jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Normalnie Fialusia też olewa zabawki, ale wczoraj na spacerze amok ją ogarnął :) Witam Karolcia w poniedziałek :)) Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Normalnie Fialusia też olewa zabawki, ale wczoraj na spacerze amok ją ogarnął :) Witam Karolcia w poniedziałek :))[/quote] Maxina tez tak czasm ma ze jej sie przypominaja szczeniece miesiace (bo nie mozna powiedziec "lata";)) [quote name='Selket']Cześć Lolusia:loveu:[/quote] [quote name='jbk']Cześć Karolcia :)[/quote] [quote name='Maks i Spark']i my się witamy :D m.[/quote] witajcie dziewczynki:loveu::multi::loveu: I wybaczcie mi nieobecnosc ale odliczam dni do pierwszego lansu:cool1:. Ogarnal mnie szal zakupow: a to ciuszki nowki na szola, a to jeszcze miseczka, a to smakolyki, bo nie wiem co Boryniowi odbije i moze nie chciec sie na pileczke wystawiac, a to jeszcze jedna szczotka. Poza tym juz chyba z tysiac razy otwieralam strone naszego szola zeby wszystko doczytac:roll:, bo a nuz cos zapomne, bo trzeba sprawdzic gdzie mamy ring, ile jest dostepnych klatek i gdzie one sa, gdzie woda, bar, wyprowadzalnia psiakow. Wczoraj wykapalam Maxine, bo jedzie z nami i musi tez slicznie wygladac. I przy okazji przetestowalam szamponik All system do bialej siersciuchy i jest super:multi:, ale odzywka kijowa:roll:. Zle sie rozprowadza, mimo ze rozcienczona, nie pachnie ladnie, a wlasciwie to zapach zniknal calkiem:shake:. Wczesniej kapalam Boryska w szamponie dla szczeniorow All system ale pozniej uzylam odzywki Petsilk. Jak ona bosko pachnie:multi:, normalnie wtulalam sie w futro Boryla i wywachiwalam zapacha:loveu:. I juz wiem jaki zestaw teraz uzyc do kapieli Borysia przed wystawa:cool3:. I jeszcze wlasnie ostatnio doczytalam ze dobrze zeby zabrac ze soba skaldane krzeselka:-o. Nigdy bym o tym nie pomyslala. I dzisiaj biegalam po sklepach w poszukiwaniu krzeselek... Oczywiscie nie znalazlam zadnych bo sezon ogrodowy jeszcze sie dobrze nie zaczal. Pozycze od kolegi:roll:. Mowie Wam, to takie podniecajace ze zaczelam reagowac rozstrojem zoladka:roll:... Mam nadzieje ze mi przejdzie, inaczej bede szybciutko biegac po tym ringu:evil_lol:. Aaaaa...zapomnialam wspomniec o sedzinie, ktora bedzie nas oceniac:grab:.To jest bardzo szczupla pani, w sile wieku, zakochana w malamutach i sporcie zaprzegowym:mdleje:.... Cos czuje ze chyba nie powalczymy:evil_lol::evil_lol:. Ide porzucac grubasowi pileczke, moze schudnie do niedzieli:niewiem:. Tylko co zrobic ze mna zebym do niedzieli zrzucila 30 kg:roll: Quote
malawaszka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='lolka75'] Mowie Wam, to takie podniecajace ze zaczelam reagowac rozstrojem zoladka:roll:... Mam nadzieje ze mi przejdzie, inaczej bede szybciutko biegac po tym ringu:evil_lol:.[/quote] :roflt: hahaha padłam :evil_lol: dacie radę :kciuki: Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='malawaszka']:roflt: hahaha padłam :evil_lol: dacie radę :kciuki:[/quote] jakos damy:roll:.... o wlasnie Wasia:diabloti:.... bo jak juz bede po to bede szalala po ringach probujac robic foteczki. I tu sie zaczynaja schody, bo wystawa na hali, oswietlenie do rowa i zakaz uzywania lamp blyskowych:placz:... Jak robic fotki? Wasia poradz:modla: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='lolka75']jakos damy:roll:.... o wlasnie Wasia:diabloti:.... bo jak juz bede po to bede szalala po ringach probujac robic foteczki. I tu sie zaczynaja schody, bo wystawa na hali, oswietlenie do rowa i zakaz uzywania lamp blyskowych:placz:... Jak robic fotki? Wasia poradz:modla:[/quote] Zwiększ ISO przede wszystkim. Jak masz możliwość korekty ekspozycji, to też możesz spróbować. Trzymam kciuki Loluś :)) A! Też używamy szamponu All systems i kurde zapach mnie denerwuje, fuj. Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Zwiększ ISO przede wszystkim. Jak masz możliwość korekty ekspozycji, to też możesz spróbować. Trzymam kciuki Loluś :)) A! Też używamy szamponu All systems i kurde zapach mnie denerwuje, fuj.[/quote] ja kupilam jakas nowa odzywke all systemu sie nazywa platinum czy cos, do bialej siersciuchy i myslalam ze bedzie fajna a jest przecietna. Naprawde odzywka petsilku dla bialej siersci jest duzo lepsza... i ten zapach:loveu: co do fotek, to bede probowac, ale najgorsze ze swiatlo slabe i jeszcze psiaki w ruchu najczesciej:shake:.... chyba bedzie wielkie gawno a nie fotki. Na szczescie biore tez kamere i jakby co to beda filmiki:evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='lolka75']ja kupilam jakas nowa odzywke all systemu sie nazywa platinum czy cos, do bialej siersciuchy i myslalam ze bedzie fajna a jest przecietna. Naprawde odzywka petsilku dla bialej siersci jest duzo lepsza... i ten zapach:loveu: co do fotek, to bede probowac, ale najgorsze ze swiatlo slabe i jeszcze psiaki w ruchu najczesciej:shake:.... chyba bedzie wielkie gawno a nie fotki. Na szczescie biore tez kamere i jakby co to beda filmiki:evil_lol::evil_lol:[/quote] Filmiki też chętnie zobaczymy, a co :) Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam .... :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Loluś trzymamy wielkie kciuki!!! (Ty za nas też, bo i my się prezentowac będziemy ;)) musisz koniecznie wstawić fotki jakie by nie były... aaa i pamiętaj o najwazniejszym NIE denerwuj się...wiem łatwo mi mówic :razz: ale jakby co to żuj gumę to pomaga..i Borysek na drugim końcu smyczy mniej Twojego stresu będzie czuł...bedzie dobrze! m. Quote
Unbelievable Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A ja, trzymając za was kciuki proszę o zdjęcia diabełków, bo jak już tak będziesz szaleć tak z tym aparatem to przy okazji może spotkasz... :siara: oczywiście o Russelle mi chodzi ;) bardzo jestem ciekawa jak one u was wyglądają Quote
lolka75 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Filmiki też chętnie zobaczymy, a co :)[/quote] no to pofilmuje:cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]zaciskam .... :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dziekuje Alu:calus: [quote name='Maks i Spark']Loluś trzymamy wielkie kciuki!!! (Ty za nas też, bo i my się prezentowac będziemy ;)) musisz koniecznie wstawić fotki jakie by nie były... aaa i pamiętaj o najwazniejszym NIE denerwuj się...wiem łatwo mi mówic :razz: ale jakby co to żuj gumę to pomaga..i Borysek na drugim końcu smyczy mniej Twojego stresu będzie czuł...bedzie dobrze! m.[/quote] no wlasnie ja jestem panikara a Borys wrazliwiec na moje nastroje... musze sie wziac w garsc:roll: i ja bedze szczymac kciuki za Was...powodzenia kudlaczki:loveu: [quote name='Tinka:)']A ja, trzymając za was kciuki proszę o zdjęcia diabełków, bo jak już tak będziesz szaleć tak z tym aparatem to przy okazji może spotkasz... :siara: oczywiście o Russelle mi chodzi ;) bardzo jestem ciekawa jak one u was wyglądają[/quote] powiem szczerze ze nawet spawdzilam i Rusellki sa w ten sam dzien. Moze mi sie uda, zeby tylko sie pozniej ocenialy;) a teraz chcialam Wam pokazac moja lady w kapieli. Zdjecia totalnie skopane bo byla wielka obraza, panika i histeria. Ciezko bylo focic. lady protestujaca i zalaca sie Boryskowi:evil_lol: [URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=km005976x6521.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9220/km005976x6521.jpg[/IMG][/URL] lady zrezygnowana i obrazona po suszeniu:evil_lol: [URL=http://img504.imageshack.us/my.php?image=km006976x6522.jpg][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1397/km006976x6522.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaciaaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kciuki już zaciskam :kciuki: [url]http://img16.imageshack.us/img16/9220/km005976x6521.jpg[/url] ale mokry szczurek :evil_lol: :loveu: Quote
Cordia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ależ skad ja to znam, moja wystawa za 2 tyg. bedzie mnie sedziowac polska sedzina :) konkurentka z wystawy poprzedniej :)). jestem na totalnym loozie :D moze ta starosc tak na mnie dziala :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 hej Lolcia :p Dawno mnie tu nie bylo:oops: Nie moge doczytac gdzie jedziesz na wystawe?????? moze goscinnie sie przejade jak nie za daleko:cool3: Quote
jbk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 O, to już jutro wielki dzień?? Trzymam kciuki, aż mi zbielały ;) Quote
lolka75 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='agaciaaa']Kciuki już zaciskam :kciuki: [URL]http://img16.imageshack.us/img16/9220/km005976x6521.jpg[/URL] ale mokry szczurek :evil_lol: :loveu:[/quote] a jak smiesznie Borys dzisiaj wygladal:evil_lol:...ale aparat juz spakowalam:shake: dzieki za kciuki:calus: [quote name='Cordia']ależ skad ja to znam, moja wystawa za 2 tyg. bedzie mnie sedziowac polska sedzina :) konkurentka z wystawy poprzedniej :)). jestem na totalnym loozie :D moze ta starosc tak na mnie dziala :evil_lol:[/quote] no wlasnie, na starosc duzo sie zmienia:evil_lol: bedzie dobrze na Waszej wystawce, a Wy macie juz przeciez doswiadczenie:cool3::loveu: [quote name='Bullila.nl']hej Lolcia :p Dawno mnie tu nie bylo:oops: Nie moge doczytac gdzie jedziesz na wystawe?????? moze goscinnie sie przejade jak nie za daleko:cool3:[/quote] czesc Lila:loveu::multi: jedziemy do Groningen, Martinidogshow:roll: [quote name='Maks i Spark']my też trzymamy mooocno!!!! m.[/quote] dziekuje:loveu: i ja za Was tez troszke potrzymam:cool3: [quote name='Alicja'];)..........:kciuki:[/quote] Alutku:calus: a to przyslal mi kumpel:evil_lol: [url=http://www.youtube.com/watch?v=NE7FoBCGAp4]YouTube - Pies - lunatyk[/url] Quote
Cordia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: usmialam sie do rozpuku z tym psem tylko mi go szkoda jak wskoczyl na ta sciane :oops: doswiadczenie :evil_lol: lubie Twoje zarty :) biore metalowa 91x..... hodowcy maja taka i byla idealna kiedys widzialam ja na wlasne oczy :cool3: dzis zamawiam ciesze sie jak male dziecko Quote
Bullila.nl Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Trzmam kciuki....duze szow...:cool3:..mialam zaproszenie przyslane dla Bullitka i nie moglam sie zmobilizowac:razz: Quote
Recommended Posts