Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='lolka75']nie smiej sie Alicjo:eviltong::evil_lol: naprawde sie meczylam:roll:...bo to co wstawilas to zniknelo:roll:..jakos:roll:... i dopiero znalazlam Twoje stare instrukcje wstawiania i jakos poszlo:roll::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:lol:pewnie zamiast kopiuj zrobiłaś wytnij ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:lol:pewnie zamiast kopiuj zrobiłaś wytnij ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie...najpierw usunelam zedycji podpisu caly obrazek:roll::evil_lol: to i zniknal ten co podlinkowalas:evil_lol:.... ja nie umiem latwo...musze sobie zycie utrudniac:cool3: Quote
Alicja Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='lolka75']nie...najpierw usunelam zedycji podpisu caly obrazek:roll::evil_lol: to i zniknal ten co podlinkowalas:evil_lol:.... ja nie umiem latwo...musze sobie zycie utrudniac:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]człowiek się uczy całe życie ;).... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Oj Maxina, grzeczna bądź :mad: Loluś jak Twój kręgosłup? :razz: Quote
lolka75 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='agaciaaa']Oj Maxina, grzeczna bądź :mad: Loluś jak Twój kręgosłup? :razz:[/quote] o kregoslupie zapomnialam przy przygodach jakie teraz mam:evil_lol::evil_lol: Co prawda wysmarowalam tubke masci przeciwbolowej i nazarlam sie tabsow....ale juz teraz nie boli:multi:;) Quote
agaciaaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='lolka75']o kregoslupie zapomnialam przy przygodach jakie teraz mam:evil_lol::evil_lol: Co prawda wysmarowalam tubke masci przeciwbolowej i nazarlam sie tabsow....ale juz teraz nie boli:multi:;)[/quote] Może to dobrze że masz te przygody :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loluś gdzie straciłas obrazek ....znów go ni ma :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ...jakie pięęękne białasy:loveu::loveu::loveu:, a i fajerwerki też niczego sobie :eviltong: Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='agaciaaa']Może to dobrze że masz te przygody :evil_lol: ;)[/quote] moze i dobrze:evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Loluś gdzie straciłas obrazek ....znów go ni ma :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] juz zmienilam i chyba go widac:roll:...ja widze:p [quote name='Maks i Spark']...jakie pięęękne białasy:loveu::loveu::loveu:, a i fajerwerki też niczego sobie :eviltong:[/quote] no..bialasy:roll:....ja nawet mowie ze waciaki:roll:;):evil_lol: a o fajerwerkach to nic nie mow:eviltong: witajcie u nas!!!!:loveu::multi: Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 [quote name='anitaaa i bartis'][I][B]Witanko :loveu:[/B][/I][/quote] czesc:loveu::multi: Quote
Alicja Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jest banerek ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ja caly czas widze nasz banerek:roll:.... co robie nie tak ze znika bydle?:shake:...znow cos namotalam:grab:? Quote
Unbelievable Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='lolka75']ja caly czas widze nasz banerek:roll:.... co robie nie tak ze znika bydle?:shake:...znow cos namotalam:grab:?[/QUOTE] ja widzę ;) śliczny masz ten banner! Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a ja nie widze banerka i ciebie Lolus tez cos nie...gdzie sie zapodzialas? Quote
Bullila.nl Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 hej Lole[zka:loveu: melduje ze nie widze Tego bannerka:diabloti: Quote
M&S Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a ja teraz widze śliczny banerek...ale bywają takie chwile, że nie ma go i wtedy to jakoś się niekomfortowo czuję :bigcry: :nerwy: :look3: Quote
Ela i Luna Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Ja też nie widzę ani avatarka ani banerka :-( Może to kwestia jakiegoś programu w którym został utworzony, lub rozszerzenia... niestety dokładnie się na tym nie znam. Quote
lolka75 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 kochane dziewuszki:loveu: dziekuje ze co jakis czas zagladniecie i skrobniecie slowko jak wiecie jestem niestabilna i wlasnie mam slabsze dni:roll:. Wybaczcie nieobecnosc, a wlasciwie obecnosc ale cicha. Czemu zycie jest takie trudne..... albo czemu ja sobie nie umiem z nim poradzic? Ale zostalam ostrzezona.... snily mi sie ogromne zmije.... nie na darmo:-( Dziekuje ze jestescie, bo dzieki Wam wiem ze czasem wychodzi slonko:calus: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przepraszam ze znow mi odbija..... nie zawsze to moja wina:oops::-([/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: Loluś pogoń te ''żmije'' ..... i wracaj [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]znów jestem a ty znów masz doła.... przysięgam że kiedyś Cie wypcham!!!! :loveu::loveu: Lolka, życie to nie je bajka.... musimy nauczyć się z tym żyć.... pomyśl o czymś przyjemnym i zakop dołek.... i to już!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
M&S Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='lolka75']kochane dziewuszki:loveu: dziekuje ze co jakis czas zagladniecie i skrobniecie slowko jak wiecie jestem niestabilna i wlasnie mam slabsze dni:roll:. Wybaczcie nieobecnosc, a wlasciwie obecnosc ale cicha. Czemu zycie jest takie trudne..... albo czemu ja sobie nie umiem z nim poradzic? Ale zostalam ostrzezona.... snily mi sie ogromne zmije.... nie na darmo:-( Dziekuje ze jestescie, bo dzieki Wam wiem ze czasem wychodzi slonko:calus: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]przepraszam ze znow mi odbija..... nie zawsze to moja wina:oops::-([/COLOR][/SIZE][/quote] Lolka, wyluzuj:lol:, nie znam takiej osoby, która zawsze jest "stabilana", ja też czasem mam dość wszystkiego i mam "doła"...to mija na szczęście;)..uszy do góry :lol::lol::lol: Ania Quote
Recommended Posts