Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na alegratce są gryfoniki za 290zł,abstrachując od ich wygladu jest fotka dorosłego rudego-nie wiem czy to jako rodzic czy przykladowa jak taki gryfonik będzie wygladał jak dorośnie ale fota ewidentnie wycieta,więc nie wiem czy nie jest wykorzystane cudze zdjęcie

• 3 weeks later...
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkich ludzików "dobrej woli" zapraszam na tutejszy wątek
forum robi się nudne jak flaki z olejem - ... odnoszę wrażenie że tak ma być

:flop:

brakuje mi tutaj kreatywnych i barwnych postaci

[B]halo!!! moderatorzy[/B] jak tak dalej pójdzie może będzie trzeba sięgnąć po tych, których zbanowano,

Posted

[quote name='piotrek_b']wszystkich ludzików "dobrej woli" zapraszam na tutejszy wątek
forum robi się nudne jak flaki z olejem - ... odnoszę wrażenie że tak ma być

:flop:

brakuje mi tutaj kreatywnych i barwnych postaci

[B]halo!!! moderatorzy[/B] jak tak dalej pójdzie może będzie trzeba sięgnąć po tych, których zbanowano,[/quote]
Piotrek,forum Wy tworzycie nie moderatorzy [SIZE=1](my tu tylko przecie banujemy :eviltong:)[/SIZE].Więc do roboty.Rozkręć towarzystwo ;).ATy marudzisz na swoim blożku,ze czasu nie masz.

[quote name='McDzik']Zawsze ja zostaję :P

lothia, podrzuc link do tego ogloszenia.....[/quote]
Chyba,ze na priv.Bo inaczej-patrz j.w. co robią modzi ;) :evil_lol:.

Posted

no widzisz Misiaczku, nie mam czasu a jednak jestem, :evil_lol:
a co by było gdybym miał czas? - pewnie siedziałbym tu jak rzep na psim ogonie :evil_lol: :diabloti:

tak 3maj Magda, Vice Miss no wątku to - hoho :eviltong:

Posted

[quote name='piotrek_b']

tak 3maj Magda, Vice Miss no wątku to - hoho :eviltong:[/quote]

Hahaah jako ViceMiss Dogo zrobię kampanię propagującą pokój i miłość na świecie oraz na tym forum i będę apelować o przywrócenie dusz błądzących=zbanowanych, by dać im drugą szanse :grin:

Posted

"pokój i miłość na świecie" hihihi :evil_lol:

... i wszyscy będziemy śpiewać pieśni na cześć miłującego pokój
wielkiego wodza Kim Ir McDzik

...i pamiętaj że sama kampania nie wystarczy - trzeba również zawodzić, i odprawiać modły :evil_lol:

:scared:

Posted

[quote name='piotrek_b'] pieśni Kim Ir McDzik

[/quote]

HAhahhaha dobre :grin:

Taaak, Wy tu śpiewajcie i ołtarzyk mi najlepiej wyprawcie, a ja przez ten czas przeprowadzę małe ... reformy po mcdzikowemu :2gunfire:

Posted

[quote name='McDzik']HAhahhaha dobre :grin:

Taaak, Wy tu śpiewajcie i ołtarzyk mi najlepiej wyprawcie, a ja przez ten czas przeprowadzę małe ... reformy po mcdzikowemu :2gunfire:[/quote]

eee tam "małe reformy" :eviltong: celuj Magda w rewolucje.
(w końcu mniej więcej co sto lat mamy jakąś rewolucje a to burżuazyjną we Francji a to wielką październikową, teraz czas na kolejną :evil_lol:)

Działaj, działaj - a my będziemy Cię wspierać - razem stępimy zęby imperializmu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:cunao:

• 4 weeks later...
Posted

Popatrzcie na tego psiaczka czyz nie jest slodki:lol:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images46.fotosik.pl/20/b7dc172ddf4dbf28.jpg[/IMG][/URL]
moze ktos mi powie co to za piesek:cool3:

Posted

Maskotka :evil_lol: ... znajomy kiedyś opowiadał, jak ustawił tego typu maskotkę zakupioną podczas wystawy w Ponznaniu, połozył na ziemii obok swojego leżącego psa (potężnego samca molosa!) i przechodnie zdjęcia robili, mówiąc - Patrz, patrz! Ten duzy urodził tego małego :lol: ! - i tak oto jego pies został mamą :lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[B]Nowy rok juz sie rozpoczal.:BIG:Mamy 2009,:laola: zycze wszystkim duuzo zdrowia,wielu sukcesow w zyciu osobistym i zawodowym oraz wielu zwyciestw na wystawach.[/B]
[B] Lidka i gromadka z Bargest[/B]

Posted

:multi: no na reszcie nowy roczek i nowy sezon :) zycze wszystkim by ten 2009 byl pelen sukcesow hodowlanych i bysmy nie raz mogli sie spotkac w pelnej obsadzie. Do zobaczenia do siego roku :diabloti:

Posted

[quote name='Milky']:multi: no na reszcie nowy roczek i nowy sezon :) zycze wszystkim by ten 2009 byl pelen sukcesow hodowlanych i bysmy nie raz mogli sie spotkac w pelnej obsadzie. Do zobaczenia do siego roku :diabloti:[/quote]
i ja się przyłączam do życzeń

ale w jakiej obsadzie??? ( Ty, Ja, Browar i św. Gral )
miłośnicy gryfoników rzadko tu zaglądają,
chyba zauroczenie rasą minęło ???
:siara:

• 9 months later...
  • 1 month later...
Posted

A ja mam od trzech tygodni gryfonika. Nazywa się Maruszka od Wilmy. Zdjęcia można zobaczyć tutaj [URL]http://s283.photobucket.com/albums/kk294/Jakaranda_01/MARUSZKA/[/URL]
Na razie lepszych nie będzie, bo pogoda nie sprzyja spacerom ze szczeniakiem

Posted

[quote name='Jakaranda']A ja mam od trzech tygodni gryfonika. Nazywa się Maruszka od Wilmy. Zdjęcia można zobaczyć tutaj [URL]http://s283.photobucket.com/albums/kk294/Jakaranda_01/MARUSZKA/[/URL]
Na razie lepszych nie będzie, bo pogoda nie sprzyja spacerom ze szczeniakiem[/QUOTE]

Gratuluje super psinka.
Nalezaloby ja juz troche podskubac.

Posted

[quote name='bargest']Gratuluje super psinka.
Nalezaloby ja juz troche podskubac.[/QUOTE]
Chyba za wcześnie, bo jeszcze włos się mocno trzyma.Sznaucerkę skubałam jak włos dał się łatwo wyciągnąć. Czy z gryfonikami jest inaczej? Jeszcze nie mam żadnego doświadczenia.

Posted

Tak z gryfonikami jest tak samo jak ze sznaucerami, ale ja pierwsze podskubywanie robie juz u 8 tygodniowych maluchow, potem u 3 miesiecznych i tak dalej.Czym wczesniej zaczniesz to piesek latwiej sie do tego przyzwyczaja, a i wlos rosnie twardszy.

Posted

Dziękuję, spróbuję. Wiem, że włos jest twardszy jak wcześniej skubany ale boję się trochę robić coś na siłę, żeby nie nabrała trwałego urazu. No, zobaczę jak to się uda

• 1 month later...
Posted

Daaawno nie zaglądałam; gratuluję nowego domownika! Fajna kuleczka!
Spróbuj może podskubywać w miejscach, w których łatwiej wychodzi (grzbiet np), po troszku a dalsze partie stopniowo potem.