t_kasiek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Czemu kolejny Benio jest w schronie....i to taka młodziutka !!!!!!!!! gdybym mogła zabraąłbym je wszystkie ;( Quote
wtatara Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dziewczyny może plakat i szukamy domu Quote
Becia66 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Super wiadomośc z przed godziny !!! Benia - Beza już w nowym domu !!!:multi: . Cudowni ludzie z córką, dom z dużym ogrodem i dużżżo miłości. Dziewczynka wtuliła się w Bezę w schronisku i nie chciała innych psów oglądać. Beza to wyczuła i nieodstąpiła małej już na krok. Z radością wyszła z boksu, prowadzona przez swoich nowych właścicieli do nowego, lepszego życia...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Reno2001 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ale się cieszę... :Cool!:Jeszcze nie mogę uwierzyć... No, po prostu...Ale radość...:cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
troglodytes Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ALBIEMU i BECIA dopiero co wlazłem na wątek a tu już - szczęśliwa adopcja. Teraz to jestem pewien, że właściwie kierujecie psiaki w potrzebie do nowych domków. W imieniu wszystkich psich istot - serdeczne dzięki. :loveu: W miarę możliwości, będziemy Was wspierać :p p.s. SAMUNIA ma się wspaniale :diabloti: Quote
albiemu Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 upsss zmieniony :) Pyziu psyziasta miej sie dobrze w nowym domku :) Quote
Recommended Posts