ewatonieja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zyta musi szybko do dobrego domu, ja widze tu postepująca rezygnację i wielki smutek :placz: Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ratunku!!!!!!!! Zyta nie rób mi numerów. Quote
Figa Bez Maku Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Zyta nie rób Luce numerów nie przygnębiaj się skarbie do zera.... Na domek czasem trzeba poczekać... choć nie można tej sprawy odwlekac...:( Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/3601/zytagm8.jpg[/IMG] Wszyscy wiedzą że cudna - no to gdzie jest człowiek który to doceni! Quote
quasimodo Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gdzieś jest, tylko jeszcze tu nie trafił... Quote
szajbus Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Człowieku, popatrz na to urocze stworzenie i pędź w podskokach do schronu. To szczęście czeka na ciebie. Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ale bym chciała pogłaskać pieseczka. Takie mięciutkie futerko, usiki piękne i pyszczek z wilgotnym noskiem. Quote
luka1 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Psinko podnosimy łepek i do góry hop Quote
rita60 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='luka1']podnosze tylko bo mi smutno[/quote] luka 1 bedzie dobrze:glaszcze: Quote
szajbus Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Najpiękniejsza sunia pod słońcem czeka na domek tak długo. Kiedy los sie do niej uśmiechnie? Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Natura stworzyła takie piękne stworzenie i tak się wysiliła że sił nie starczyło na domek? Do roboty robić domek dla psinki. Quote
Figa Bez Maku Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='luka1']Natura stworzyła takie piękne stworzenie i tak się wysiliła że sił nie starczyło na domek? Do roboty robić domek dla psinki.[/quote] Natura piękne psiaki stworzyła lecz domki człowiek robi Natura jak widać :lol: się wysiliła i Zyta schronisko zdobi:cool1::-( lecz człowiek z natury (:roll:) leniwy (los bywa niesprawiedliwy):placz: domków wykonał za mało:angryy: bo mu się nie chciało:mad: Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Figa obalasz mnie tymi rymami :lol::lol: dziekuję poprawiasz mi nastrój a ja obalę cię nowym wątkiem który założyłam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97326[/URL] Quote
rita60 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nasza sliczna miss czeka na kochajacy domek......... Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dziś mojego wilka nikt nie obudził. Może będzie któraś ciotka miała wolne moce przerobowe na filmik z Zytą w roli głównej? Quote
quasimodo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zycia marzy o domku!!! Ona go tak potrzebuje!!! Quote
rita60 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Zytka czeka na ciebie,nie zwlekaj........ Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Zyta coś słabo nam to szukanie idzie. Może twoja uroda onieśmiela? i domek się nie czuje wystarczająco dobry? E domek Zyta jest tolerancyjna, Quote
Miriam48 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kiedy wiosną próbowałam wybrać jakąś sunię, chodząc między boksami, od razu zwróciłam uwagę na Zytę.Bardzo podobał mi się kolor jej sierści, "wyraz twarzy" i mądre spojrzenie. Los,a właściwie płacz, skomlenie i podawanie przez pręty boksu łapki w bialej skarpetce zdecydował (to bardzo trudne!!!)że wybrałam inną , tłumacząc sobie, że przecież tak ładny psiak jak Zyta na pewno szybko znajdzie odpowiedni domek. Zrobiło mi się bardzo smutno, kiedy teraz przeczytalam,że Zyta do tej pory przebywa w schronisku. Nie mogę jej wziąć, bo oprócz tej czarnulki z białą łapką (Sari) mam jeszcze Sabę z dogomanii (nawet trochę podobną do Zyty),ale gorąco popieram Wasz apel:[B]ZYTA JEST ŚLICZNĄ SUNIĄ O MĄDRYCH, KOCHANYCH OCZACH.POWINNA JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ DOBRY DOM I KOCHAJĄCEGO OPIEKUNA!!![/B] Ps.Jest tam jescze jedna wspaniała sunia - (nie wiem,czy tu mogę pisać o innym psiaku )- Już wiem, że potraficie czynić cuda!!!:loveu:więc proszę pomóżcie też [B]MONIE, nr 3201.TO TAKŻE PIEKNA I MĄDRA SUNIA.[/B] Quote
Recommended Posts