Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']Natura stworzyła takie piękne stworzenie i tak się wysiliła że sił nie starczyło na domek? Do roboty robić domek dla psinki.[/quote]
Natura piękne psiaki stworzyła
lecz domki człowiek robi
Natura jak widać :lol: się wysiliła
i Zyta schronisko zdobi:cool1::-(
lecz człowiek z natury (:roll:) leniwy
(los bywa niesprawiedliwy):placz:
domków wykonał za mało:angryy:
bo mu się nie chciało:mad:

Posted

Figa obalasz mnie tymi rymami :lol::lol: dziekuję poprawiasz mi nastrój

a ja obalę cię nowym wątkiem który założyłam

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97326[/URL]

Posted

Kiedy wiosną próbowałam wybrać jakąś sunię, chodząc między boksami, od razu zwróciłam uwagę na Zytę.Bardzo podobał mi się kolor jej sierści, "wyraz twarzy" i mądre spojrzenie. Los,a właściwie płacz, skomlenie i podawanie przez pręty boksu łapki w bialej skarpetce zdecydował (to bardzo trudne!!!)że wybrałam inną , tłumacząc sobie, że przecież tak ładny psiak jak Zyta na pewno szybko znajdzie odpowiedni domek.
Zrobiło mi się bardzo smutno, kiedy teraz przeczytalam,że Zyta do tej pory przebywa w schronisku. Nie mogę jej wziąć, bo oprócz tej czarnulki z białą łapką (Sari) mam jeszcze Sabę z dogomanii (nawet trochę podobną do Zyty),ale gorąco popieram Wasz apel:[B]ZYTA JEST ŚLICZNĄ SUNIĄ O MĄDRYCH, KOCHANYCH OCZACH.POWINNA JAK NAJSZYBCIEJ ZNALEŹĆ DOBRY DOM I KOCHAJĄCEGO OPIEKUNA!!![/B]

Ps.Jest tam jescze jedna wspaniała sunia - (nie wiem,czy tu mogę pisać o innym psiaku )- Już wiem, że potraficie czynić cuda!!!:loveu:więc proszę pomóżcie też [B]MONIE, nr 3201.TO TAKŻE PIEKNA I MĄDRA SUNIA.[/B]