Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy Zbynio juz został zabrany czy jeszcze będzie jakiś czas w schronisku. Na wszelki wypadek jeszcze raz podaję nr mojego telefonu : 0-791 24 10 38 albo 0-502 181 681. Gdybym nie odbierała to proszę o smsa. Mogę miec zajęcia i wtedy o gadaniu ani mowy. Mam wolny cały czwartek.

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciachniemy ,tylko trzeba znaleźć kogoś kto się nim zajmie po ciachnięciu przez jakieś 2-3 dni (u mnie kwarantanna więc odpadam)
[COLOR=red][B]czy są chętni ?[/B][/COLOR]

Posted

Widzisz piesku? Nie ma tak lekko- trzeba robić ciach!!!!!
Tak to kochany jest zadawać sie z babami.

Najważniejsze, że będziesz wreszcie na swoim kochany
Czarodziejko, odwaliłaś kawał dobrej roboty.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Moje drogie, tu na prowincji lepiej klejnotów nie nosić przy sobie.
Najważniejsze, że Zbyś opuści schronisko.[/quote]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z Ciapuś...
Zbyś nie pojedzie do nowego domku.
Okazało się, że jest dużo starszy niż w papierach i w dodatku ma dysplazję łapy, co wymaga niestety leczenia i opieki od zaraz. Nie chcąc narażać na rozczarowanie nowych właścicieli, którzy chcieli psa młodego i w miarę zdrowego Ciapuś wyszukała inną psinę, też dużą, łagodną i bardzo pragnącą do domu. Psina jest w schronie od niedawna i jest młoda i chyba raczej zdrowa.
Zbyś nadal pozostaje w schronie...
Tak mi przykro, ale wiem, że tu na leczenie i intensywną opiekę nie miałby co liczyć.
Fotki pieska będą potem.

Posted

Dziewczyny bazowały na kartach schroniskowych, a tam różne cuda są zapisane. Zbyś maiał mieć lat 6-7, ale jest dużo starszy. Stan uzębienia o tym świadzcy. Dziś był u weterynarzy i tam wykluczono jego młody wiek i zawuważono dysplazję...Biedaczek musi znaleźć dom u ludzi opiekuńczych i odpowiedzialnych...