akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Szukamy miłośników kudłatych psów!!! Łysolek czeka! Quote
brazowa1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 wydawaloby sie,ze od razu dom znajdzie :( Quote
brazowa1 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 a on w schronisku :( ładny,miły,czego mu wiecej trzeba? Quote
Kasia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jego aukcja na allegro skończyła sie. Wystawić Go ponownie? Quote
brazowa1 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Dzis prezentowalam go pani z 10letnim chłopcem,maja jeszcze przyjsc odwiedzic schronisko z glowa rodziny.Moze cos wyniknie z tego,dla Szarkiego? oby :) Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jeszcze sie namyslaja.Natomiast ,ja tak bardzo sie nie martwie o PONa,bo jednak wiadomo...on znajdzie dom. Quote
olenka_f Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wiecie ale że w takiej ślicznej psince jeszcze sie nikt nie zakochał to ja już nie wiem :shake: Quote
olenka_f Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 czy on nadal taki wyskubany jest? bieeeeeeeeeeeeddddaaaaaaaaaaaaaccccccccccttttttttttwwwwwwwwwo!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 ale taki wyskubany tez sie podobał :) Rodzina,mila,szukala pieska nieduzego,do 5ciu lat,okazało sie,ze 6ciolatek tez moze byc ;) Podejrzewam,ze Szarky szybko ich zauroczy.No i nie marznie w doopke. Juz dzisiejsza noc spedza w domu. Akuszko,dziekuje za trojmiejskie.:loveu: a mnie zastanawia jedno-gdy byl kupa dredow,byl spokojny,stonowany,nie wiercił sie.Wraz z obcieciem stal sie swoim przeciwienstwem.No,ale taki właśnie im sie spodobał.Powodzenia PONku. Quote
akucha Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :multi::multi::multi:Noooo, nareszcie!!!!!!!! Kamień z serca... A na dogo ludzi zaprosiłaś? Hihihihi.... Wiolu, Pynia też po ścięciu żywczyk się zrobiła, a Ty pałką machasz... Quote
Recommended Posts