Cordia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 jak gadalam z Arturem to podałam linka :p. a teraz nie robie jej zdjec bo wyglada źle :roll: nie ma wcale futra, jak wyglada jak jakas niedoróbka... za miesiac mamy wystawe, jestem ciekawa jak sedzia ocenia psa bez futra :evil_lol:. jak znowu sobie wyobraze mycie "tego" czesanie suszenie to juz jestem zmeczona, ale warto dla efektu, a nawet dla siebie bo juz niezle wali psem :lol:, a nie samojedem. [url=http://flickr.com/photos/ivoo/]Flickr: Iv0o's Photostream[/url] tu przejdziesz sobie do katalogu;) bo teraz duzo dodawalam "innych" zdjec :D Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='lolka75']znalazlam taka fajna stronke ze smiesznymi naklejkami, koszulkami i innymi wariactwami i tam jest pelno napisow w stylu: synek mamusi i obrazek samojeda, albo tata samojeda, albo moje dziecko ma futro, albo moje dziecko ma cztery lapy. uwielbiam ogladac ta strone.... ale ze wzgledy na to ze amerykanska to nic nie kupie:shake: Ale ja od zawsze mowilam na Maxine coreczka:loveu:, a Eryk (moj syn) zawsze mowi ze ma brata i siostre teraz:loveu::multi:[/quote] Poproszę o adres tej strony! Quote
Selket Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hej Loluś ;) Dużo zdróweczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Hejka! Witam się po raz pierwszy u drugich białasków;). Nie powiem, że przejrzałam całą galerię, na razie na wyrywki sobie pooglądałam:razz:. Myślę, że z czasem Waszą historię nadrobię. Krowy boskie!!:loveu: Ja też lubię krowy:oops:, tylko że jak się tym chwalę, to ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą:cool3:. Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='pusia2405']Hejka! Witam się po raz pierwszy u drugich białasków;). Nie powiem, że przejrzałam całą galerię, na razie na wyrywki sobie pooglądałam:razz:. Myślę, że z czasem Waszą historię nadrobię. Krowy boskie!!:loveu: Ja też lubię krowy:oops:, tylko że jak się tym chwalę, to ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą:cool3:.[/quote] To masz w Lolce sprzymierzeńca ;) Też krowiara (czy to nie brzmi obraźliwie? jakby co, to nie chciałam!) :evil_lol: Quote
lolka75 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [B]Alunia:loveu:[/B] no wywijam bo chcialam poudawac ze grozne babsko jestem:diabloti: [B]Agatko:loveu:[/B]no ale juz masz wprawe w pielegnacji i przygotowaniu do wystawy, a ja musze sie uczyc. Ale jade na cala sobote do hodowcow i bedziemy sie uczyc:multi: [B]Asiu:loveu:[/B] prosiem bardzo;) [url=http://shop.cafepress.com/samoyed]Samoyed T-Shirts, sweatshirts, shirts, bumper stickers & gifts from CafePress[/url] to oczywiscie tylko o samojedach ale mozna tam znalezc prawie wszystko czego dusza zapragnie:cool3: [B]Selket:loveu: [/B]dziekujem slicznie:calus: [B]Pusia:loveu:[/B] witaj u nas:multi: i nie czytaj tych wariactw co ja wypisuje bo ja mam nie pokolei w glowie:roll: co do krow to beda sie pokazywac u mnie bo palam do nich jakims niewytumaczalnym uczuciem:roll::evil_lol: [B]jbk:loveu:[/B]ja jestem psiara, kociara, krowiara, koniara, szczurara:roll:... za top dzieciara nie jestem:oops::shake:. Jak mnie ktos poprosi o popilnowanie dziecka to sie bronie rekami i nogami:roll:... No nie umiem sie dogadac z takimi potfforkami:niewiem: Quote
Cordia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wprawe to ze bylam na ledwo 3 to nie znaczy ze umiem zrobic psa, jak patrze na to "towarzycho" zamkniete kolko wzajemnej adoracji to mi sie flaki przekarecaja. Lolka to witaj w klubie ja osobiscie NIEZNOSZE dzieci ;) Quote
lolka75 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Cordia']wprawe to ze bylam na ledwo 3 to nie znaczy ze umiem zrobic psa, jak patrze na to "towarzycho" zamkniete kolko wzajemnej adoracji to mi sie flaki przekarecaja. Lolka to witaj w klubie ja osobiscie NIEZNOSZE dzieci ;)[/quote] no zebys wiedziala ze towarzycho jest nie do zniesienia:shake:. Ostatnio na forum samojedowym napisala posta kobieta ktora chciala sie dowiedziec czym sie roznia linie hodowlane samojedow. Od razu wiedzialam ze nikt jej nie odpowie:-(..... (oh, przepraszam....dostala odpowiedz zeby sobie poskakala po stronach hodowli z roznych krajow i bedzie wiedziala:angryy:). Tam tylko sie chwali osiagnieciami i gratuluje zwyciestw...szczerze albo raczej nie:shake:. Mi jest bardzo przykro ze samojedziarze to takie dziwne srodowisko. Rozmawialam z dziewczyna ktora ma chowka i ich forum jest super.....pelne serdecznosci i zgrane... Szkoda... Ja jeszcze nie wlazalm w srodowisko tutaj.... ale podobno tez jest niezle:shake::angryy: Quote
pusia2405 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 E tam, poczytam sobie te Twoje pierdoły w wolnej chwili. A jeżeli chodzi o niewytłumaczalne uczucie do krów, to jestem chyba jedną z niewielu, która Ciebie w 100% rozumie;). Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Loluś .... :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Cześć Lolka :multi: ale fajne te krowie foty :lol: [url]http://images24.fotosik.pl/285/abdb8a8faa58fc68.jpg[/url] szczególnie ta :razz: też bym chciała tak umieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='lolka75']no zebys wiedziala ze towarzycho jest nie do zniesienia:shake:. Ostatnio na forum samojedowym napisala posta kobieta ktora chciala sie dowiedziec czym sie roznia linie hodowlane samojedow. Od razu wiedzialam ze nikt jej nie odpowie:-(..... (oh, przepraszam....dostala odpowiedz zeby sobie poskakala po stronach hodowli z roznych krajow i bedzie wiedziala:angryy:). Tam tylko sie chwali osiagnieciami i gratuluje zwyciestw...szczerze albo raczej nie:shake:. Mi jest bardzo przykro ze samojedziarze to takie dziwne srodowisko. Rozmawialam z dziewczyna ktora ma chowka i ich forum jest super.....pelne serdecznosci i zgrane... Szkoda... Ja jeszcze nie wlazalm w srodowisko tutaj.... ale podobno tez jest niezle:shake::angryy:[/quote] niestety, zawiść, zazdrość... :roll: i ciągła chęć bycia lepszym od innych... kosztem psów:angryy: Quote
Cordia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 mnie własnie mnie to przeraża, jakby mogli to by mi psa na wystawie oglolili :angryy:. ciagle wszycy chwala swoje hodowle... ale coz trudno, moze ktos teraz powie ze mam kompleks bo moj pies nie jest dobry, ale ja zdaje sobie z tego sprawe. Ale chodzi mi tu o atmosfere, dlatego jezdze na wystawy gdzie nie ma tego "przepychu" sztucznej przyjazni i pomocy. no z ta pointa koncze moja wypowiedz. Karolina i mam nadzieje ze zdradzisz to czego sie dowiesz na szkoleniu. Albo zachowasz zeby rozgromic konkurencje :diabloti:. i Maxina z Borysem beda championami GALAKTYKI :evil_lol: :loveu: jak dla mnie i tak sa, bo tu sie liczy zdrowe podejscie do sprawy, a to jak ludzie mowia "robimy to czysto hobbystycznie" to az widac jak nos im rosnie jak u pinokia :eviltong: Quote
agbar Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Czesc Karolcia:multi: szkolilas sie wczoraj? dowiedzialas sie czegos nowego i ciekawego? Opowiadaj:p Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='lolka75']no zebys wiedziala ze towarzycho jest nie do zniesienia:shake:. Ostatnio na forum samojedowym napisala posta kobieta ktora chciala sie dowiedziec czym sie roznia linie hodowlane samojedow. Od razu wiedzialam ze nikt jej nie odpowie:-(..... (oh, przepraszam....dostala odpowiedz zeby sobie poskakala po stronach hodowli z roznych krajow i bedzie wiedziala:angryy:). Tam tylko sie chwali osiagnieciami i gratuluje zwyciestw...szczerze albo raczej nie:shake:. Mi jest bardzo przykro ze samojedziarze to takie dziwne srodowisko. Rozmawialam z dziewczyna ktora ma chowka i ich forum jest super.....pelne serdecznosci i zgrane... Szkoda... Ja jeszcze nie wlazalm w srodowisko tutaj.... ale podobno tez jest niezle:shake::angryy:[/quote] A na której samoyedkowej stronie takie fuj towarzycho? Ja się ostatnio zarejestrowałam na [URL="http://www.samojed.pl"]www.samojed.pl[/URL], bo nam tam gratulowali, ale więcej tam się nie wypowiadam raczej, czy o tą stronę chodzi? Jakoś tak lepiej z Wami tu na dogo ;) Ale w sumie to nie spotkałam się jeszcze z jakimiś objawami niechęci, na jednej wystawie były inne samoyedki też, coś tam pogadaliśmy ogólnikowo i tyle.... Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witaj Loluś ;) Coś dawno Cię nie widziałam...... Quote
Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś ...nad czym się zastanawiasz :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Loluś..................................................................... Nad czym Ty dumasz, kochana?:loveu: Quote
Ela i Luna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witam! Lolka - gdzie jesteś? Chwila zastanowienia to dobra rzecz, ale my tu czekamy... Quote
Cordia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej no <co za egoista> Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Tęsknię za moją drugą ulubioną parą Samków.... Quote
Ela i Luna Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Lolka jest bardzo tajemnicza... nie chce nam powiedziec co się dzieje... pozostaje czekanie... Quote
agbar Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Karolina ja cos czuje ze ty znowu mega dola zlapalas:mad: Wracaj tu natentychmiast ...przestan sie zastanawiac bo ci sie zmarchy porobia:diabloti: Quote
Recommended Posts