Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja Wam zdradzę, że Ona Hienka, bo te co na R się zaczynają, to doopkę u Jayów grzeją na stałe... Czy ja tego nie pisałam już 82935696 razy? Ciotka Jayo, Zuzia zawieziona na DT. Quote
jayo Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='Wilejkaros'] Ciotka Jayo, Zuzia zawieziona na DT.[/quote] Ciotka Ania - dziekujemy, klocki sprawdzilas od razu :-) Prawda, ze malutka slodka jest? A tak po prawdzie, to jakbysmy mieli wiekszy dom i wiecej pieniedzy na zewnetrzne sprzataczki, ktorych aktualnie nie mamy zadnych na stanie :-) - bez zastanowienia zostawilabym Henie, ktora jest przeslodka i wyrosnie z niej cudna duza suka. Mamy jakas chetna Pania z Gliwic, ale wolalabym ozdrowienca zostawic w wawie.. A i (Re)Beka cos powarkuje na mala ostatnio, rozbestwila sie wredota.. Quote
Figa Bez Maku Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='jayo']Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol:[/quote] A poziomce co domek proponowała Hienryka się nie spodobała?:crazyeye::placz: powiedzieliście że Hienia ssak nienażarty:diabloti: i poziomka wystraszyła się nie na żarty:shake: Quote
Wilejkaros Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jayo, zanim moje auto zjechało z podnośnika, to mąż pani Beaty się zaoferował. Pojechali razem w końcu. Odrobaczyli też Zuzalka. Klocki sprawdziłam za to wieczorem. Ślad do obejrzenia na Grójeckiej. Pozdrawiam kierowcę srebrnego Passata próbującego zrobić mi przodu garaż. Quote
Figielek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']A poziomce co domek proponowała Hienryka się nie spodobała?:crazyeye::placz: powiedzieliście że Hienia ssak nienażarty:diabloti: i poziomka wystraszyła się nie na żarty:shake:[/quote] No właśnie czyżby Poziomka nie chciała już Rumbuli?:-( Quote
gemsi Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Figielek']No właśnie czyżby Poziomka nie chciała już Rumbuli?:-([/quote] Bez paniki prosze, Poziomka napisale wczoraj ze sie dzisiaj odezwie, dopiero co po ósmej jest , to jeszcze prawie noc :) Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='jayo']Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol:[/quote] Ciotka, no co Ty - przecież gadając podbijamy - sprytnie łączymy przyjemne z pożytecznym :evil_lol: A Bilobilu nie potrzebuję :mad: po jednym mnemotechnicznym wytłumaczeniu zapamiętałam :multi: Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='jayo']Ciotki i Wujkowie, Wy tu gadu gadu, a Rumba nazywa sie Henia, wiec domu szuka i to juz !!! :evil_lol:[/quote] W porządku. Nazywa się Henia ale na imię ma Rumba więc w sumie niech będzie Rumba Heniowska! Quote
beam6 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Puchatek']W porządku. Nazywa się Henia ale na imię ma Rumba więc w sumie niech będzie Rumba Heniowska![/quote] Rumba Heniowska/ Henia Rumba przydomek "Szukająca Domu" :diabloti: Quote
Figielek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Rumba Heniowska:p[SIZE=4] musi [SIZE=2]znaleźć[/SIZE] [SIZE=2]domek,bo się rozbeczę[/SIZE].:placz:[/SIZE] Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No na taki argument to rzeczywiście domek musi się znaleźć ;-) Słuchajcie, zerknijcie może na wątek Poziomki z mojego podpisu. Dziewczyny uratowały sunię ale mają poważne problemy finansowe bo wymaga poważnego leczenia. Quote
Ziutka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Figielek']A gdzie adres tej strony?[/quote] Tutaj link do wątku Poziomki [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85671[/url] Quote
Puchatek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Figielek']A gdzie adres tej strony?[/quote] Trzeba kliknąć na banerek Poziomki w moim podpisie Quote
jayo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Trzymajcie kciuki, zeby domek co sie zglosil po sunie, byl w porzadku.... Niestety, domek nie chcial dwoch psiakow, bo dopiero na wiosne sie przeprowadza z mieszkania na polhektarowa dzialke.. Sunka jakby co - zamieszka w Otwocku.. Quote
luka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Powodzenia psinko:kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::kciuki::kciuki: Quote
Figielek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Rumba trzymaj się!:happy1:Życzę ci byś szybko znalazła domek:wink: Quote
Figa Bez Maku Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Otwock z mikroklimatem dobrym miejscem jest ..zatem:cool1: życzymy Hieni żeby za dni parę gospodarowała na swoich hektarach:eviltong::cool3: Quote
Figielek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Rumba..........................Zasługujesz na domek................:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts