lothia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 na alegratce są gryfoniki za 290zł,abstrachując od ich wygladu jest fotka dorosłego rudego-nie wiem czy to jako rodzic czy przykladowa jak taki gryfonik będzie wygladał jak dorośnie ale fota ewidentnie wycieta,więc nie wiem czy nie jest wykorzystane cudze zdjęcie Quote
piotrek_b Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wszystkich ludzików "dobrej woli" zapraszam na tutejszy wątek forum robi się nudne jak flaki z olejem - ... odnoszę wrażenie że tak ma być :flop: brakuje mi tutaj kreatywnych i barwnych postaci [B]halo!!! moderatorzy[/B] jak tak dalej pójdzie może będzie trzeba sięgnąć po tych, których zbanowano, Quote
McDzik Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zawsze ja zostaję :P lothia, podrzuc link do tego ogloszenia..... Quote
misiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='piotrek_b']wszystkich ludzików "dobrej woli" zapraszam na tutejszy wątek forum robi się nudne jak flaki z olejem - ... odnoszę wrażenie że tak ma być :flop: brakuje mi tutaj kreatywnych i barwnych postaci [B]halo!!! moderatorzy[/B] jak tak dalej pójdzie może będzie trzeba sięgnąć po tych, których zbanowano,[/quote] Piotrek,forum Wy tworzycie nie moderatorzy [SIZE=1](my tu tylko przecie banujemy :eviltong:)[/SIZE].Więc do roboty.Rozkręć towarzystwo ;).ATy marudzisz na swoim blożku,ze czasu nie masz. [quote name='McDzik']Zawsze ja zostaję :P lothia, podrzuc link do tego ogloszenia.....[/quote] Chyba,ze na priv.Bo inaczej-patrz j.w. co robią modzi ;) :evil_lol:. Quote
piotrek_b Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no widzisz Misiaczku, nie mam czasu a jednak jestem, :evil_lol: a co by było gdybym miał czas? - pewnie siedziałbym tu jak rzep na psim ogonie :evil_lol: :diabloti: tak 3maj Magda, Vice Miss no wątku to - hoho :eviltong: Quote
misiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='piotrek_b'] a co by było gdybym miał czas? - [B]pewnie siedziałbym tu jak rzep na psim ogonie :evil_lol: :diabloti:[/B] [/quote] I gadał sam ze sobą :-D Quote
McDzik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='piotrek_b'] tak 3maj Magda, Vice Miss no wątku to - hoho :eviltong:[/quote] Hahaah jako ViceMiss Dogo zrobię kampanię propagującą pokój i miłość na świecie oraz na tym forum i będę apelować o przywrócenie dusz błądzących=zbanowanych, by dać im drugą szanse :grin: Quote
piotrek_b Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 "pokój i miłość na świecie" hihihi :evil_lol: ... i wszyscy będziemy śpiewać pieśni na cześć miłującego pokój wielkiego wodza Kim Ir McDzik ...i pamiętaj że sama kampania nie wystarczy - trzeba również zawodzić, i odprawiać modły :evil_lol: :scared: Quote
McDzik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='piotrek_b'] pieśni Kim Ir McDzik [/quote] HAhahhaha dobre :grin: Taaak, Wy tu śpiewajcie i ołtarzyk mi najlepiej wyprawcie, a ja przez ten czas przeprowadzę małe ... reformy po mcdzikowemu :2gunfire: Quote
piotrek_b Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='McDzik']HAhahhaha dobre :grin: Taaak, Wy tu śpiewajcie i ołtarzyk mi najlepiej wyprawcie, a ja przez ten czas przeprowadzę małe ... reformy po mcdzikowemu :2gunfire:[/quote] eee tam "małe reformy" :eviltong: celuj Magda w rewolucje. (w końcu mniej więcej co sto lat mamy jakąś rewolucje a to burżuazyjną we Francji a to wielką październikową, teraz czas na kolejną :evil_lol:) Działaj, działaj - a my będziemy Cię wspierać - razem stępimy zęby imperializmu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cunao: Quote
bargest Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Popatrzcie na tego psiaczka czyz nie jest slodki:lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images46.fotosik.pl/20/b7dc172ddf4dbf28.jpg[/IMG][/URL] moze ktos mi powie co to za piesek:cool3: Quote
McDzik Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Maskotka :evil_lol: ... znajomy kiedyś opowiadał, jak ustawił tego typu maskotkę zakupioną podczas wystawy w Ponznaniu, połozył na ziemii obok swojego leżącego psa (potężnego samca molosa!) i przechodnie zdjęcia robili, mówiąc - Patrz, patrz! Ten duzy urodził tego małego :lol: ! - i tak oto jego pies został mamą :lol: Quote
piotrek_b Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 oj właśnie się na moment przebudziłem ze snu zimowego, ale widzę że nic nie straciłem bo wątek też zasnął niedźwiedzim snem. :eviltong: Quote
piotrek_b Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ^^^^^^^^^^^^ [IMG]http://images27.fotosik.pl/306/6898f52b5dd3fdc3med.jpg[/IMG] Quote
bargest Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [B]Nowy rok juz sie rozpoczal.:BIG:Mamy 2009,:laola: zycze wszystkim duuzo zdrowia,wielu sukcesow w zyciu osobistym i zawodowym oraz wielu zwyciestw na wystawach.[/B] [B] Lidka i gromadka z Bargest[/B] Quote
Milky Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :multi: no na reszcie nowy roczek i nowy sezon :) zycze wszystkim by ten 2009 byl pelen sukcesow hodowlanych i bysmy nie raz mogli sie spotkac w pelnej obsadzie. Do zobaczenia do siego roku :diabloti: Quote
piotrek_b Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Milky']:multi: no na reszcie nowy roczek i nowy sezon :) zycze wszystkim by ten 2009 byl pelen sukcesow hodowlanych i bysmy nie raz mogli sie spotkac w pelnej obsadzie. Do zobaczenia do siego roku :diabloti:[/quote] i ja się przyłączam do życzeń ale w jakiej obsadzie??? ( Ty, Ja, Browar i św. Gral ) miłośnicy gryfoników rzadko tu zaglądają, chyba zauroczenie rasą minęło ??? :siara: Quote
_Liliana Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 NIe mineło, nie, nie, wręcz przeciwnie:painting: Quote
Jakaranda Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ja mam od trzech tygodni gryfonika. Nazywa się Maruszka od Wilmy. Zdjęcia można zobaczyć tutaj [URL]http://s283.photobucket.com/albums/kk294/Jakaranda_01/MARUSZKA/[/URL] Na razie lepszych nie będzie, bo pogoda nie sprzyja spacerom ze szczeniakiem Quote
bargest Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Jakaranda']A ja mam od trzech tygodni gryfonika. Nazywa się Maruszka od Wilmy. Zdjęcia można zobaczyć tutaj [URL]http://s283.photobucket.com/albums/kk294/Jakaranda_01/MARUSZKA/[/URL] Na razie lepszych nie będzie, bo pogoda nie sprzyja spacerom ze szczeniakiem[/QUOTE] Gratuluje super psinka. Nalezaloby ja juz troche podskubac. Quote
Jakaranda Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='bargest']Gratuluje super psinka. Nalezaloby ja juz troche podskubac.[/QUOTE] Chyba za wcześnie, bo jeszcze włos się mocno trzyma.Sznaucerkę skubałam jak włos dał się łatwo wyciągnąć. Czy z gryfonikami jest inaczej? Jeszcze nie mam żadnego doświadczenia. Quote
bargest Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tak z gryfonikami jest tak samo jak ze sznaucerami, ale ja pierwsze podskubywanie robie juz u 8 tygodniowych maluchow, potem u 3 miesiecznych i tak dalej.Czym wczesniej zaczniesz to piesek latwiej sie do tego przyzwyczaja, a i wlos rosnie twardszy. Quote
Jakaranda Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dziękuję, spróbuję. Wiem, że włos jest twardszy jak wcześniej skubany ale boję się trochę robić coś na siłę, żeby nie nabrała trwałego urazu. No, zobaczę jak to się uda Quote
norbiwa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Daaawno nie zaglądałam; gratuluję nowego domownika! Fajna kuleczka! Spróbuj może podskubywać w miejscach, w których łatwiej wychodzi (grzbiet np), po troszku a dalsze partie stopniowo potem. Quote
Recommended Posts