BeataSabra Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Tweety napisał(a):i co z Pchełeńką? Z Pchełeńka wszystko dobrze biega skacze nawet wlazła na parapet. Apetyt ma kupki i siusiu w normie. Głosik bardzo donośny. Teraz dokazuje z Tequilą. Jutro o 18 mamy wizytę i jak dobrze pójdzie to niunia po szczepieniu się przeprowadzi...... Kciuki potrzebne Quote
Tweety Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 znaczy TZ został poddany praniu mózgu?:evil_lol: Quote
BeataSabra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Za parę godzin idziemy... Oby to był ten dom oby się udało. Kciuki potrzebne. Quote
diana79 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 trzymamy, trzymamy cały czas :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
BeataSabra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Za chwile idziemy Kciuki bardzo potrzebne..... Quote
baffi2 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='BeataSabra']Za chwile idziemy Kciuki bardzo potrzebne..... trzymam kciuki, trzymam:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
BeataSabra Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 baffi2 napisał(a):trzymam kciuki, trzymam:thumbs::thumbs::thumbs: Chyba nici z tego TŻ jest na nie. Jak do tygodnie nie zmięknie to szukamy dalej........ buuuuuuuuuuuuu Quote
diana79 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 szkoda :-( co za uparciuch z niego :mad: Quote
BeataSabra Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 U mnie szpital wszystkie 3 koty kichają. Tequila i Mała mają brać 3 x dziennie Esberitox N a Pchełka dodatkowo dostała Oridermyl bo jej znowu uszka się paprają oraz antybiotyk w zastrzyku i tabletki do domu będzie je brać 2 x dziennie. No i szczepienia w piątek nie będzie..... Mała oprócz tego od tygodnia dostaje Sulfacetamid do oczu bo ma zapalenie spojówek. Wet mówił że jakiś wirus grasuje..... Quote
BeataSabra Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Pchełka z utęsknieniem wypatruje nowego domu. Niunia czuje się lepiej apetyt dopisuje. Quote
BeataSabra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pchełka miała dzisiaj przegląd u weta. Jest dobrze uszka praktycznie w porządku. Jeszcze jutro ma dostać dwie tabletki i leczenie zakończone. Wkurza się bo jej nie pozwalam latać po całym mieszkaniu ze względu na tymczasowicza z KK. Wskazane jest aby trafiła do kogoś do DT lub DS. Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Myślę o niej Beatko cały czas, pytam i kombinuję. Quote
BeataSabra Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 noemik napisał(a):Myślę o niej Beatko cały czas, pytam i kombinuję. Dziękuje. Najgorzej jest w nocy bo jak jedno miauczy to drugie odpowiada.... Sąsiadka straszy mnie policją.... Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Beatko, nie uwierzysz, mam dla Pchełki domek na zawsze!!! ale widzę, że Cię nie ma... może do Ciebie zadzwonię...hmmm Beatko, odezwij się do mnie, dobrze? dzwoniłam, ale chyba nie mogłaś odebrać. A Tobie Pchełko niech się pzyśni ten nowy kochający domek, który się już Ciebie doczekać nie może. :D A ja idę z Elikiem na spacer. Quote
BeataSabra Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 noemik napisał(a):Beatko, nie uwierzysz, mam dla Pchełki domek na zawsze!!! ale widzę, że Cię nie ma... może do Ciebie zadzwonię...hmmm Beatko, odezwij się do mnie, dobrze? dzwoniłam, ale chyba nie mogłaś odebrać. A Tobie Pchełko niech się pzyśni ten nowy kochający domek, który się już Ciebie doczekać nie może. :D A ja idę z Elikiem na spacer. NAPRAWDE???????????????? Bardzo bym chciała żeby się udało. Czy domek zgadza się na warunki które były wstecz wymienione?? przede wszystkim sterylizacja Pchełki ?? Byłam u siostry na 30 urodzinach nie mogłam odebrać tel..... moja siostra lada dzień będzie rodzić..... Quote
noemik Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Już wróciłam (ktoś się petardami, więc mój pies skrócił spacer do minimum). Domek jest najprawdziwszy. I zgadza się na wszystkie warunki: na umowę adopcyjną, sterylizację Pchełki, zabezpieczenie mieszkania itp. Ten domek to moja koleżanka z pracy i jej mąż - dobre serducha mają i już. :) Jak dobrze, że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że wreszcie się wyśpię... :) Quote
BeataSabra Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 noemik napisał(a):Już wróciłam (ktoś się petardami, więc mój pies skrócił spacer do minimum). Domek jest najprawdziwszy. I zgadza się na wszystkie warunki: na umowę adopcyjną, sterylizację Pchełki, zabezpieczenie mieszkania itp. Ten domek to moja koleżanka z pracy i jej mąż - dobre serducha mają i już. :) Jak dobrze, że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że wreszcie się wyśpię... :) :thumbs::popcorn: Quote
diana79 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale super, że Pchełka będzie miała wkońcu swój domek :multi: Quote
BeataSabra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 diana79 napisał(a):ale super, że Pchełka będzie miała wkońcu swój domek :multi: Prosimy o kciuki.... uwierzę jak pojedzie.... Już dwa razy się zawiodłam Ale mam przeczucie że to jest ten dom..... Więc kciuki trzymamy :happy1::happy1::thumbs::thumbs: Quote
noemik Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Beatko, o której będziesz dziś wieczorem? tak bliżej 9tej czy 10tej? :) Quote
BeataSabra Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 noemik napisał(a):Beatko, o której będziesz dziś wieczorem? tak bliżej 9tej czy 10tej? :) Postaram się być przed 21. Najpóźniej o 21 będę. Quote
noemik Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Beatko, napiszesz mi na pm (żeby nie zaśmiecać wątku), jak do CIebie dojechać z placu centralnego. albo dojść..:D Quote
Romi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 o jak fajnie. Oferuję transport dla Noemika... Quote
Recommended Posts