grazyna9915 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 erka niestety nie mam dobrych wiadomości. 8 listopada KLAPS miał śmiertelny atak padaczki. Odszedł na stałe. Przepraszam, że dopiero teraz o tym informuję, ale nie wiedziałam wcześniej. W boksie w którym mieszkał KLAPS pojawiła się inna bieda i chcą pomóc nieszczęśliwemu liskowi dowiedziałam się o śmierci KLAPSA. KLAPSIKOWI już nie pomogę, ale proszę was pomóżcie LISKOWIE: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101072 /"] Quote
Arlene Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To jakaś okropna passa... Klapsik już nie doczeka się wymarzonej miłości... Quote
grazyna9915 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Niestety Klapsik się nie doczekał. Mam nadzieję, że LISEK przynajmnie się doczeka. Quote
Mada:) Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Klapsik już nie cierpi! Nie miał łatwego życia, a wszystko za sprawą ludzi. Miejmy nadzieję, że kiedyś poniosą za to karę. Żegnaj Klapsiku... :-( Lisku, Ty musisz wytrwać! Lisek jeszcze dziś jedzie do wspaniałego, krakowskiego domu tymczasowego :multi:! Musimy mu prędko znaleźć dom docelowy! Quote
grazyna9915 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Lisek musi żyć, szkoda tylko, że nie zdąrzyliśmy pomóc KLAPSIKOWI! Quote
Recommended Posts