tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='dbsst']boshe jaka slicznotka eh te bladyneczki a ja dzis bylam u rodzicieli i zapomnialam przyniesc foty z dziecinstwa :evilbat:[/quote] No jakto? :o :cry: pokazałabym męża, ale się wzbrania :) Wtedy miałabym może porządną ocenę, do kogo córa podobna ;) Quote
Patka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Noooo Tajdzi ale podobieństwo z latoroślą :D Śliczne z Was blondyneczki :D Quote
Dalma&Maja Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Wersja puzzle... :o :lol: Tajdzi, więcej foteczek :) A może jakieś wspólne z córą? :wink: Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 po kawaleczku a my bedziemy sobie zbierac i zapisywac na komputerku a potem sobie ulozymy w calosc ;) Quote
Basenji Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='dbsst']boshe jaka slicznotka eh te bladyneczki [size=1]a:[/size][/quote] Jasne, BLONDYNECZKI :evil: Zdrówko Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='dbsst']boshe jaka slicznotka eh te bladyneczki [size=1]a:[/size][/quote] Jasne, BLONDYNECZKI :evil: Zdrówko[/quote] hahaha poprawiam sie BL[color=red]ON[/color]DYNECZKI Quote
Basenji Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Basenji'][quote name='dbsst']boshe jaka slicznotka eh te [size=7][color=cyan]blady[/color][/size]neczki [size=1]a:[/size][/quote] Jasne, BLONDYNECZKI :evil: Zdrówko[/quote] hahaha poprawiam sie BL[color=red]ON[/color]DYNECZKI[/quote] Ja też. Zdrówko Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Mam nadzieje, że się poprawiacie :evil: Inaczej zdjeć wiecej NIE wstawię! Quote
dbsst Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='tajdzi']Mam nadzieje, że się poprawiacie :evil: Inaczej zdjeć wiecej NIE wstawię![/quote] ale tajdzi ja mam pozwolenie na papierku na robienie bykow [color=white][size=1](a raczej mnialam z matura wlacznie ;))[/size][/color] Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 A to ja z Sarcia [img]http://img161.exs.cx/img161/7544/mojezdjecia0554hs.jpg[/img] [img]http://img202.exs.cx/img202/9689/mojezdjecia0569sq.jpg[/img] Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='tajdzi']A dzieciątko????[/quote] jakie dzieciatko...? 8) Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Agga'][quote name='tajdzi']A dzieciątko????[/quote] jakie dzieciatko...? 8)[/quote] wrrrr no przecież nie moje ;) Quote
Patka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Dbsst ja tez mam papierek :beerchug: Agga ale masz maleństwo na kolankach :lol: Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Patka'] Agga ale masz maleństwo na kolankach :lol:[/quote] oj tak bokserek miniaturka... :lol: a dzieciatka nie ma 8) Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"Agga"'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto? Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"tajdzi"'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll: Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll:[/quote] To co mnie tu w blad wprowadza, co? :evilbat: Ja myślała, zw to BABCI AGGI!!! :evilbat: :evilbat: Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"tajdzi"'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll:[/quote] To co mnie tu w blad wprowadza, co? :evilbat: Ja myślała, zw to BABCI AGGI!!! :evilbat: :evilbat:[/quote] ale kto ci powiedział, ze to moja dzidzia :o :lol: Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll:[/quote] To co mnie tu w blad wprowadza, co? :evilbat: Ja myślała, zw to BABCI AGGI!!! :evilbat: :evilbat:[/quote] ale kto ci powiedział, ze to moja dzidzia :o :lol:[/quote] eeee Sama? tak se jakoś poukładałam :roll: Quote
Agga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"tajdzi"'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll:[/quote] To co mnie tu w blad wprowadza, co? :evilbat: Ja myślała, zw to BABCI AGGI!!! :evilbat: :evilbat:[/quote] ale kto ci powiedział, ze to moja dzidzia :o :lol:[/quote] eeee Sama? tak se jakoś poukładałam :roll:[/quote] ahhahah niezle nie ma jak se cos ubzdurac :lol: Quote
tajdzi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='"Agga"'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote name='tajdzi'][quote name='Agga'][quote] a dzieciatka nie ma 8)[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jakto?[/quote] no bo to dziecko co pozuje do zdjec z Sara to nie moje dziecko niestety :cry: Ja na swoje musze jeszcze poczekac... :cry: :roll:[/quote] To co mnie tu w blad wprowadza, co? :evilbat: Ja myślała, zw to BABCI AGGI!!! :evilbat: :evilbat:[/quote] ale kto ci powiedział, ze to moja dzidzia :o :lol:[/quote] eeee Sama? tak se jakoś poukładałam :roll:[/quote] ahhahah niezle nie ma jak se cos ubzdurac :lol:[/quote] Od razu ubzdurać :roll: Ty lepiej moja kchana Pra Pra Pra Babciu lepiej się postaraj ;) o takiego ślicznego maluszka ;) Quote
Recommended Posts