Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oto [SIZE=4] MURKA mała sunia, podrzucona do schroniska w Ostródzie, niedawno musiała urodzić szczeniaki, zrobiła to co miała zrobić więc pozbyli jej się:-( ot taka historia małej, kochającej ludzi MURKI Murka ma około 2-3 lat, wiec jest młoda sunią... kontakt: [email protected] lub PW Quote
pajunia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jaka z niej Murka, to sliczna, prawdziwa Sniezynka, jak z bajki. Szybciutko do domku, takiego wspanialego domku. Quote
Aga_Mazury Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 pajunia napisał(a):Jaka z niej Murka, to sliczna, prawdziwa Sniezynka, jak z bajki. Szybciutko do domku, takiego wspanialego domku. TAK, TAK...tym bardziej, że ona z tego co wiem to właśnie pojechała do Ciebie :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Aga_Mazury']TAK, TAK...tym bardziej, że ona z tego co wiem to właśnie pojechała do Ciebie :evil_lol: o to suuper !! :multi: dziękujemy pajuniu :) Quote
pajunia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):TAK, TAK...tym bardziej, że ona z tego co wiem to właśnie pojechała do Ciebie :evil_lol: To jest ta , niemozliwe, mi mowiono, ze rudaska i taka czarnula przyjechaly. Cos podobnego, jaki wstyd. :oops: :oops: :oops: Ale ja jeszcze tam internetu nie mam i dlatego nie mozna mi w tej chwili zdjec wysylac. Sebastian oczywiscie zlikwidowal polaczenie, gdy wyjezdzal , a Corinna jeszcze nie bardzo wie, gdzie zameldowac. Obiecuje, ze sie poprawie:lol: Quote
malagos Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jest jakas rasa, do której Murka jest niezwykle podobna...Tylko za chiny nie pamiętam, jaka...coś z terierem i do tego piaskowym :oops: Quote
Matusz Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='malagos']Jest jakas rasa, do której Murka jest niezwykle podobna...Tylko za chiny nie pamiętam, jaka...coś z terierem i do tego piaskowym :oops: Malagos pewnie masz na myśli cairn terrier Quote
pajunia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 never, jest, jest u mnie, tylko kolory sie nam troche pochrzanily. Corinna myslala o piaskowym, a ja zrozumialam, ze rudaska przyjechala. Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pajunia pisałą,że jest u niej jeszcze w DT, więc spokojnie, Jak coś będzie wiedziała, to na pewno napisze.:) Quote
Matusz Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Murka ma nowy dom w Heddesheim :multi::multi::multi: Quote
neverend Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Matusz']Murka ma nowy dom w Heddesheim :multi::multi::multi: no to pięknie! Quote
Recommended Posts