Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bea_m napisał(a):
Ula który domek masz na myśli?

Ten, w którym zwolniło się miejsce po Mefim. O tym rozmawialiśmy, chyba że znów o czymś nie wiem.

Posted

Nasz maleńki szczeniaczek Morisek ze zdeformowaną łapką będzie miał prawdopodobnie DT w okolicach katowic...

może spróbujmy połączyć te transporty?

...może jak dwa psiaki będzie łatwiej kogoś znaleźć i zwrócić za paliwo....

oczywiście osobiście się dorzucam...

niestety jechac nie dam rady:shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Nasz maleńki szczeniaczek Morisek ze zdeformowaną łapką będzie miał prawdopodobnie DT w okolicach katowic...

może spróbujmy połączyć te transporty?

...może jak dwa psiaki będzie łatwiej kogoś znaleźć i zwrócić za paliwo....

oczywiście osobiście się dorzucam...

niestety jechac nie dam rady:shake:

Szkoda, że szybciej się nic nie wykluło, bo ja byłam ostatnio z psami w Dąbrowie Górniczej. Elbląg-Ostróda-Łódź-Elbląg, koszt: 320zł.
Jakby to kogoś interesowało, to my możemy psa zawieźć w czwartek, lub w następnym tygodniu.

Posted

Ula to najwyżej Cent pojedzie do Libąża.

Aga a można małego wraz z Centem w Łodzi na noc zostawić? Bardzo bym chciała żeby Centa Bunia obejrzała. A dwa psiaki to nie jeden. Zawsze to taniej :)

Posted

bea_m napisał(a):
Ula to najwyżej Cent pojedzie do Libąża.

Aga a można małego wraz z Centem w Łodzi na noc zostawić? Bardzo bym chciała żeby Centa Bunia obejrzała. A dwa psiaki to nie jeden. Zawsze to taniej :)

tzn?

bo nie wiem o co chodzi:oops:

czy moga razem przebywać z centem?

Posted

Plan jest taki żeby Centa najpierw do Łodzi zawieźć. A po kastarcji czyli na drugi dzień pod Katowice. No i pytanie. Czy Cent nie zje małego? I czy się nocleg da załatwić się w Łodzi dla nich. Z Łododzi do Katowic może Reno2000 zawiezie ale to musi być np sobota. Czyli jak co to transport z Ostródy w piątek trzeba łatwić.

Posted

DZiękujemy pani Dorocie za wpłatę na konto dla centa !!:loveu: DZIĘKUJEMY :)

p.s. Cent robi się coraz gorszy on już ostatnio prawie Mateusz by nie dziabnął ...:shake:

Posted

bea_m napisał(a):
Ja nie mówię o zostawieniu sam na sam. Po prostu trzeba je w transporcie odizolować. Combi byłoby najlepsze. A i na nocleg też.

My mamy Cobi i my możemy zawieźć psy, w piątek też- tylko jak najwcześniej- mój tato o 8 mógłby być już w Ostródzie, po psy.
Sobota odpada, bo jedziemy do Warszawy.

Posted

Ulka czego nie szukasz? Szukaj , szukaj .... Centa trzeba wyciągnąć....

A zresztą Ula najlepiej byłoby gdubyś Ty go wzięła na tymczas płatny. Nie wiem czy ktoś z małym doświadczeniem sobie z nim poradzi. Ty tak. Fredka w krótkim czasie wyprostowałas. I to nie jest tylko moje zdanie. Bardzo byś nam i Centowi pomogła. Prooooszę ;(.

Posted

Rybc!a napisał(a):
A ja czekam na odpowiedź, czy moja oferta transportu została przyjęta ?

Rybcia ja wiem że na Ciebie można liczyć ale ratowanie zaczynamy od drugiej strony. Najpierw trzeba znaleźć DT który wyprostuje centa. W innym razie nie ma co go wyciągać bo i tak trafi na łańcuch, do kojca .... albo bedzie sławny z powodu pogryzienia ludzia.

Ula w tobie nadzieja..... i tylko w tobie.Chociaz na 1 tydzień!

Posted

Ula możesz być ostatnią nadzieją dla tego psa, któż inny lepiej pokaże mu co robi źle, naprawi zaniedbania poprzedniego właściciela i to piętno jakie odcisnęło na nim schronisko? Trzeba kogoś z doświadczeniem by tego dokonać :(