że ona po 3 tygodniach ma jeszcze mleko? W ekstremalnych warunkach można je stracić o wiele szybciej, a ona cycków już dużych nie ma, więc uważam, że to nie ma sensu :shake: Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Puchatek']Banerek dla Tollerki. Jakieś imię chyba by się przydało. Puchatku, niezmordowany człowieku- dziękuję Ci ! Tolerrka nazywa się Tollerka. Niezbyt ambitne imię, ale przy tylu bidach umysł mi wysiada... Quote
carolinascotties Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Rybca...a mozna to sprawdzic- czy ma pokarm-? zawsze to szansa na domek... :) a duzych cyckow nie musi miec :) moja Kluska przy czworce dzieci miala -srednio nabrzmiale ;) Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Bez wejścia do boksu tego nie sprawdzę, a nie wolno mi tego robić. Psa wyciągnąć też nie mam prawa , więc... Quote
Toller Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zgłaszam się do podnoszenia- dziś postaram się w końcu ją wrzucić do mnie I jeszcze jedno - na pewno nie ma tatuażu? Ciężko mi dojrzeć na zdjęciach, ale jest BARDZO w typie. Uproś może kogoś żeby zrobił zdjęcie na spacerze- psiaki chyba wychodzą od czasu do czasu na spacerek?? Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Toller-Fox napisał(a): Uproś może kogoś żeby zrobił zdjęcie na spacerze- psiaki chyba wychodzą od czasu do czasu na spacerek?? Haha, chciałabym! :roll: Psy nie wychodzą na spacery. W naszym schronisku nie ma wolontariatu. Oprócz tego teraz tylko ja tam jeżdżę i tylko ja dysponuję aparatem. Suczka na pewno nie ma rodowodu, bo właściciele nie oddaliby jej, a zahandlowali... Jest trochę mniejsza i drobniejsza niż prawdziwy Toller. Proszę o wstawianie bannerka z Tollerką do siebie. Dzięki za pomoc. Quote
madzia828 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Rybc!a mała od wczoraj jest na allegro i na innych forach poogłaszana http://www.allegro.pl/item241001985_sliczna_sunia_mix_tollera_oddana_do_schronu_.html Quote
Mudik Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gucio napisał(a):podnoszę, ruda przesliczna jest!!! A nie może kierownictwo sprawdzić czy jednak nie ma tatuażu już i takie rzeczy się zdażały ,że rodowodowe zwierzaki oddawano , na dogo jest dziewczyna która ma papierwego nagiego grzywacza bo się znudził i wywalili go na ulicę i trafił do schronu więc nigdy nic nie wiadomo.... Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dziewczyny, ja się na rasach trochę znam, uwierzcie mi. To mix tollera, a kierownictwo nie będzie niczego sprawdzać, bo AŻ TAK to z nimi nie współpracuję... Basia, Mudik, Gucio- może wstawicie sobie banner z Rudą? Quote
Guciek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Szkoda, że nie da rady sprawdzić :( Suczka naprawdę cudowna! Aż żal myśleć, że rudzielec jest w schronisku, sama jestem posiadaczką tollera, i schronisko NA PEWNO nie jest dobrym miejscem dla takiego psa :( Quote
Toller Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wrzuciłam do siebie http://www.novascotia.pl/index.php?modules=w_potrzebie&menu=tollery_w_pl Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Toller-Fox']Wrzuciłam do siebie http://www.novascotia.pl/index.php?modules=w_potrzebie&menu=tollery_w_pl Dzięki za pomoc! :loveu: Quote
BasiaD Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wiesz Rybciu - ja to chyba jestem "starej daty", bo nie bardzo sobie radzę z bannerkami w podpisie. A tej suczynki tak bardzo mi żal (nie mogę jej wziąć- jestem sama, pracuję od rana do nocy i mam 2 koty - w tym 1 rudzielca ze schroniska, który wczoraj zrzucil mi telewizor) Ale myślę, że takie śliczności nie powinny długo czekać na domek! I trzymać kciuki za Rudziastą! Quote
Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzisiaj na którymś wątku napisałem jak wklejać banerki. Jak odnajdę to Ci skopiuję bo nie chce mi się jeszcze raz pisać. Quote
Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Już znalazłem. Zaznaczasz banerek poprzez przeciągnięcie nad nim myszką z wciśniętym lewym klawiszem (tak jak zaznaczasz tekst). Następnie najeżdżasz myszką na banerek, wciskasz prawy klawisz myszy i z menu kontekstowego które się ukaże wybierasz "kopiuj" lub "copy" (zależnie od wersji Windows). Następnie przechodzisz do "Panelu użytkownika" gdzie wybierasz "Edytuj podpis". Tam wchodzisz w pole edycji (ma tam pojawić się kursor) i wciskasz prawy klawisz myszki. Pojawia się menu kontekstowe. Wybierasz "Wklej" lub "Paste". Pojawi się wklejony banerek. Naciskasz "Zapisz" i gotowe. Prościej wytłumaczyć chyba się nie da ;-) Quote
Rybc!a Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Jakby kto znalazł miejsce- proponuję, a wręcz proszę o umieszczenia bannerów psów z Elbląga. Na ich wątki nie zagląda nikt, oprócz mnie, Madzi i Gonitwy. Same robimy ogłoszenia i same nagłaśniamy psy... Quote
BasiaD Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No dobrze, postaram się. Ale jutro oki? A Niunia niech szybko do domku trafi. Quote
Puchatek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Rybc!a napisał(a):Jakby kto znalazł miejsce- proponuję, a wręcz proszę o umieszczenia bannerów psów z Elbląga. Na ich wątki nie zagląda nikt, oprócz mnie, Madzi i Gonitwy. Same robimy ogłoszenia i same nagłaśniamy psy... A ja, a ja :placz: Też zaglądam. Ostatnio. Quote
carolinascotties Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rybc!a napisał(a):Haha, chciałabym! :roll: Psy nie wychodzą na spacery. W naszym schronisku nie ma wolontariatu. Oprócz tego teraz tylko ja tam jeżdżę i tylko ja dysponuję aparatem. Suczka na pewno nie ma rodowodu, bo właściciele nie oddaliby jej, a zahandlowali... Jest trochę mniejsza i drobniejsza niż prawdziwy Toller. Proszę o wstawianie bannerka z Tollerką do siebie. Dzięki za pomoc. Rybciu - pytalas moze kogos ze schronu o pokarm? Quote
madzia828 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 sunia ma 112 wejść na allegro ale na razie cisza:shake: Quote
Recommended Posts