kaerjot Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czy mnie się zdaje, czy Dymek jest ulubieńcem Neris? Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 I jeszcze Doris...:oops: i trochę Luna, chociaż dzisiaj wbiła mi się pzaurami w dłoń i zaczęła z lubością ogryzać. I Krócio bo jest taki cudnie kulisty... I Bródka bo jest szaloooona... ona jest jakaś taka orientalna w typie, filigranowa i długołapkowa. Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Doris... Zobaczcie jaki wiewiórzy ogon... Z mamusią... Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Bródka i Luna to nierozłączna para szalonych dziwecząt - pierwsze do łapania futrzanej myszki, pierwsze do drapania kanapy (moja nowiutka kanapa jest już solidnie poszarpana...) Bródka: Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Luna: A to... chodzi wierzchem po meblach to pewnie też kot... Nie ruszaj dziecka meeeegoooo.... Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Dymek z Shortim badają kosz: Kot w całej rozciągłości... Dymek dzwoni do babci: Najedzeni, zmęczeni... A ty tu czego? Quote
Neris Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 słońce tak waliło po oczach że z 300 zdjęć nadawaly się tylko te... robiłam ponad 2 godziny i taki marny dorobek. No nic, trzeba mi nowego aparatu. Quote
Neris Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 przywieźli karmę!!! To co, że dla psów alergików... Fioletko, Dymek się jakoś podejrzanie wybarwia! Robi się coraz bardziej pręgowany, zobacz sama. I urosły mu jajeczka... Quote
Neris Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dymek wystaje z worka z karmą, wybarwia sie właśnie na TAKO. Quote
wiewiora1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No no Nerisowa,,,,,,,i kto tu mowil ze zdjecia mu nie wychodza!!!!???? Quote
Neris Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 No Inka cała prześwietlona, nie widać jej... ale słońce padało pod takim kątem że nie było jak... Quote
Neris Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Jeszcze sobie powstawiam, a co mi tam... Zdziwiooooony Quote
Irkowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 niezla gromadka !!!psy sa , kotki sa , rybki sa , swinki sa....brakuje jeszcze papugi(wielkiej i gadajacej) kiedy masz urodziny nerisowa? buhahaha Quote
brazowa1 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jakis pyton w potrzebie tez sie znajdzie.A kameleon?jakby chcial,toby nawet w buro-czarna gromadke sie wtopił. Quote
Neris Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Jeszcze tego nie mam: http://www.allegro.pl/item242340719_harem_gekonow_sunglow_i_inne_kolorowe_real_fotki.html Quote
wiewiora1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 kurczaki nerisowa ,,ale ci sie swietny swiatlocien trafil....super!!!!! Quote
Neris Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Inka jest najlepszą mamusią... jak biorę na ręce Shortiego żeby mu zakroplić kropelki to Shorti dosć protestuje. Inka przybiega do mnie w ułamku sekundy i czujnie patrzy co robię jej dzieciom. Same psy o takim charakterze chciałabym mieć... Quote
wiewiora1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 nerisowa czy to jakas aluzja???:angryy: :mad: Quote
Neris Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Ależ skąd! Piosenka jedna pasuje do mojej sytuacji... "sama chciała, saaaamaaa chciałaaa" Quote
Celina12 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Neris harem Ci się marzy????:diabloti::diabloti:-bojam się gekonów.... Popatrz-jak one wyglądają w porównaniu ze ślicznymi koteczkami....:loveu: Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Inka jest taka piękna :loveu: :loveu: :loveu: Ma na tej focie egipskie oczy! Najładniejsza kocia mama, najładniejsze dzieciatka jej :lol: Gekony - OKROPIEŃSTWO!!!!!!!!! Quote
Neris Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 A mnie sie one podobają, wyglądają jak z marcepanu... Quote
Irkowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Piosenka jedna pasuje do mojej sytuacji..."sama chciała, saaaamaaa chciałaaa"hehe , dobre! Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Neris napisał(a):A mnie sie one podobają, wyglądają jak z marcepanu... O Boże, ja tez lubiłam marcepan... :mad: Fuje, straszliwe fuje to som!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts