Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Przydupas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

Skromnie mówisz o sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll:

uprzedzam ze stara doopa ze mnie :eviltong:

To fotka pyknięta po ślubie , jakoś w czerwcu ( mówiłem że stara doopa ze mnie :eviltong: )

[img]http://imgs3.ovh.org/643456slub.jpg[/img]

A to jedna z ostatnich szczęśliwych i uśmiechniętych fotek z moim kochanym Atoskiem , który niedawno odszedł za TM :(

[img]http://imgs3.ovh.org/584386DSCN7636.JPG[/img]

Posted

[quote name='KaRa_']Skromnie mówisz o sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p

Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p [/QUOTE]
Haha kochana było to widać na zlocie :evil_lol: zacytowałabym tu słowa Olka lecz niestety regulamin dgm mi nie pozwala :evil_lol:

Posted

[quote name='świder']Witajcie , witajcie

Qrde dlaczego nie mogę pisać szybkiej odpowiedzi ?? :roll:

Klikam w szybka odpowiedź i nic :shake:[/quote]

eee posty skacza :roll:

ja tez nie moge szybkiej odpowiedzi- w tym rzecz :eviltong:

no co Mati :diabloti:

Posted

[quote name='świder']ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll:
[/quote]

witamy :razz: Nareszcie jakaś nowa twarz :razz: no i w końcu fotki jakieś, a nie dogryzające sobie Kara i Rinuś :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']

[I][B]Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong:[/B][/I][/quote]

Stara stara :placz: już za chwilkę za momencik 30 mi strzeli :crazyeye:

Posted

[quote name='KaRa_']Mysia fotki po niedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czemu już się nie kłócicie? :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='KaRa_']Haha kochana było to widać na zlocie :evil_lol: zacytowałabym tu słowa Olka lecz niestety regulamin dgm mi nie pozwala :evil_lol:[/quote]
[I][B]W dupie mam co było na zlocie...ważne jest to co jest teraz...całe szczęście,że Ania nie uwierzyła w Twoje opowieści o tym że Komar kręci z Esterą...

Idę spać...Świder dla mnie ogólnie bomba,masz 30 lat a fajny facet z Ciebie:p[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś']

[I][B]Świder dla mnie ogólnie bomba,masz 30 lat a fajny facet z Ciebie:p[/B][/I][/quote]

Nie mam jeszcze 30 lat :mad: jeszcze kilka dni więc wypraszam sobie :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Świder -mi szybka odp. też nie działa:angryy:I bannerów nie widze:angryy:[/quote]

szybka odpowiedź to już od dawna mi nie działa, a ja banera to tylko u Ciebie nie widze :eviltong: