żywa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Reno2001 napisał(a):Wystawiłam boksia na allegro. na cegiełki czy na poszukiwanie nowego właściciela? wrzuć link :lol: Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dane przedmiotu zostały zmienione.Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=230836279 Cegiełek to ja nie wystawiam ;) . Quote
Ulka18 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Kurcze, rzeczywiscie z tymi kastracjami/sterylkami nieciekawie :shake: ja bym tego boksia z zyciu bez kastracji nei wydala :mad: jest tak piekny, ze na pewno skkusilby psedo jakis tam hodoffcow :angryy: Beciu, czy ten boksio ma szczepienia ? Tzn. czy ten lysol, co go oddal, zostawil jakas ksiazeczke czy chociaz zaswiadczenie ? watpie w to, jesli pies nie mial nawet obrozy, ale zapytam na wszelki w. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ulka18 napisał(a):Kurcze, rzeczywiscie z tymi kastracjami/sterylkami nieciekawie :shake: ja bym tego boksia z zyciu bez kastracji nei wydala :mad: jest tak piekny, ze na pewno skkusilby psedo jakis tam hodoffcow :angryy: Dokładnie. Dlatego jak cos dokładam się do zabiegu. Tylko plisssss, spróbujcie cos wykombinować. Quote
żywa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 napisane W sprawie adopcji suni[SIZE=2] nie chcę, żeby wyszło, ze sie czepiam, ale chyba ten pies nie jest pod Twoja bezpośrednia opieką.... czy będziesz miała wpływ na to komu schronisko go wyda? [SIZE=2] Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ta sunię to zaraz zmienię :evil_lol: . A kontak przeciez nie jest do mnie tylko do wolontariuszki z tamtego schronu. Żywa, sprecyzuj o co ci chodzi??? Quote
żywa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 precyzuję, jeśli wolontariuszka ma wpływ na to komu wydadzą boksia to super :) bałabym się, że rozkręcisz akcję, a pies pójdzie do byle kogo, ale przepraszam, widzę, że wiesz co robisz, moje obiekcje są nieaktualne Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 żywa napisał(a):precyzuję, jeśli wolontariuszka ma wpływ na to komu wydadzą boksia to super :) bałabym się, że rozkręcisz akcję, a pies pójdzie do byle kogo, ale przepraszam, widzę, że wiesz co robisz, moje obiekcje są nieaktualne Nawet jeśli akcja sie rozkręci a boksio jakiś cudem pójdzie do domuX :angryy: , to i tak w kolejce po dom stoi zawsze cała masa innych psów (czyt. bokserów), które można podesłać w zamian ;) . A nuż, któryś wpadnie w oko... Quote
żywa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 cytat: "A nuż, któryś wpadnie w oko..." to stanowczo za mało.... dom musi byc sprawdzony i odpowiedzialny Quote
Becia66 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tak , potwierdzam że mamy wpływ na to , do jakiego domu pójdzie boksio. Pomożecie wybrać ten najlepszy...:razz: Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='żywa']cytat: "A nuż, któryś wpadnie w oko..." to stanowczo za mało.... dom musi byc sprawdzony i odpowiedzialny Ale ja wcale nie stwierdziłam, że każdy kto sie zgłosi adoptuje psa :roll: . BŁĄD. Tylko w schroniskach można wejść, pokazać dowód osobisty i wyjść z psem. Adopcje przez dogo są kontrolowane. A domy zawsze sprawdzane. A to czy dom będzie odpowiedzialny...cóż, żadna z nas wróżką nie jest. Samo sprawdzenie domu przed i często również po adpcji nie zagwarantuje, że po pół roku pies nie wróci do schronu. Życie :shake: ... Quote
albiemu Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mamy już dwa boksie na koncie w nowych domach i wszystko jest Ok, prosiłam specjalnie o pomoc Atik, która zna się na tym najlepiej i ostatnio bardzo nam pomogła więc żywa możesz być spokojna. O tym gdzie pójdzie zadecyduje kilka osób bardzo przytomnych i odpowiedzialnych, ale tak jak napisałaReno wróżki na etacie nie mamy ... Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 albiemu napisał(a):mamy już dwa boksie na koncie w nowych domach i wszystko jest Ok, prosiłam specjalnie o pomoc Atik, która zna się na tym najlepiej i ostatnio bardzo nam pomogła więc żywa możesz być spokojna. O tym gdzie pójdzie zadecyduje kilka osób bardzo przytomnych i odpowiedzialnych, ale tak jak napisałaReno wróżki na etacie nie mamy ...;)i tak trzymać ....a tymczasem na 1..... Quote
żywa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 albiemu napisał(a):mamy już dwa boksie na koncie w nowych domach i wszystko jest Ok, prosiłam specjalnie o pomoc Atik, która zna się na tym najlepiej i ostatnio bardzo nam pomogła więc żywa możesz być spokojna. O tym gdzie pójdzie zadecyduje kilka osób bardzo przytomnych i odpowiedzialnych, ale tak jak napisałaReno wróżki na etacie nie mamy ... super :lol: a swoja droga wiecie bardzo by sie taka wróżka przydała, albo wykrywacz kłamstw, może ktoś załatwić? :evil_lol: Quote
Dharma Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 albiemu napisał(a):boskio jest od 22 sierpnia w schronie więc możemy go zabrac w środę 4 września czy w przypadku gdy przyprowadzil go wlasciciel, tez konieczna jest kwarantanna? Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dharma napisał(a):czy w przypadku gdy przyprowadzil go wlasciciel, tez konieczna jest kwarantanna? Now łaśnie tak się zastanawiałam, bo u nas w Łodzi tak jest. Zrzeknięcie się praw do psa = pies bez kwarantanny na boksy ogólne. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Boksio ma dużą ogladalność na allegro... Oby coś to znaczyło. Quote
Dharma Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 mamy miejsce w sggw dla niego. transport tylko potrzebny. Quote
Reno2001 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dharma napisał(a):mamy miejsce w sggw dla niego. transport tylko potrzebny. W celu kastracji??? Quote
Donvitow Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Cześć. Uciekłem od boksi bo mam schronisko na głowie z ONkami.Przejmujemy cały schron na własniość:evil_lol: Ale jak transport to choć finansowo wesprę. Quote
Dharma Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :loveu: tylko kobitki, dadza znac jak z ta kwarantanna i mozemy dzialac. Quote
Recommended Posts