NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [QUOTE][I][B]ale pomalowana kobieta wygląda dużo bardziej atrakcyjnie :loveu:[/B][/I][/QUOTE] Exactly :cool3: Quote
Paulina87 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja na tym zdjęciu z kartki jestem blada i bez makijażu :cool3: Quote
Matusz Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Paulina87']Ja na tym zdjęciu z kartki jestem blada i bez makijażu :cool3:[/quote] i bardzo fajnie wyszło :) Naturalnie ;) Quote
olekg89 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Paulina ty masz urode elfa:loveu: więc ci to akurat pasuje:) Saint-koleś z pryszczatą mordą i w byle jakich ciuchach też jest męski?Ja wole jak koleś jest ładnie ubrany z opaloną mordą:loveu:Laski tak samo ,chociaż wole dziewczyny ubierające się na sportowo niż elegancko,ale to już kwestia gustu:cool3: Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 To już chyba rzecz gustu, aczkolwiek piękna kobieta to kobieta naturalna, z delikatnym (!) makijażem, który urodę podkreśla, a nie robi z jak to Olek napisał 'pryszczatej mordy' miss world.. I czy to się komuś spodoba, czy nie - nie każda kobieta jest piękna :p Więc nie ma co na siłę robić z siebie 'bóstwa' w chwili, gdy w efekcie robi z siebie clowna, klauna czy jak to napisać. Jak widzę kobietę, która ma na sobie tonę pudru, po 30 minutach na solarium to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Ale niestety - taka mentalność - wszędzie tylko blichtr, blichtr i jeszcze więcej blichtru. Niektórzy lubią kobiety z klasą, inni wymalowane nad wyraz lalki ;) A jeszcze inni facetów (coby się Olek nie poczuł zignorowany :eviltong:) ;) Quote
Unbelievable Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ale makijaż a zamaskowanie pryszczy, worów pod oczami i pociągnięcie oczu tuszem to co innego ;) wyglądam tak źle? bo ja nic więcej nie robię : P nie chodzę na solarium, nie maluje paznokci na kolorowo, nie mam tipsów:loveu: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [QUOTE]I czy to się komuś spodoba, czy nie - nie każda kobieta jest piękna :p Więc nie ma co na siłę robić z siebie 'bóstwa' w chwili, gdy w efekcie robi z siebie clowna, klauna czy jak to napisać.[/QUOTE] najważniejsze jest to żeby się podobać sobie, ja nie lubię i nie podoba mi się jak jestem nie pomalowana (zresztą w ogolę dla mnie całkiem nie pomalowana kobieta to porażka :diabloti:). Wolę wyglądać jak klaun niż jak wieśniara :eviltong: Po za tym ja nie wiem co faceci mają z tą naturalnością :roll: naturalne jest posiadanie włosów na nogach u kobiet itd. dla mnie to nie smaczne. Albo naturalne jest chodzenie bez podkładu, ale czy tak pięknie wygląda dziewczyna z trądzikiem na "wierzchu"? Makijaż musi być :diabloti: a facet solarka obowiązkowo :loveu: mi się się naturalni, zwykli faceci nie podobają, wole tych dopieszczonych :loveu: Po za tym większość facetów i tak wybiera te dziewczyny "zrobione", a nie te naturalne :eviltong: Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='smallpati'] Po za tym większość facetów i tak wybiera te dziewczyny "zrobione", a nie te naturalne :eviltong:[/quote] Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol: Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint']Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:[/quote] a Doda ma wysokie IQ, więc ja bym raczej tego nie uwzgledniała :diabloti: Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='smallpati']a Doda ma wysokie IQ, więc ja bym raczej tego nie uwzgledniała :diabloti:[/quote] Doda jest doskonałym przykładem na to, że nie myli się tylko ten, kto nic nie robi. Tym razem widać pomylił się system sprawdzający i analizujący wyniki testu IQ :lol: Ale może nie schodźmy do poziom Dody, bo to takie myślowe mniej niż zero, zresztą nie tylko myślowe - muzyczne również, więc proponuję nie włączać jej do dyskusji :eviltong: Quote
Matusz Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint']Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:[/quote] Amen.:razz: Quote
Rinuś Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint']Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:[/quote] [B][I]buhehehe :evil_lol: lubisz jak laska ma nieogolone nogi ? :cool3::cool3::cool3: przecież to takie naturalne :multi::multi:[/I][/B] [B][I]i zarośnięte brwi i wystające włosy z pod pach? :cool3::loveu::loveu:[/I][/B] [B][/B] [B][I]niestety ale paszczaki się łączą z paszczakami a piękności z pięknościami :evil_lol::eviltong:[/I][/B] Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Co do pierwszej części posta - zauważ, że jest granica między naturalnością, a totalnym bezguściem :p tym bardziej, że napisałem parę postów wcześniej, że nie mam nic przeciwko delikatnemu makijażowi - proszę, czytaj uważnie - oszczędzimy sobie wzajemnych nieporozumień i niedomówień :p no tak.. paszczaki łączą się z paszczakami - wymalowane lalunie po solarce z łysymi dresikami, albo metroseksualnymi chłopczykami w różowych polówkach :p poza tym.. kobieta, żeby była piękna, musi być inteligentna. mieć klasę.. wypowiadać się odpowiednio, zachowywać, orientować w kulturze.. a nie być przygłupią, wyfryzowaną landryną, która jedyne co potrafi dobrze robić w życiu to.. (i tu z racji, że moderatorowi może się to nie spodobać zdania nie dokończę, ale myślę, że rozumiesz co mam na myśli.) zobacz jak wyglądają kobiety biznesu. ot, taki prosty przykład. zero wulgarności w ubiorze, zero mocnego makijażu. to są kobiety z klasą, to są kobiety inteligentne. to są kobiety piękne. piękno kobiety nie polega tylko i wyłącznie na jej wyglądzie. to jej zachowanie, charakter itd. itd. niestety, niedorosłe dziewczynki z kilogramem pudru tudzież samoopalaczem na twarzy wiążą się z (jak to teraz się ładnie mówi) "techno-boy'ami" dla których jedyną wartością w życiu są nowe alu-felgi do bmw, które dostał w prezencie od taty. ;) Quote
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]buhehehe :evil_lol: lubisz jak laska ma nieogolone nogi ? :cool3::cool3::cool3: przecież to takie naturalne :multi::multi:[/I][/B] [B][I]i zarośnięte brwi i wystające włosy z pod pach? :cool3::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]niestety ale paszczaki się łączą z paszczakami a piękności z pięknościami :evil_lol::eviltong:[/I][/B][/quote] Nie róbcie z Pati z siebie idiotek i nie udawajcie, ze nie wiecie o Saint'owi chodzi.. Ja też czasem chodzę na solarium i prostuję włosy, maluję tylko oczy, ale za najpiękniejszą uważam kobietę naturalną, bez solarium, makijażu i taką która w każdym ubraniu wygląda dobrze. Można aż pozazdrościć dziewczynie która dostała dar od matki natury i nie musi nic w sobie zmieniać i sztucznie się upiększać ;) Quote
rose Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint'] zobacz jak wyglądają kobiety biznesu. ot, taki prosty przykład. zero wulgarności w ubiorze, zero mocnego makijażu. to są kobiety z klasą, to są kobiety inteligentne. to są kobiety piękne. piękno kobiety nie polega tylko i wyłącznie na jej wyglądzie. to jej zachowanie, charakter itd. itd.[/quote] święta racja;) [quote name='Saint'] niestety, niedorosłe dziewczynki z kilogramem pudru tudzież samoopalaczem na twarzy wiążą się z (jak to teraz się ładnie mówi) "techno-boy'ami" dla których jedyną wartością w życiu są nowe alu-felgi do bmw,[B] które dostał w prezencie od taty.[/B] ;)[/quote] skąd ja to znam..:roll: Quote
Rinuś Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint']Co do pierwszej części posta - zauważ, że jest granica między naturalnością, a totalnym bezguściem :p tym bardziej, że napisałem parę postów wcześniej, że nie mam nic przeciwko delikatnemu makijażowi - proszę, czytaj uważnie - oszczędzimy sobie wzajemnych nieporozumień i niedomówień :p no tak.. paszczaki łączą się z paszczakami - wymalowane lalunie po solarce z łysymi dresikami, albo metroseksualnymi chłopczykami w różowych polówkach :p poza tym.. kobieta, żeby była piękna, musi być inteligentna. mieć klasę.. wypowiadać się odpowiednio, zachowywać, orientować w kulturze.. a nie być przygłupią, wyfryzowaną landryną, która jedyne co potrafi dobrze robić w życiu to.. (i tu z racji, że moderatorowi może się to nie spodobać zdania nie dokończę, ale myślę, że rozumiesz co mam na myśli.) zobacz jak wyglądają kobiety biznesu. ot, taki prosty przykład. zero wulgarności w ubiorze, zero mocnego makijażu. to są kobiety z klasą, to są kobiety inteligentne. to są kobiety piękne. piękno kobiety nie polega tylko i wyłącznie na jej wyglądzie. to jej zachowanie, charakter itd. itd. niestety, niedorosłe dziewczynki z kilogramem pudru tudzież samoopalaczem na twarzy wiążą się z (jak to teraz się ładnie mówi) "techno-boy'ami" dla których jedyną wartością w życiu są nowe alu-felgi do bmw, które dostał w prezencie od taty. ;)[/quote] [I][B]Ja np lubię gdy facet dba o siebie...jest zawsze ogolony,ładnie pachnie,dobrze wygląda i nie chodzi w brudnych ubraniach :p każdy ma inny gust,a i różowe koszulki też mi się podobają,zakładają je faceci pewni siebie,a nie strachliwi , że zaraz ktoś ich wyzwie od pedałów... Kręcą mnie włosy postawione na żel,chodzę na solkę,maluję się ,a nie czuję się pustą lalą z solarium :roll: mam pracę w dobrze prosperującej firmie,mam faceta z którym jestem szczęśliwa i znajomi mnie szanują... Lubię zachowywać się jak krejzolka (nie mylić z idiotką) i się wygłupiać na swój sposób... Każda kobieta wygląda inaczej jak się pomaluje...ponieważ kręcą mnie też dziewczyny to mi np podobają się wymalowane laski, ale oczywiście bez przesady. Amen [/B][/I] Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja tam do Dodzi nic nie mam :evil_lol: [QUOTE]no tak.. paszczaki łączą się z paszczakami - wymalowane lalunie po solarce z łysymi dresikami, albo metroseksualnymi chłopczykami w różowych polówkach :p[/QUOTE] wymalowana jestem zawsze, po solarce przeważnie zawsze, blond na głowie często, moi TZeci w dresach nigdy, metro nigdy, różowy się zdarzało, bo prawdziwy mężczyzna nawet w różowym męsko wygląda i nie wstydzi się tego :diabloti: w jakiej grupie jestem zaliczana? paszczaków? :hmmmm: [QUOTE]poza tym.. kobieta, żeby była piękna, musi być inteligentna. mieć klasę.. wypowiadać się odpowiednio, zachowywać, orientować w kulturze.. a nie być przygłupią, wyfryzowaną landryną, która jedyne co potrafi dobrze robić w życiu to.. [/QUOTE] jak ty mi ostatnio podpadasz :mad: pisałam już że nie każda blond włosa, wymalowana, wyzywająco ubrana dziewczyna musi byc bez mózgowcem (może i ja jestem :evil_lol:) ale znam dużo taki osób, moja przyjaciółka łapiąca się u ciebie jako ta która dobrze robi.. skończyła studia, pracuje w banku i jest inteligentna. Kto jak kto ale ciebie bym nie posądziła o wkładanie ludzi do jednego worka ze względu na wygląd :roll: [QUOTE]zobacz jak wyglądają kobiety biznesu. ot, taki prosty przykład. zero wulgarności w ubiorze, zero mocnego makijażu. to są kobiety z klasą, to są kobiety inteligentne. to są kobiety piękne.[/QUOTE] kobiety biznesu? mówimy o Pl kobietach biznesu? to wybacz ale twój opis ich nie przedstawia. Z racji zawodu mojej mamy miałam okazję poznac parę "szefowych" banków, dla mnie bez gustowne wieśniary, dosłownie :razz: A panie z polityki? to też panie od biznesu w pewnym stopniu, ale wole się nie wypowiadac na ich temat. [QUOTE]niestety, niedorosłe dziewczynki z kilogramem pudru tudzież samoopalaczem na twarzy wiążą się z (jak to teraz się ładnie mówi) "techno-boy'ami" dla których jedyną wartością w życiu są nowe alu-felgi do bmw, które dostał w prezencie od taty.[/QUOTE] to mi się nie podoba, aczkolwiek (jako miłośniczka) samochodów nie miałabym nic przeciwko gdyby mój Tz miał bmw :evil_lol: [QUOTE]Nie róbcie z Pati z siebie idiotek i nie udawajcie, ze nie wiecie o Saint'owi chodzi.. [/QUOTE] a ty może się lepiej w ogóle nie wtrącaj do romowy :shake: jak masz takie coś pisac [QUOTE][I][B]jest zawsze ogolony[/B][/I][/QUOTE] lekki zarost też fajny :loveu: u takiego 30 latka mmmm :loveu::evil_lol: [QUOTE]i to nie zawsze, ponieważ podkłady, pudry itp. niestety, ale trochę szkodzą leczeniu [/QUOTE] nie wszystkie, kupuj te pożądne :diabloti: [QUOTE]Cerę trzeba leczyć, a nie zakrywać :lol: [/QUOTE] owszem, ale po co uwydatniac nasze mankamenty? Quote
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ale się uśmiałam :lol: Co do makijazu to ja malują sobie tylko oczka i to lekko, a lat mam 20 :cool3: A co do trądziku to sama od dawna z nim walczę i wcale nie daję sobie na ryj tony pudru tylko lekki, antybakteryjny podkład ;) i to nie zawsze, ponieważ podkłady, pudry itp. niestety, ale trochę szkodzą leczeniu ;) Cerę trzeba leczyć, a nie zakrywać :lol: [quote name='Saint']niestety, niedorosłe dziewczynki z kilogramem pudru tudzież samoopalaczem na twarzy wiążą się z (jak to teraz się ładnie mówi)[B] "techno-boy'ami"[/B] dla których jedyną wartością w życiu są nowe alu-felgi do bmw, które dostał w prezencie od taty. ;)[/quote] ja ich nazywam "technomułami" :diabloti: i z postem powyżej absolutnie się zgadzam ;) Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B] Kręcą mnie włosy postawione na żel,chodzę na solkę,maluję się ,a nie czuję się pustą lalą z solarium :roll: [/B][/I][/quote] :thumbs::cool2: polecam przeczytać na głos :loveu: mam wrażenie, że nadal nie rozumiesz o co mi (i Rose, chyba też Mysi - o ile to z moim postem się zgadza) chodzi ;) a to sprawa zasadnicza, bo może i to są wąskie granice (i jedno z drugim się przeplata), aczkolwiek istotne - i bez zrozumienia o co chodzi drugiej stronie - do niczego nie dojdziemy ;) Pozdr Quote
Mysia_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='smallpati']nie wszystkie, kupuj te pożądne :diabloti:[/quote] to chyba oczywiste, że kupuję te pożądne :roll: Zdziwiłabyś się ile wydaję na kosmetyki, chociaż wymalowana nie chodzę... ale jakby nie było to w połączeniu z wieloma kremami i żelami, które używam nie można stosować żadnych pudrów i podkładów, często też nie można się opalać ;) ale jakoś nie jest mi bardzo z tym źle :eviltong: Quote
Rinuś Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Saint']:thumbs::cool2: polecam przeczytać na głos :loveu: mam wrażenie, że nadal nie rozumiesz o co mi (i Rose, chyba też Mysi - o ile to z moim postem się zgadza) chodzi ;) a to sprawa zasadnicza, bo może i to są wąskie granice (i jedno z drugim się przeplata), aczkolwiek istotne - i bez zrozumienia o co chodzi drugiej stronie - do niczego nie dojdziemy ;) Pozdr[/quote] [I][B]Widocznie Ty jesteś tym pustym facetem, który ocenia ludzi po wyglądzie...widzi blondynkę opaloną z tipsami i dla Ciebie ona jest pusta i potrafi robić tylko lody...:cool1: bardzo smutne...bo pokazujesz na swoim przykładzie jakie polskie społeczeństwo jest zacofane...:shake: A czy dla Was osoby słuchające techno,trance to osoby puste?[/B][/I] Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Mysia_']to chyba oczywiste, że kupuję te pożądne :roll: Zdziwiłabyś się ile wydaję na kosmetyki, chociaż wymalowana nie chodzę... ale jakby nie było to w połączeniu z wieloma kremami i żelami, które używam nie można stosować żadnych pudrów i podkładów, często też nie można się opalać ;) ale jakoś nie jest mi bardzo z tym źle :eviltong:[/quote] wiem bo mam znajomych z problemem takim jak twój, tzn podobnymi i wiem że nie wolno im wielu rzeczy :) aczkolwiek podkładów dziewczyny używają. Ja osobiście bardzo mało podkładów trawię. Bardzo dobre sa podkłady chanela :loveu: [B]Rinuś bo nie ma to jak stereotypy :shake:[/B] Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Widocznie Ty jesteś tym pustym facetem, który ocenia ludzi po wyglądzie...[/B][/I][/quote] Naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? Zbyt mało wyraźnie napisałem kilka postów wcześniej co myślę na ten temat? Prosta analiza zdania, które ktoś napisał okazuje się jednak nie taka prosta? Wybacz, ale utwierdzasz mnie w tym stereotypie, według którego ocenianie ludzi mi zarzucasz. odnośnie 'techno/ trance' - jak ktoś chce słuchać, to niech słucha - ale nazywanie tego muzyką jest bluźnierstwem. Quote
NightQueen Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [QUOTE]Wybacz, ale utwierdzasz mnie w tym stereotypie, według którego ocenianie ludzi mi zarzucasz. [/QUOTE] to do mnie czy to Rinusia? Quote
Saint Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 No wiesz co Patita.. gdzież bym śmiał tak do Ciebie napisać.. Quote
Recommended Posts