Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']nie smiej sie Alicjo:eviltong::evil_lol:
naprawde sie meczylam:roll:...bo to co wstawilas to zniknelo:roll:..jakos:roll:... i dopiero znalazlam Twoje stare instrukcje wstawiania i jakos poszlo:roll::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:lol:pewnie zamiast kopiuj zrobiłaś wytnij ;)[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:lol:pewnie zamiast kopiuj zrobiłaś wytnij ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie...najpierw usunelam zedycji podpisu caly obrazek:roll::evil_lol: to i zniknal ten co podlinkowalas:evil_lol:.... ja nie umiem latwo...musze sobie zycie utrudniac:cool3:

Posted

[quote name='lolka75']nie...najpierw usunelam zedycji podpisu caly obrazek:roll::evil_lol: to i zniknal ten co podlinkowalas:evil_lol:.... ja nie umiem latwo...musze sobie zycie utrudniac:cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]człowiek się uczy całe życie ;).... [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj Maxina, grzeczna bądź :mad:

Loluś jak Twój kręgosłup? :razz:[/quote]
o kregoslupie zapomnialam przy przygodach jakie teraz mam:evil_lol::evil_lol:
Co prawda wysmarowalam tubke masci przeciwbolowej i nazarlam sie tabsow....ale juz teraz nie boli:multi:;)

Posted

[quote name='lolka75']o kregoslupie zapomnialam przy przygodach jakie teraz mam:evil_lol::evil_lol:
Co prawda wysmarowalam tubke masci przeciwbolowej i nazarlam sie tabsow....ale juz teraz nie boli:multi:;)[/quote]

Może to dobrze że masz te przygody :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Może to dobrze że masz te przygody :evil_lol: ;)[/quote]
moze i dobrze:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Loluś gdzie straciłas obrazek ....znów go ni ma :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
juz zmienilam i chyba go widac:roll:...ja widze:p

[quote name='Maks i Spark']...jakie pięęękne białasy:loveu::loveu::loveu:, a i fajerwerki też niczego sobie :eviltong:[/quote]
no..bialasy:roll:....ja nawet mowie ze waciaki:roll:;):evil_lol:
a o fajerwerkach to nic nie mow:eviltong:
witajcie u nas!!!!:loveu::multi:

Posted

a ja teraz widze śliczny banerek...ale bywają takie chwile, że nie ma go i wtedy to jakoś się niekomfortowo czuję :bigcry: :nerwy: :look3:

Posted

kochane dziewuszki:loveu:
dziekuje ze co jakis czas zagladniecie i skrobniecie slowko
jak wiecie jestem niestabilna i wlasnie mam slabsze dni:roll:. Wybaczcie nieobecnosc, a wlasciwie obecnosc ale cicha.
Czemu zycie jest takie trudne..... albo czemu ja sobie nie umiem z nim poradzic?
Ale zostalam ostrzezona.... snily mi sie ogromne zmije.... nie na darmo:-(

Dziekuje ze jestescie, bo dzieki Wam wiem ze czasem wychodzi slonko:calus:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przepraszam ze znow mi odbija..... nie zawsze to moja wina:oops::-([/COLOR][/SIZE]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znów jestem a ty znów masz doła.... przysięgam że kiedyś Cie wypcham!!!! :loveu::loveu:

Lolka, życie to nie je bajka.... musimy nauczyć się z tym żyć.... pomyśl o czymś przyjemnym i zakop dołek.... i to już!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']kochane dziewuszki:loveu:
dziekuje ze co jakis czas zagladniecie i skrobniecie slowko
jak wiecie jestem niestabilna i wlasnie mam slabsze dni:roll:. Wybaczcie nieobecnosc, a wlasciwie obecnosc ale cicha.
Czemu zycie jest takie trudne..... albo czemu ja sobie nie umiem z nim poradzic?
Ale zostalam ostrzezona.... snily mi sie ogromne zmije.... nie na darmo:-(

Dziekuje ze jestescie, bo dzieki Wam wiem ze czasem wychodzi slonko:calus:

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przepraszam ze znow mi odbija..... nie zawsze to moja wina:oops::-([/COLOR][/SIZE][/quote]

Lolka, wyluzuj:lol:, nie znam takiej osoby, która zawsze jest "stabilana", ja też czasem mam dość wszystkiego i mam "doła"...to mija na szczęście;)..uszy do góry :lol::lol::lol:

Ania