Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']
Ciotka Jayo, Zuzia zawieziona na DT.[/quote]

Ciotka Ania - dziekujemy, klocki sprawdzilas od razu :-)
Prawda, ze malutka slodka jest?

A tak po prawdzie, to jakbysmy mieli wiekszy dom i wiecej pieniedzy na zewnetrzne sprzataczki, ktorych aktualnie nie mamy zadnych na stanie :-) - bez zastanowienia zostawilabym Henie, ktora jest przeslodka i wyrosnie z niej cudna duza suka. Mamy jakas chetna Pania z Gliwic, ale wolalabym ozdrowienca zostawic w wawie..
A i (Re)Beka cos powarkuje na mala ostatnio, rozbestwila sie wredota..

Posted

[quote name='jayo']Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol:[/quote]
A poziomce co domek proponowała
Hienryka się nie spodobała?:crazyeye::placz:
powiedzieliście że Hienia ssak nienażarty:diabloti:
i poziomka wystraszyła się nie na żarty:shake:

Posted

Jayo,
zanim moje auto zjechało z podnośnika, to mąż pani Beaty się zaoferował. Pojechali razem w końcu. Odrobaczyli też Zuzalka.

Klocki sprawdziłam za to wieczorem. Ślad do obejrzenia na Grójeckiej. Pozdrawiam kierowcę srebrnego Passata próbującego zrobić mi przodu garaż.

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']A poziomce co domek proponowała
Hienryka się nie spodobała?:crazyeye::placz:
powiedzieliście że Hienia ssak nienażarty:diabloti:
i poziomka wystraszyła się nie na żarty:shake:[/quote]

No właśnie czyżby Poziomka nie chciała już Rumbuli?:-(

Posted

[quote name='Figielek']No właśnie czyżby Poziomka nie chciała już Rumbuli?:-([/quote]
Bez paniki prosze, Poziomka napisale wczoraj ze sie dzisiaj odezwie,
dopiero co po ósmej jest , to jeszcze prawie noc :)

Posted

[quote name='jayo']Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol:[/quote]

Ciotka, no co Ty - przecież gadając podbijamy - sprytnie łączymy przyjemne z pożytecznym :evil_lol:

A Bilobilu nie potrzebuję :mad: po jednym mnemotechnicznym wytłumaczeniu zapamiętałam :multi:

Posted

W porządku. Nazywa się Henia ale na imię ma Rumba więc w sumie niech będzie Rumba Heniowska!

Posted

[quote name='Puchatek']W porządku. Nazywa się Henia ale na imię ma Rumba więc w sumie niech będzie Rumba Heniowska![/quote]

Rumba Heniowska/ Henia Rumba przydomek "Szukająca Domu" :diabloti:

Posted

No na taki argument to rzeczywiście domek musi się znaleźć ;-)

Słuchajcie, zerknijcie może na wątek Poziomki z mojego podpisu. Dziewczyny uratowały sunię ale mają poważne problemy finansowe bo wymaga poważnego leczenia.

Posted

[quote name='Figielek']A gdzie adres tej strony?[/quote]

Tutaj link do wątku Poziomki

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85671[/url]

Posted

Trzymajcie kciuki, zeby domek co sie zglosil po sunie, byl w porzadku....

Niestety, domek nie chcial dwoch psiakow, bo dopiero na wiosne sie przeprowadza z mieszkania na polhektarowa dzialke..

Sunka jakby co - zamieszka w Otwocku..