mycha101 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Tylu jest wielbicieli terierków na dogo, a tu ich tak mało:shake: Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Spike taki jesteś piękny..pokaż się imię jak mój terrierkowy przyjaciel.. gdzie ten kochający nowy właściciel.. Quote
mycha101 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Taki śliczny, a takie małe zainteresowanie:shake: Quote
rita60 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kolorowy krolewicz czeka na kochajacy domek....... Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 piękny psiak w typie terrierka a gdzie ten kochający pan tudzież pani? która miskę ciepłego posiłku poda? kochany na górę Quote
plamka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 spiky na górę - psiaki z pawłowa pokazują się na dogo Quote
enia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A z allegro też nikt nie pyta???? niech go ktoś weźmie......... Quote
mycha101 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 biedna plamka pojechała na urlop i ma taką podłą pogodę. nie wszyscy taką mają, w Ciechanowie świeci słońce:eviltong:. plamka wracaj:diabloti: Quote
rita60 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Pokochaj terierowate,kolorowe szczescie........ Quote
rita60 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Co tu tak cicho:roll:do gory psiaczku......... Quote
rita60 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cioteczki gdzie jestescie:roll:on nadal czeka............. Quote
rita60 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Spiky nie trac nadziei i biegnij co sił w łapkach na gore......... Quote
mycha101 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Spiky już pojechał do nowego domku. Jak tak to była cisza, a dziś odebrałam dwa telefony z pytaniami o psinkę, w tym jeden bardzo poważny i nawet pan chciał po chłopaka pojechać. Niestety nie wiem gdzie zamieszkał Spiky, być może się dowiem, i wtedy sprawdzę czy u niego wszystko jest ja należy. Dziękuję, że dzielnie podnosiliście wątek Spikiego:loveu: Trzymajmy kciuki za tego pięknego królewicza. Quote
ewelinka_m Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 mycha101 napisał(a):Spiky już pojechał do nowego domku. Jak tak to była cisza, a dziś odebrałam dwa telefony z pytaniami o psinkę, w tym jeden bardzo poważny i nawet pan chciał po chłopaka pojechać. Niestety nie wiem gdzie zamieszkał Spiky, być może się dowiem, i wtedy sprawdzę czy u niego wszystko jest ja należy. Dziękuję, że dzielnie podnosiliście wątek Spikiego:loveu: Trzymajmy kciuki za tego pięknego królewicza. :multi::multi:wspaniałe wieści, wszystkiego co najlepsze w nowym domku i czekamy na dalsze wiadomośći :loveu: Quote
rita60 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 mycha101 napisał(a):Spiky już pojechał do nowego domku. Jak tak to była cisza, a dziś odebrałam dwa telefony z pytaniami o psinkę, w tym jeden bardzo poważny i nawet pan chciał po chłopaka pojechać. Niestety nie wiem gdzie zamieszkał Spiky, być może się dowiem, i wtedy sprawdzę czy u niego wszystko jest ja należy. Dziękuję, że dzielnie podnosiliście wątek Spikiego:loveu: Trzymajmy kciuki za tego pięknego królewicza. :multi::multi::multi:badz szczesliwy trojkolorowy przystojniaczku.........duzo miłosci ci zycze,wy wszystkie na to zasługujecie....... Quote
enia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Oby był szczęśliwy i kochany w nowym domu. Quote
Recommended Posts